Αστρολογικες προβλεψεις Ιουνιος 2020

Κριός

Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη επηρεάζει εσάς του 2ου δεκαημέρου, προκαλώντας μεγάλη εσωτερική αναστάτωση και ένταση. Προσοχή στις μετακινήσεις αλλά και σε ότι λέτε με άλλα πρόσωπα είτε της δουλειάς σας είτε και του συγγενικού σας περιβάλλοντος, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κινηθούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Φροντίστε επίσης να εκτονώνεστε και να αποβάλλετε στο στρες που έχετε την τάση να συγκεντρώνετε. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις. Η επιρροή θα αφορά κυρίως το πρώτο μισό του μήνα.

Η δεύτερη Έκλειψη σας αφορά άμεσα φίλοι Κριοί και επηρεάζει εσάς των δυο πρώτων ημερών του ζωδίου με κάποια γεγονότα σε σχέση με την οικογένεια ή το σπίτι σας, τα οποία σας αναγκάζουν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με αυτά, το οποίο βέβαια σας δυσκολεύει και φέρνει μια ασυμβατότητα σε σχέση με τους στόχους και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο ή που θέλετε να αναλάβετε. Εμπόδια λοιπόν και προσαρμογές το δεύτερο μισό του μήνα.

Στα θέματα της οικογένειας επίσης εστιάζει και ο Ερμής από τον Καρκίνο για το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Με την αναδρομή του στις 18 του μήνα, θα επανεξετάσετε κάποια πράγματα στο σπίτι αλλά και στα πολύ προσωπικά σας θέματα. Επιστροφές επίσης φέρνει και η Αφροδίτη από τους Διδύμους διαφόρων κοντινών σας προσώπων, ή ακόμα και παλιών φλερτ, τα οποία θα πρέπει να επαναξιολογήσετε.

Από τις 28 του μήνα ο κυβερνήτης σας Άρης περνά στο ζώδιο σας και σας φέρνει στο προσκήνιο, μαζί και διάφορα έντονα γεγονότα αλλά και προσωπικά ξεκινήματα τους επόμενους μήνες.

Ταύρος

Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, λόγω της επιρροής της Σεληνιακής Έκλειψης στον Τοξότη, η οποία δηλώνει κάποια προβλήματα στον προϋπολογισμό σας και στα χρήματα που μοιράζεστε με τρίτους, πχ. του συντρόφου σας ή κάποιο δάνειο. Μέσα από τον κύκλο των φίλων σας υπάρχει η πιθανότητα απογοήτευσης ή και οικονομικής απώλειας γι αυτό καλό είναι να μην κάνετε κινήσεις σχετικά.

Γενικότερα αυτό το μήνα μην προβείτε σε αγορές, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη δεν ευνοεί. Περνάτε σε μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια με τον Ερμή στον Καρκίνο, όπου από τις 18 του μήνα σας φέρνει και πρόσωπα από το παρελθόν ή που είχατε καιρό να δείτε. Η δεύτερη Έκλειψη επίσης αφορά το κοντινό σας περιβάλλον και αφορά εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου, με κάποια εμπόδια σε σχέση με γνώσεις, επαφές και μετακινήσεις και τα θέματα της καριέρας σας.

Δίδυμοι

Αγαπημένοι φίλοι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, πρέπει να σας πω ότι επηρεάζεστε από την πρώτη Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 5 του μήνα και χρειάζεται προσοχή και διπλωματικότητα σε όλες σας τις κινήσεις κυρίως καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού του μήνα. Σχέσεις, γάμος, συνεργασίες βγάζουν κάποια προβλήματα και μεγάλη ένταση κορυφώνεται στην καριέρα σας και την εν γένει κοινωνική σας θέση. Μην πάρετε αποφάσεις σε καίρια θέματα στη ζωή σας, κυρίως σε σχέση με τα παραπάνω.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ανάδρομη σας ζητά να κανετε αναθεωρήσεις σε προσωπικά ζητήματα και σχέσεις και πιθανότατα έχει φέρει πρόσωπα του παρελθόντος ή μάλλον έχετε εσείς κάνει πισωγυρίσματα σε παλιές σχέσεις ή σκέφτεστε να κάνετε. Σκεφτείτε τις ανάγκες και επιθυμίες σας και κάντε και εκεί τις αναγκαίες αναθεωρήσεις κυρίως στο δεύτερο μισό του μήνα, και πάρετε τις οριστικές αποφάσεις λίγο αργότερα. Με την Ηλιακή Έκλειψη 21/6, δώστε προσοχή στα οικονομικά εσείς των πρώτων ημερών του ζωδίου.

