Άρης στον Κριό 28/6/2020 – 6/1/2021

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας περνάει στον Κριό στις 28/6/2020 και θα παραμείνει για ένα ολόκληρο εξάμηνο, λόγω και της αναδρομής που πρόκειται να έχει το φθινόπωρο. Από το ζώδιο της κυριαρχίας του λειτουργεί άψογα. Αγαπάει τα νέα ξεκινήματα, τον ανταγωνισμό και τις μάχες. Μπαίνει εύκολα σε δράση χωρίς σκέψη και απεχθάνεται τις καθυστερήσεις .

Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν ότι πρόκειται να περιμένουμε θετικές εξελίξεις στα θέματα του Άρη και νέα ξεκινήματα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα συναντήσει το Δία, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τετράγωνο και μάλιστα τρεις φορές, λόγω αναδρομής και πρόκειται για όψεις σκληρές και βίαιες, οπότε αυτό δυσκολεύει το όλο σκηνικό… Επίσης ίσως ανασύρει και κάποια θέματα των Εκλείψεων που έχουν προηγηθεί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Ένας άξονας που γενικά δεν έφερε και τόσο καλά γεγονότα, όπως ήδη έχουμε βιώσει.

Η κίνηση του Άρη

Από τις 28/6 έως τις 9/9 θα κινείται σε ορθή φορά καλύπτοντας και τα 3 δεκαήμερα, αφού θα φθάσει στην 28η μοίρα του Κριού. Από τις 10/9 μέχρι 13/11 θα κινείται ανάδρομα και θα φθάσει ως τη 15η μοίρα του Κριού. Τέλος από τις 14/11 ως τις 6/1/2021 θα κινείται και πάλι ορθόδρομα και θα καλύψει τις μοίρες από 15 έως 30 του Κριού!

Όπως βλέπουμε περισσότερο θα επηρεαστεί το δεύτερο μισό του 2ου δεκαημέρου καθώς και το 3ο δεκαήμερο του Κριού και μαζί θα είναι πιεστικός για τα υπόλοιπα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή τους Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη μεριά, όσοι ανήκουν στο πρώτο μισό όλων των ζωδίων θα επηρεαστούν από τον Άρη στον Κριό, μόλις μέχρι τις 26 Ιουλίου 2020.

Άρης ανάδρομος στον Κριό

Όταν ο Άρης βρίσκεται να κινείται φαινομενικά ανάδρομος παρατηρούμε στο χάρτη ότι βρίσκεται σε θέσεις απέναντι από τον Ήλιο και ουσιαστικά είναι κοντινότερα στη Γη. Πάντα όταν οι προσωπικοί πλανήτες βρίσκονται ανάδρομοι σε ένα Ωροσκόπιο, δίνουν στο άτομο μια ιδιαιτερότητα στον τρόπο λειτουργίας των θεμάτων αυτών των πλανητών και μια εσωστρέφεια. Στην περίπτωση λοιπόν του Άρη που περιγράφει τη δράση, την αρσενική ενέργεια, το θυμό, την αδρεναλίνη, όλα αυτά το άτομο τα λειτουργεί με ένα τρόπο που πηγάζει από μέσα του, σαν να μην επηρεάζεται από το περιβάλλον του. Υπάρχει πολύ ενέργεια που δεν εκτονώνεται σωστά και χρειάζεται αυτό τη σωστή διαχείριση γιατί αν δεν καταφέρει να εκτονωθεί στρέφεται εσωτερικά στο άτομο και λειτουργεί αυτοκαταστροφικά και σε θέματα υγείας. Σε κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο, όταν υπάρχει ανάδρομος Άρης πολεμικά γεγονότα αναμοχλεύονται και υπάρχει έντονο παρασκήνιο και κρυφές κινήσεις, όπου στη συνέχεια βγαίνουν στην επιφάνεια, μόλις ο πλανήτης ορθοδρομήσει.

Φέτος λοιπόν ο Άρης θα αναδρομήσει στον Κριό και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού στο ζώδιο που κυριαρχεί, η ενέργειά του είναι τεράστια και λειτουργεί βιαστικά και άμεσα. Συνεπώς το μπλοκάρισμα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν είναι ανάδρομος στον Κριό. Ταυτόχρονα ξανασυναντά με τετράγωνο Δία-Κρόνο-Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά επίσης ξανα ενεργοποιεί τις Εκλείψεις που προηγήθηκαν στον άξονα Αιγόκερω/Καρκίνου το προηγούμενο ενάμισι έτος.

