Κρόνος στον Υδροχόο-1η φάση 22/3-1/7/2020: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Η πρώτη σύντομη είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο γίνεται κατά τη διάρκεια της Άνοιξης του 2020 και αφορά άμεσα τους γεννημένους τις δυο πρώτες ημέρες όλων των ζωδίων. Θα διατηρήσει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου, φέρνοντας εντάσεις και συγκρούσεις για το πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους, Σκορπιούς) και ενός εξαγώνου με το Χείρωνα από το πρώτο δεκαήμερο του Κριού, το οποίο βοηθά, μέσα από κάποιες ευκαιρίες στη λύτρωση κυρίως Υδροχόους, Λέοντες, Κριούς και Ζυγούς.

Πρόκειται για ένα μίνι πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, το οριστικό πέρασμα θα γίνει στα μέσα Δεκέμβρη του 2020, μαζί με το Δια, ανοίγοντας ένα νέο συνοδικό κύκλο Δία-Κρόνου στα ζώδια του αέρα. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, θα διατηρηθεί και την επόμενη χρονιά κάτι που σε εγκόσμιο επίπεδο θα προκαλέσει πολλές συγκρούσεις και γεγονότα.

Διαβάστε εδώ το 1ο μέρος της ανάλυσης του Κρόνου στον Υδροχόο.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα αιτήματα του Κρόνου για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, στην 1η δοκιμαστική φάση του στον Υδροχόο…

Κριός

Το γεγονός ότι ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο είναι πολύ θετικό για εσάς, αφού η μέχρι τώρα θέση του στον Αιγόκερω ήταν πολύ δύσκολη και πιεστική για τα θέματα της καριέρας σας και ήρθατε αντιμέτωποι με πολλές ευθύνες και αμφισβήτηση. Τώρα ήρθε η ώρα για να επιβραβευτείτε για τον κόπο που έχετε καταβάλει όσοι δουλέψατε σκληρά. Στο εξής μπορείτε να θέσετε τους στόχους σας προς υλοποίηση, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες μέσα από ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες, στο να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας, αρκεί να είναι σε γερές βάσεις και σοβαρά. Κάποια ξεκαθαρίσματα με φίλους θα γίνουν, αφού θα θέλετε να διατηρήσετε μόνο αυτούς που το αξίζουν. Το ίδια και με μια ενδεχόμενη αισθηματική σχέση, η οποία θα λειτουργήσει μόνο σε σοβαρά πλαίσια.

Ταύρος

Η νέα θέση είναι για εσάς δύσκολη, επηρεάζει τα επαγγελματικά σας και την κοινωνική σας εικόνα. Φέρνει εμπόδια και αυξημένες υποχρεώσεις και απαιτείται σκληρή δουλειά για να μπορέσετε αργότερα να καταξιωθείτε. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα και χαλαρά, χωρίς να καταβάλετε την μέγιστη προσπάθεια. Όμως θα καταφέρετε μακροπρόθεσμα να φτάσετε στο επίπεδο της προόδου και εξέλιξης προσωπικής και επαγγελματικής που επιβάλλεται.

Δίδυμοι

Εσείς ευνοείστε πολύ από τη νέα θέση του Κρόνου στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου. Θα βάλετε σε τάξη σπουδές και ακαδημαϊκές γνώσεις, ίσως ολοκληρώσετε κάποια από αυτά και πάρετε τα πτυχία. Θα ασχοληθείτε με σοβαρότητα με θέματα φιλοσοφίας και πεποιθήσεις, το οποία βοηθά επίσης στο να ακολουθήσετε με μεγαλύτερη σιγουριά τα σχέδια σας στη ζωή. Ένας περιορισμός στα ταξίδια θα υπάρξει, τα οποία δε γίνονται το διάστημα αυτό για αναψυχή, αλλά μόνο για δουλειές. Παρόλα αυτά θα μπορέσετε να επιτύχετε σε ότι κάνετε και να αναπτυχθείτε.

Καρκίνος

Ανάσες ανακούφισης για εσάς, με την αποχώρηση του Κρόνου από απέναντί σας, δηλαδή στον Αιγόκερω που ήταν ως τώρα. Στο εξής, ζητάει να μπει μια τάξη σε σχέση με τα οικονομικά, αυτά τα οποία σχετίζονται με κοινούς πόρους, πχ. χρέη, δάνεια, διατροφές, ασφαλιστικά κλπ., εφόσον βέβαια υπάρχουν τέτοιες εκκρεμότητες. Από την άλλη βέβαια περιορίζονται οι απολαβές που μπορεί να έχετε από τους άλλους, και δεν ευνοείται να κάνετε νέες επενδύσεις και δάνεια. Θέματα ψυχολογίας και σεξουαλικότητας αποκτούν μια σοβαρότητα, ακόμα και ψυχρότητα.

