Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων/Παρθένου – 9/3/2020

Η Πανσέληνος του Μαρτίου είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τονίζοντας όλα τα επακόλουθα της Ιχθυακής κατάστασης… Όνειρο, φαντασία, διαίσθηση και στην αρνητική της εκδοχή ψευδαισθήσεις, αποπλάνηση, εξασθένιση, μολύνσεις, εξαπάτηση…

Πανσέληνος στην Παρθένο 9/3/2020 ώρα 7:47μ.μ. για την Αθήνα

Όπως βλέπουμε στο χάρτη, γίνεται στη 19η μοίρα και 37′ του άξονα Ιχθύων Παρθένου, με τον Ήλιο να έχει ήδη σχηματίσει τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα, έτσι είναι πλέον αποκλίνουσα ή όψη, που σημαίνει ότι έχει ήδη λειτουργήσει και σταδιακά θα εξασθενεί, παρότι τη δεδομένη στιγμή αυτή η ενέργεια είναι έντονη. Ο Ερμής, σημαντικός στο χάρτη μια και είναι ο κυβερνήτης της Πανσελήνου στην Παρθένο, είναι στη φάση της στάσης του προς ορθοδρόμηση… Μετά από ένα διάστημα μιας αναδρομής στους Ιχθύες, που έφερε πολλά πισωγυρίσματα πολύ συναίσθημα στη σκέψη και αρκετά λάθος κρίση λόγω αυτού, έφτασε πλέον στη φάση αυτή της Πανσελήνου στην προτελευταία μοίρα του Υδροχόου, μια θέση που του ταιριάζει πολύ και καθαρίζει το μυαλό επιτέλους από πολλά μπερδέματα αλλά επίσης αρχίζει σιγά σιγά και κινείται η καθημερινότητα μας, χωρίς τα γνωστά εμπόδια που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής, μια και είναι η μοίρα που τερματίζει την ανάδρομη κίνηση του.

Επίσης η αντίθεση της Πανσελήνου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με την πολυαστρία μεταξύ Άρη, Δία και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οι οποίοι δίνουν διέξοδο ρεαλισμού και πρακτικότητας μέσω στοχευμένης δράσης!

Τέλος η αντίθεση της Πανσελήνου, είναι σε δευτερεύουσα δυσαρμονική όψη με την αποκλίνουσα σύνοδο Ουρανού-Αφροδίτης στον Ταύρο, γεγονός που ίσως κρύβει κάποια εμπόδια που έρχονται ξαφνικά σε σχέση με αισθηματικά ή οικονομικά ζητήματα,, χωρίς όμως να είναι κάτι το έντονο και εμφανές.

Επηρεάζει Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες κοντά στη 19η μοίρα, όσοι δηλαδή επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα φέτος, συνεπώς αυτή η Πανσέληος γι αυτούς είναι μια ενεργοποίηση αυτή της επιρροής του Ποσειδώνα και χρειάζεται προσοχή στις επιλογές σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα αλλά και γενικότερα.

Γενικότερα τώρα μια γρήγορη αναφορά στα ζώδια ή ωροσκόπους για την προσωπική επιρροή της Πανσελήνου…

Ιχθύες και Παρθένοι επηρεάζονται σε θέματα προσωπικά και σχέσεων και κορυφώνονται κάποια γεγονότα που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη και που ενδεχομένως είχαν καθυστερήσει.

Δίδυμοι και Τοξότες σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, με έντονη κούραση και εξάντληση.

Ταύροι και Σκορπιοί σε ερωτικά και φιλικά ζητήματα.. όπου περνάνε καλά με αρκετά ρομαντικές καταστάσεις, χωρίς να αποκλείεται βέβαια και μια εξιδανίκευση.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι σε θέματα επαφών και μετακινήσεων ή γνώσεων, ξεμπλοκάρει σιγά σιγά για εσάς η επικοινωνία.

Λέοντες και Υδροχόοι σε θέματα οικονομικά, ασφάλειας υλικής και συναισθηματικής, σιγά σιγά θα αρχίσει να καθαρίζει το τοπίο σε αυτούς τους τομείς που επέστρεψαν παλιές ή μπερδεμένες υποθέσεις το προηγούμενο διάστημα έως και την Πανσέληνο αυτή.

Κριοί και Ζυγοί σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας, υγείας, ψυχολογίας κορυφώνονται και χρειάζεται λίγο να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s