Πολλά γεγονότα λοιπόν θα ξανά έρθουν στην καθημερινότητα κυρίως των Παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) ιδιαίτερα θεμάτων που δεν έχουν επιλυθεί εντελώς και θα δημιουργηθεί το ανάλογο σκηνικό και η εσωτερική ένταση.

Γενικότερα την περίοδο της αναδρομής, μην κάνετε νέα ξεκινήματα, μην αγοράζετε αυτοκίνητα και ότι έχει σχέση με τη μηχανική, αλλά και αποφύγετε τότε επεμβάσεις αν είναι εφικτό.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Άρη στον Κριό

Δείτε παρακάτω τι να περιμένετε με τον Άρη στον Κριό για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Θυμηθείτε να διαβάζετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας όταν πρόκειται για προβλέψεις γενικές και να γνωρίζετε τους προσωπικούς σας πλανήτες.

Κριός

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας έρχεται στο ζώδιο του για ένα ολόκληρο εξάμηνο και βάζει φωτιά στη δράση, τις κινήσεις σας και στην ενέργεια που ήδη έχετε, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, να βγείτε μπροστά και να κατακτήσετε, να κάνετε προσωπικές ενάρξεις. Έχετε τεράστια δύναμη για να πετύχετε, μόνο σημειώστε την περίοδο την αναδροής, να μην κάνετε τις ενάρξεις που θέλετε. Σε επίπεδο ερωτικό, θα έχετε έντονο μαγνητισμό και αυξημένη libido, οπότε θα τολμήσετε πολύ εύκολα να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όσοι είστε σε σχέση, προσοχή στους διαπληκτισμούς. Επίσης, όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο έχετε να αντιμετωπίσετε τα τετράγωνα με Κρόνο και Πλούτωνα, επομένως τα γεγονότα στην περίπτωση αυτή δε θα είναι και τόσο εύκολα. Κυρίως εμπόδια επαγγελματικά και κοινωνικά και συγκρούσεις που θέλουν προσοχή και σωστή διαχείριση ώστε να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα στην καριέρα σας.

Ταύρος

Μια διέλευση που για εσάς χρειάζεται λιγάκι προσοχή, μια και πίσω από το ζώδιο σας ο Άρης μπορεί να ενεργοποιήσει έντονο παρασκήνιο και κρυφούς εχθρούς. Φέρνει επίσης μια εσωτερική ένταση, σε επίπεδο ψυχολογίας και ασυνειδήτου. Φροντίστε να κοιμάστε σωστά και να ξεκουράζεστε, αλλά επίσης να εκτονώνεστε μέσα από τη γυμναστική. ΔΙαφυλάξτε την υγεία σας και τα εργασιακά σας θέματα.

Δίδυμοι

Έντονη δράση μέσα σε ομάδες και φίλους, κοινωνικοποίηση και αγώνας για επίτευξη των στόχων σας με τον Άρη να περνάει στον Κριό για το υπόλοιπο του έτους. Μπορείτε να αρχίσετε να υλοποιείτε τους στόχους σας. Πιθανές νέες φιλίες και συμμετοχές σε ομάδες. Είναι για εσάς μια πολύ ευνοϊκή θέση που μπορεί να φέρει εκπλήρωση στα όνειρά σας και να νιώσετε ικανοποίηση. Σε αισθηματικό επίπεδο επίσης είναι πολύ ευνοϊκή θέση, αφού φλερτ και διεκδικήσεις μπορεί να κρύβονται μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Η ενέργεια του Άρη στον Κριό συσσωρεύεται στην καριέρα σας και για ένα εξάμηνο θα υπάρχει μεγάλη ένταση στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους. Δεν είναι και τόσο εύκολη αυτή η διέλευση για εσάς μαι και θα σας κουράσει, αλλά μπορείτε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Προσοχή όμως την περίοδο της αναδρομής του Άρη. Επίσης τη μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε εσείς του 3ου δεκαημέρου, σε πιθανές διακοπές συνεργασιών επαγγελματικών ή ακόμα και προσωπικών σχέσεων. Άν επιθυμείτε κάτι τέτοιο και είναι συνέχεια προηγούμενων καταστάσεων, τώρα μπορεί να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Στην αντίθετη περίπτωση, καλό είναι να μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

Λέων

Εξαιρετικά ευνοϊκός για εσάς ο Άρης από τον Κριό, αφού σας βοηθά να επεκταθείτε στη ζωή σας και να πραγματοποιήσετε όνειρα και φιλοδοξίες που έχουν σχέση με επαγγελματικά ανοίγματα, σπουδές και μεταπτυχιακά, επαφές με το εξωτερικό και μεγαλύτερη επέκταση των δραστηριοτήτων σας μέσω επαφών. Μπορείτε να ταξιδέψετε, να φιλοσοφήσετε και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και το πνεύμα σας.