Λέων

Ο Κρόνος περνάει απέναντί σας και επηρεάζει τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σας. Όλα αποκτούν μια σοβαρότητα. Σχέσεις που έχουν σταθερή και μακροχρόνια προοπτική έρχονται στη ζωή σας. Από την άλλη, διατηρούνται μόνο αυτές οι σχέσεις που είναι σοβαρές και έχουν προοπτικές. Σε αντίθετη περίπτωση διακόπτονται. Στα πλαίσια αυτά, ίσως επισημοποιήσετε μια σχέση ή προχωρήσετε στο γάμο. Κατά τα άλλα, βιώνετε έντονη κριτική από τους άλλους, είτε αυτό είναι σχέσεις, είτε συνεργάτες, που ίσως σας πιέσουν για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Παρθένος

Η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο για εσάς φέρνει πολύ κούραση στην καθημερινότητα και στη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να λειτουργεί η εργασία ως αγκαρία και όχι να την ευχαριστιέστε. Οι πολύ δουλειά ίσως έχει κάποιες επιπτώσεις και στην υγεία σας, με ενδεχόμενο υπερκόπωσης, γι αυτό θα ήταν σκόπιμο να φροντίσετε επιμελώς τη φυσική σας κατάσταση. Βεβαίως αυτή η θέση ευνοεί στο να χάσετε κιλά, αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο. Επίσης προσέξτε το δέρμα, τα δόντια και τα οστά.

Ζυγός

Πολύ ευχάριστα τα νέα για εσάς φίλοι Ζυγοί, ο Κρόνος φεύγει από τον Αιγόκερω που σας έφερε πολλά εμπόδια, και συναισθηματική κούραση και αποξένωση. Τώρα από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόο, τα πράγματα σοβαρεύουν μεν, σε ότι έχει σχέση με τη δημιουργία και τον έρωτα, όμως σας βοηθά εξαιρετικά να βάλετε γερές βάσεις και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις. Λιγότερη ανεμελιά και περισσότερη στοχευμένη δημιουργικότητα, θα σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι στο τέλος. Ένας έρωτας περνάει στο επόμενο στάδιο. Μπορείτε τώρα να αναλάβετε τις ευθύνες που απαιτεί η μητρότητα, προχωρώντας στην απόκτηση ενός παιδιού.

Σκορπιός

Μια μετακίνηση που για εσάς φέρνει πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις, αυτή του Κρόνου στον Υδροχόο, φίλοι Σκορπιοί. Θα βιώσετε μια εσωτερική μοναξιά ή την ανάγκη να απομονωθείτε. Θα βιώσετε πολλές συγκρούσεις σε σχέση με τη σχέση ή το γάμο σε συνδυασμό με την οικογένεια και το σπίτι. Ίσως αυτό να σημαίνει κάποιες αλλαγές κατοικίας λόγω ενός διαζυγίου, ίσως οι ευθύνες μιας συγκατοίκησης. Όπως και να ‘χει, σίγουρα οι υποχρεώσεις αυξάνουν.

Τοξότης

Εσείς ευνοείτε από τη νέα μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο. Καταρχήν και μόνο που φεύγει από τον Αιγόκερω, νιώθετε μια ανακούφιση στα οικονομικά σας και τις περικοπές στα υλικά αγαθά που ήσασταν αναγκασμένοι να κάνετε τα προηγούμενα χρόνια. Νέες δομημένες ιδέες και πρωτοποριακές ή σε σχέση με την τεχνολογία θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Μια αποξένωση από το κοντινό σας περιβάλλον ή τα αδέρφια, ίσως υπάρξει και γενικότερα οι μετακινήσεις και επαφές γίνονται μόνο εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος και σκοπιμότητα. Βοηθάει σε γνώσεις και βασικού επιπέδου σπουδές και στο να αποκτήσετε τις πιστοποιήσεις τους.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος που είναι ο δικός σας πλανήτης αφού σας έφερε πολύ μεγάλο αίσθημα ευθύνης και υποχρεώσεις, πάει τώρα στον Υδροχόο και επηρεάζει τα οικονομικά σας. Τα έσοδα που βγάζετε από την εργασία σας ίσως να μην είναι αυτά που θέλετε, σίγουρα όμως είναι κάποια χρήματα που πρέπει να διαχειρίζεστε με σύνεση για να μην ξεφύγει ο προϋπολογισμός σας. Έτσι λοιπόν ρίχνετε εκεί την προσοχή σας και κάτι τέτοιο φέρνει άγχος και ανασφάλεια, ακόμα και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το αίσθημα αυτοσυγκράτησης όμως θα σας βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο που θέλετε. Όχι ρίσκα στα οικονομικά αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο σας και η αλήθεια είναι ότι έρχεται να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους! Λόγω του ότι λειτουργεί καλά στο ζώδιο σας, όπως αναφέραμε και στο πρώτο μέρος, πιστεύω θέλει να σας καθιερώσει και να βάλει κάποιες βάσεις στη ζωή σας, μια και ο Ουρανός από τον Ταύρο έχει φέρει πολύ ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Κάτι τέτοιο βέβαια δε γίνεται ξέγνοιαστα, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις, πολύ δουλειά, συμβιβασμούς. Όμως θα καταφέρετε να εδραιωθείτε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, κάτι που θα γίνει πιο έντονο στη δεύτερη μόνιμη φάση του Κρόνου στο ζώδιο σας, δηλαδή από το Δεκέμβριο.

Ιχθύες

Όχι και τόσο εύκολη η θέση αυτή του Κρόνου, λειτουργεί σε ψυχολογικό επίπεδο και σας δημιουργεί αίσθημα απομόνωσης. Ζητάει από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με τον εσωτερικό σας κόσμο, να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας, τα άγχη και τις ανασφάλειες. Προσοχή και στην υγεία τη δικιά σας ή κοντινών σας ανθρώπων. Προσοχή στο αυτοσαμποτάζ. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας και να λύσετε υπαρξιακά και ανάλογα προβλήματα.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s