Αστρολογικες προβλεψεις Ιουνιος 2020

Ο φετινός Ιούνιος είναι ένας μήνας που περιλαμβάνει δυο εκλείψεις, μια Σεληνιακή και μια Ηλιακή, αλλά και πολλούς ανάδρομους πλανήτες, οι οποίοι δηλώνουν την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα, λόγω του ότι πάντα με τις αναδρομές των πλανητών επιστρέφουμε σε παλιότερες καταστάσεις. Από την άλλη μεριά όμως δε βοηθούν σε νέα, εντελώς καινούρια ξεκινήματα και φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις στην καθημερινότητα.

Η Αφροδίτη από τη 15η μοίρα των Διδύμων θα βρίσκεται ανάδρομη ως τις 25 Ιουνίου, φτάνοντας στην 5η μοίρα των Διδύμων. Όλο αυτό το διάστημα δεν ευνοεί σε νέες σχέσεις αισθηματικού χαρακτήρα, αλλά ούτε και σε επαγγελματικά ξεκινήματα, μια και η Αφροδίτη αφορά και τα οικονομικά μας. Ας εκμεταλλευτούμε αυτό το χρονικό διάστημα για να αναβιώσουμε παλιές αγαπημένες συνήθειες που είχαμε, να αξιολογήσουμε ξανά μια σχέση που είχαμε διακόψει, μια παλιότερη συνεργασία μας και να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε σε αυτά. Δεν είναι η στιγμή των οριστικών αποφάσεων, αυτές μπορούν να παρθούν σταδιακά από τις 25 του μήνα. Φυσικά όσο είναι ανάδρομη η Αφροδίτη, αποφεύγουμε σημαντικές αγορές, θέματα ομορφιάς και νέα looks, αφού πιθανότατα θα το μετανιώσουμε αργότερα.

Ο Ερμής βρίσκεται στις 4 Καρκίνου και θα γυρίσει ανάδρομος στις 18 Ιουνίου από τη 14η μοίρα, για να έχει πάει στις 30 του μήνα στη 10η μοίρα. Θα ολοκληρώσει την αναδρομή του στις 12/7 στην 5η μοίρα, οπότε συνολικά αυτό το διάστημα επίσης χρειάζεται προσοχή στα νέα ξεκινήματα, αλλά μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο παλιότερες υποθέσεις που εκκρεμούσαν ως τώρα και δεδομένων των συνθηκών των προηγούμενων μηνών κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά. Συνεπώς θα επαναφέρει κι αυτός την κανονικότητα, όπου δεν έχει έρθει ως τώρα. Δε θα λείψουν όμως τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις, για αυτό χρειάζεται προσοχή.

Εκτός των δυο αυτών προσωπικών πλανητών, ανάδρομοι θα βρίσκονται Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας και Ποσειδώνας, όπου ο τελευταίος γυρίζει στις 23 του μήνα ανάδρομος στην 21η μοίρα των Ιχθύων. Οι εξωτερικοί πλανήτες βέβαια είναι ανάδρομοι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη χρονιά, για αυτό και δε θα αναφερθώ ξεχωριστά. Ο Άρης κινείται ως τις 28 του μήνα στους Ιχθύες, για να περάσει έπειτα και για το επόμενο εξάμηνο στον Κριό.

Μην παραλείψουμε όμως τις Εκλείψεις που είπαμε στην αρχή ότι περιλαμβάνει αυτός ο μήνας, οι οποίες βέβαια είναι ήδη σε ισχύ. Η πρώτη γίνεται στις 5 Ιουνίου, είναι Έκλειψη Σελήνης στις 15 μοίρες Διδύμων/Τοξότη. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και δυσάρεστη Έκλειψη, αφού βρίσκεται σε Ταυ-Τετράγωνο με τον Άρη και Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Σαφώς επηρεάζει τα Μεταβλητά του 2ου δεκαημέρου, δηλαδή Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, αλλά όλοι γενικότερα χρειάζεται προσοχή στο σημείο του χάρτη που βρίσκονται τα ζώδια αυτά. Έντονη συναισθηματική φόρτιση, θυμός, ξεσπάσματα θα πρέπει να προσεχθούν, όπως και το παρασκήνιο.

Η δεύτερη στη σειρά Έκλειψη είναι Ηλιακή και γίνεται 21/6 στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου σε όψη χιαστί με τον Κρόνο. Μια όψη διλληματος και ασυμβατότητας, στρέφει τους Παρορμητικούς των πρώτων ημερών (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε μια νέα πορεία, εντελώς ξέχωρη από τις ευθύνες και υποχρεώσεις που έχουν να αναλάβουν, συνεπώς αυτά τα δυο πρέπει να τα διαχωρίσουν έτσι ώστε να λειτουργήσει η καθημερινότητα τους.

Η σειρά των Εκλείψεων αυτών κλείνει με μια ακόμα στις 5/7, η οποία θα αναλυθεί στις προβλέψεις του Ιουλίου.

Διαβάστε στην επόμενη σελίδα πώς θα είναι ο μήνας για εσάς (Μην ξεχνάτε να διαβάζετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας).

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s