Καρκίνος

Σχετικά καλός είναι για εσάς ο Ιούνιος, αν και έχει κάποιες δυσκολίες που πρέπει κι εσείς να προσέξετε και να διαχειριστείτε. Αρχικά η πρώτη Έκλειψη στις 5/6, η οποία λειτουργεί ήδη και θα έχει μια διάρκεια επιρροής έως τουλάχιστον τα μέσα του μήνα, σας φέρνει έντονη κόπωση σωματική αλλά και ψυχική, γι αυτό είναι καλό να φροντίσετε την ξεκούραση σας και την υγιεινή του σώματός σας. Ρυθμίστε έτσι την καθημερινότητα ώστε η εργασία σας να μη σας φορτώνει με πολύ στρες. Προσοχή και σε κάποια απόδραση που ίσως κάνετε και ενδεχομένως σας αποδιοργανώσει στις αρχές του μήνα.

Κατά τα άλλα, ο Ερμής στο ζώδιο σας από την αρχή του μήνα εντείνει για εσάς την επικοινωνία και εξωστρέφεια και είστε δραστήριοι νοητικά και σωματικά. Από τις 18 του μήνα, μπορεί να θελήσετε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος, είτε αφορά σχέσεις ή και γενικότερα. Ήδη μάλιστα με την Αφροδίτη πίσω από το ζώδιο σας να έχετε κάνει κάποιες σκέψεις ή κινήσεις διακριτικά, χωρίς να τις αποκαλύψετε. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21/6, αφορά εσάς των 2 πρώτων ημερών με γεγονότα, που σας οδηγούν σε μια νέα πορεία, αλλά θα πρέπει να γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί σε σχέση με οικονομικά τρίτων , χρέη, δάνεια κλπ.

Λέων

Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη στις 5/6, είναι μεν σε καλή όψη με το ζώδιο σας, αλλά επηρεάζει τα ερωτικά σας, καθώς και τα παιδιά σας ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Είτε πρόκειται για μια φιλία που επαναξιολογείτε ως ερωτική σχέση, η οποία όμως πιθανά δεν είναι σύμφωνη με τα σχέδια σας, ή γενικότερα τελειώνει μια ερωτική σχέση όπως την είχατε. Προσοχή στα οικονομικά σας, αλλά και στην ψυχολογία σας, γιατί μπορεί αν κρύβει και απώλειες. Προσοχή στη σχέση με τα παιδιά σας, αλλά και στα σχέδιά σας. Μην ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα ρίσκου ή επιχειρηματική αυτό το διάστημα, αλλά ούτε και μια νέα σχέση. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21/6, επηρεάζει την ψυχολογία σας βάσει ασυμφωνιών και πιέσεων που δεχτείτε από το ταίρι σας.

Παρθένος

Πολύ δύσκολη περίοδος για εσάς του 2ου δεκαημέρου, με την Έκλειψη στις 5/6, η οποία είναι σε ισχύ και θα λειτουργεί τουλάχιστον για το πρώτο μισό του μήνα. Αφορά κυρίως στην οικογένεια και το σπίτι σας και κατά συνέπεια αντανακλούν και στην καριέρα αλλά κυρίως φέρνουν μεγάλες εντάσεις από τους άλλους, τη σχέση ή το γάμο σας, που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σχέση με τις αντιδράσεις σας και διπλωματικοί, αλλά επίσης να αποφύγετε διαμάχες και διαφωνίες μια και τα πράγματα δεν είναι υπέρ σας.