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό είναι γα εσάς σε έναν τομέα που αφορά οικονομικές δοσοληψίες κυρίως με χρήματα τρίτων, δάνεια, ασφάλειες κλπ. και εντείνει εκεί τα έξοδά ή τη δράση σας προς μια νέα ανάλογη κίνηση. Ο τομέας αυτός επίσης σχετίζεται και με τη σεξουαλικότητα, η οποία θα είναι αυξημένη και θα εκπέμπετε γοητεία, αλλά και θα περνάτε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή στη διαχείριση του θυμύ σας όταν ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος.

Ζυγός

Ο Άρης περνά απέναντί σας για ένα εξάμηνο και η αλήθεια είναι ότι οι εντάσεις από τους άλλους δε θα λείψουν. Πολλές κόντρες και αντιπαραθέσεις από τη σχέση σας ή τους συνεργάτες. Φέρνει όμως και πολλές διεκδικήσεις σε ερωτικό επίπεδο και ίσως εσείς του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου να κάνετε μια νέα αρχή όσον αφορά το γάμο η μια νέα σχέση. Ταυτόχρονα και νέες συνεργασίες είναι πιθανό να προκύψουν αυτό το διάστημα. Προσοχή θσ χρειαστεί σε νομικές υποθέσεις και δικαστήρια. Για εσάς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού με τα τετράγωνα Κρόνου και Πλούτωνα είναι πολύ πιθανές οι διακοπές συνεργασιών αλλά κυρίως ενός γάμου.

Σκορπιός

Με τη νέα θέση του Άρη στον Κριό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην υγεία και εργασία σας, αφού θα φέρει κούραση και πολύ δουλειά. Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε μια εργασία, εφόσον βρίσκεστε σε αυτή τη φάση. Φροντίστε να εκτονώνετε την ενέργειά σας, να γυμνάζεστε και να αποφορτίζεστε. Προσοχή σε πυρετούς και ιώσεις.

Τοξότης

Με το πέρασμα του Άρη στον Κριό ενεργοποιείστε στον αισθηματικό τομέα, προς αναζήτηση του έρωτα και της προσωπικής σας αναζωογόνησης. Διασκέδαση, χαρά, δημιουργικότητα έρχονται σε πρώτο πλάνο στη ζωή σας. Είναι η στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπυ ή ένα άθλημα που αγαπάτε. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή να ξετυλίξετε τη δημιουργικότητα σας, μέσα από μια προσωπική επιχειρηματική δραστηριότητα. Πρόκειται να ζήσετε έντονους έρωτες και ακόμα να περάσετε και στο στάδιο της απόκτησης παιδιών.

Αιγόκερως

Έντονα πιεστικός για εσάς ο Άρης στον Κριό, αλλά διαχειρίσιμος. Φέρνει κάποια δραστηριοποίηση στο σπίτι και την οικογένεια, με εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τα μέλη της. Πιθανές μετακομίσεις όμως εφόσον το θέλετε, θα μπορέσετε να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Ιδιαίτερη προσοχή εσείς του 3ου δεκαημέρου που έχεε επάνω σας τον Δία, Κρόνο και τον Πλούτωνα και σας ωθούν σε ριζικές αλλαγές και ανακατατάξεις.

Υδροχόος

Πολλές επαφές και μετακινήσει φέρνει για εσάς φίλοι Υδροχόοι ο Άρης στον Κριό, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο μια και είστε άτομα που αγαπάτε την επικοινωνία. Πολύ πιθανό να ξεκινήσετε και νέες μορφές επικοινωνίας αξιοποιώντας όλες τις καινοτομίες που προσφέρει η τεχνολογία, για τη δουλειά σας. Πολλές μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια επίσης είναι στα πλαίσια της καθημερινότητας σας. Ο κύκλος των κοντινών επαφών σας διευρύνεται με πολλές νέες γνωριμίες. Επίσης πιθανό να αγοράσετε ένα νέο και γρήγορο μέσο μεταφοράς, αλλά να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου με την ταχύτητα.

Ιχθύες

Για εσάς ο Άρης φέρνει πολλά έξοδα από τη νέα του θέση στον Κριό. Η ανάγκη να καλύψετε τις επιθυμίες σας και να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, για αυτό προσοχή στις σπατάλες.Μπορείτε όμως να διεκδικήσετε νέες πηγές εσόδων, μέσα από την εργασία σας, συνεπώς να είναι αποδοτική η δουλειά σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s