Κατά τα άλλα, είναι ένας μήνας με έντονη κοινωνικοποίηση, που ίσως μάλιστα επιστρέψετε και σε παλιές σας ομάδες ή δραστηριότητες ή βρείτε παλιούς σας φίλους, ιδίως από το δεύτερο μισό του μήνα. Η δεύτερη Έκλειψη στις 21/6, αφορά εσάς των πρώτων ημερών και είναι φιλική για το ζώδιο σας, ίσως σας ανοίξει νέους στόχους ή νέες ομάδες που όμως μπορεί να μην μπορείτε να τα εντάξετε με ευκολία στη ροή της καθημερινότητας σας και φέρει κάποια σύγχυση.

Ζυγός

Η πρώτη Έκλειψη στις 5/6, αν και βλέπει θετικά το ζώδιο σας, χρειάζεται προσοχή από την πλευρά σας σε ότι έχει να κάνει με μικρές μετακινήσεις και επαφές ή με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Δώστε μεγάλη έμφαση στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και αποφύγετε να καταπονείστε σωματικά, αλλά αντίθετα καλό είναι να εκτονώνετε την ένταση μια και θα είναι αυξημένη, με γυμναστική.

Η δεύτερη Έκλειψη που είναι Ηλιακή στη μηδενική του Καρκίνου και γίνεται 21/6, αφορά εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου και επηρεάζει την καριέρα σας από εδώ και πέρα, όπου ίσως να έρθει σε ασυμφωνία με αυτό που σας ευχαριστεί ή μια ερωτική σχέση.

Σκορπιός

Η Έκλειψη Σελήνης στις 5/6, αφορά τα οικονομικά σας, όπου ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στα χρήματα που εισπράττετε από την δουλειά σας. Κάτι τέτοιο φέρνει ένταση σε σχέση με τα ερωτικά σας αλλά και γενικότερα τη χαρά που πηγάζει από τις δημιουργικές σας δραστηριότητες. Ένα ταξίδι, μια κοντινή ή μακρινή απόδραση θα είναι μια καλή λύση αυτό το μήνα, που ίσως σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας, αλλά να είστε προσεκτικοί σε αναβολές και καθυστερήσεις καθώς και στα έξοδα. Η Έκλειψη Ηλίου στις 21/6, βλέπει θετικά το ζώδιο σας και επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο, με κάποια νέα ανοίγματα στη ζωή σας, αλλά με εμπόδια από την οικογένεια.

Τοξότης

Αγαπητοί φίλοι Τοξότες, η Έκλειψη Σελήνης στις 5/6 γίνεται στο ζώδιιο σας και αφορά εσάς του 2ου δεκαημέρου, και χαρακτηρίζει το πρώτο μισό του μήνα. Πρόκειται για μια δύσκολη Έκλειψη, η οποία κρύβει παγίδες, σε ότι αφορά σχέσεις που έχουν επιστρέψει από το παρελθόν, αλλά κυρίως τη στάση σας ως προς αυτές μια και η ένταση εκφράζεται στο σπίτι και την οικογένεια, όπου και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, όπως και στην προσωπική σας ηρεμία και άνεση. Έτσι λοιπόν καλείστε να βάλετε στ τάξη την προσωπική σας ζωή και τα προβλήματα που θα υπάρξουν, τα οποία μιλάνε ξεκάθαρα ότι πρέπει να αλλάξετε προσωπική στάση στα πράγματα και να δώσετε στη σχέση σας το χώρο και τη βαρύτητα που της αναλογεί. Η Έκλειψη στις 21/6 αφορά εσάς των πρώτων ημερών και κάνει λόγο για τα οικονομικά σας και τους κοινούς πόρους. Το κλίμα φτιάχνει με το πέρασμα του Άρη στον Κριό, στα τέλη του μήνα, όπου βάζει φωτιά στην ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Το πρώτο μισό του μήνα σας βρίσκει με πολύ άσχημη ψυχολογία, λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης πίσω από το ζώδιο σας, στον Τοξότη. Ίσως κάποια τελειώματα, ίσως σε σχέση με κάποιες επαφές σας από το κοντινό σας περιβάλλον, γενικότερα είναι το κλίμα φορτισμένο και καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας αλλά και στα λόγια σας γιατί η πιθανότητα παρεξηγήσεων είναι δεδομένη. Οι σχέσεις και ο γάμος σας παίζει ένα σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα, με έντονη κινητικότητα και από τις 18 με τον Ερμή Ανάδρομο στον Καρκίνο εγγυάται επανασυνδέσεις και επιστροφές παλιών σχέσεων στη ζωή σας, κυρίως εσείς του 2ου δεκαημέρου για τον Ιούνιο, όπου καλό είναι να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Η Ηλιακή Έκλειψη στη μηδενική του Καρκίνου στις 21/6, αφορά όπως είναι λογικό τους γεννημένους των πρώτων ημερών του ζωδίου σας και φέρνει μια νέα πορεία στον τομέα των σχέσεων, αν και με εμπόδια από τον τομέα των οικονομικών και της ικανοποίησης, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς ή να επιλέξετε κάτι.

Υδροχόος

Ο μήνας ξεκινά με μια Σεληνιακή Έκλειψη στο φιλικό σας άξονα Διδύμων/Τοξότη, όπου όμως λόγω της δυσκολίας που εμπεριέχει από το Ταυ-Τετράγωνο με Άρη/Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή. Σχέσεις με φίλους αλλά και ο έρωτας είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται και βέβαια πρέπει οι κινήσεις σας σε αυτά τα θέματα να είναι πολύ προσεκτικές, αφού μπορεί να επέλθουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα ή και απώλειες οικονομικές ή συναισθηματικής ασφάλειας. Με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι δεδομένο ότι έχουν επιστρέψει στη ζωή σας έρωτες του παρελθόντος που όμως δεν είναι απαραίτητα αυτό που θέλετε στην παρούσα φάση, ή δεν καλύπτουν τους στόχους σας και αυτό σας δημιουργεί μια ανασφάλεια. Αυτό είναι γενικά το κλίμα της Έκλειψης αυτής, που σίγουρα δεν είναι για δράση άμεση και λήψη αποφάσεων ακόμα.

Με τον Ερμή στον Καρκίνο και από τις 18/6, ανάδρομος, πιθανότατα να έχετε κάποιες επιστροφές στα εργασιακά σας καθήκοντα, αν είχαν παγώσει ως τώρα, αλλά προσοχή σε νέα ξεκινήματα. Η Έκλειψη Ηλίου 21/6 επίσης επηρεάζει τα επαγγελματικά όσων ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο και φέρνει όμως κάποια εμπόδια ή ανάγκη συμβιβασμών. Σταδιακά από τα τέλη του μήνα το κλίμα γίνεται καλύτερο στα αισθηματικά σας, με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης και το πέρασμα του Άρη στον Κριό, οπότε και έχετε να αναμένετε πολύ θετικές εξελίξεις.

Ιχθύες

Με πολύ ένταση σας βρίσκει το πρώτο μισό του μήνα και λόγω της Έκλειψης Σελήνης σε κόντρα με το ζώδιο σας, όπου θέματα καριέρας παρουσιάζουν προβλήματα και χρειάζεται την προσοχή και την ενέργειά σας αλλά και καθαρή κρίση. Το κλίμα στην οικογένεια είναι καλό και ανακτάτε παλιές σας συνήθειες. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ενεργοποιεί την ερωτική σας διάθεση και γενικότερα την χαρά σας για ζωή και δημιουργία. Επιστροφές και επανασυνδέσεις εγγυάται από τις 18 του μήνα με την αναδρομή του ο Ερμής. Τέλος η Ηλιακή Έκλειψη 21/6, επίσης αφορά τα ερωτικά σας, όπου ίσως ανοίξετε μια καινούρια σελίδα εσείς των πρώτων ημερών, μακριά από στερεότυπα του παρελθόντος σας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s