Νέα Σελήνη στους Ιχθύες – 23 Φεβρουαρίου 2020

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, γίνεται Κυριακή 23/2 το απόγευμα, στην 4η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο με τον Βασιλικό απλανή αστέρα Fomalhaut. ο οποίος είναι φύσεως Ερμή και Αφροδίτης και λίγο του Ποσειδώνα. Θεωρείται τυχερό αστέρι, αλχημείας, τέχνης, πνευματικότητας και διανοητικών επιτευγμάτων. Η Νέα Σελήνη επίσης βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και στο μεσοδιάστημα του τριγώνου Άρη-Ουρανού, σχηματίζοντας εξάγωνα και με τους δυο. Κυβερνήτης της ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, ο οποίος έχει ολοκληρώσει το ευεργετικό εξάγωνο του με το Δία!

Πρόκειται για μια τυχερή Νέα Σελήνη όπως βλέπουμε, οι όψεις είναι θετικές και υπάρχει μια καλή συνύπαρξη του ρεαλισμού και πρακτικότητας του Αιγόκερω με την πνευματικότητα, τέχνη και ιδεαλισμό των Ιχθύων. Μπορεί να βοηθήσει εξαιρετικά τα ζώδια της Γης και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) κυρίως του 1ου και 2ου δεκαημέρου και βεβαίως ότι επηρεάζει στον προσωπικό χάρτη του καθενός.

Τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα θα έχουν έντονη μεταβλητότητα, λόγω της φύσεως των Ιχθύων καθώς και του ανάδρομου Ερμή ως την Πανσέληνο στις 9 Μαρτίου που θα ολοκληρωθούν και παράλληλα ορθοδρομεί και ο Ερμής.

Κριός

Για εσάς ενεργοποιεί ένα περιβάλλον εσωστρέφειας και σας καλεί να κάνετε τον απολογισμό σας, να κλείσετε κεφάλαια και εκκρεμότητες. Ίσως κάνετε κάποιες κρυφές κινήσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, τα οποία θα φανερώσετε μόλις περάσει ό Ήλιος στο ζώδιο σας.

Ταύρος

Οι φιλίες παίζουν ένα σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα και παίρνετε κάποια δώρα υλικά αλλά και πνευματικά μέσα από αυτές. Νέοι στόχοι καλλιτεχνικοί.

Δίδυμοι

Η ενέργεια εστιάζεται στην καριέρα σας, όπου μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες, ίσως γυρίσετε σε μια παλιότερη εργασία ή είδος της καριέρας, με δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή, αλλά με κάποιες μεταβολές στην πορεία.

Καρκίνος

Νέοι πνευματικοί ορίζοντες ανοίγονται για εσάς αυτή τη δεδομένη στιγμή, με νέες γνώσεις και εμπειρίες μέσα από ταξίδια μακρινά και αποδράσεις.

Λέων

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης πέφτει σε θέματα που αφορούν οικονομικά και χρεωστικά. Χρήματα τρίτων και διακανονισμοί. Ίσως κάποιες παλιές υποχρεώσεις έρθουν στο προσκήνιο για να λυθούν ή σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούσαν. Βρίσκεστε σε μια φάση βαθιάς έρευνας και ενδοσκόπησης και έντονης σεξουαλικότητας.

Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες τονίζονται με κάποια νέα ξεκινήματα, που όμως θα μεταβληθούν στην πορεία. Οι πιθανότητες μιας επανασύνδεσης με τον ανάδρομο Ερμή είναι επίσης πολύ υψηλές.

Ζυγός

Η επιρροή για εσάς δεν είναι έντονη, φωτίζει θέματα καθημερινότητας, και διευκολύνει στο να βρείτε μια εργασία, η οποία όμως λόγω του ανάδρομου Ερμή δεν είναι σταθερή και βέβαιη η πορεία της. Ίσως ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και με κάποια προηγούμενα θέματα με την υγεία σας.

Σκορπιός

Μία έντονα ερωτική Νέα Σελήνη αυτή για εσάς, φέρνει νέους έρωτες και επανασυνδέσεις! Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα είναι πολύ ευχάριστο, αν και με αμφίβολη διάρκεια οι όποιες σχέσεις.

Τοξότης

Η ενέργεια της Νέα Σελήνης είναι εστιασμένη στην οικογένεια και το σπίτι σας, με κάποια ξεκινήματα σε παλιότερες καταστάσεις. Κάνετε αναθεωρήσεις και τροποποιήσεις σε οικογενειακά ζητήματα και εξερευνάτε τον ψυχισμό σας. Πολλές υποχρεώσεις παρόλα αυτά είναι κάπως κουραστικές.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας φέρνει εξωστρέφεια και νέα ξεκινήματα με άτομα από το παρελθόν που έχουν επιστρέψει στον περίγυρο σας ή ένα νέο ξεκίνημα με τα αδέρφια σας. Παρόλα αυτό προσοχή σε μπερδέματα και παρεξηγήσεις, αλλά ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με τέχνη και πνευματικότητα ή ένας περίπατος στη θάλασσα. Γενικότερα βέβαια η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι για εσάς ένα πολύ τυχερό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, λόγω των εξαγώνων με τους πλανήτες και κυρίως το Δια στο ζώδιο σας.

Υδροχόος

Νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σας και συγκεκριμένα στα έσοδά σας φέρνει η νέα Σελήνη στους Ιχθύες, μετά από ένα διάστημα αναθεωρήσεων και επαναπροσδιόρισης του τομέα αυτού, ίσως τώρα περάσετε σε κάποιο νέο ξεκίνημα επαγγελματικό που θα ευνοήσει το προσωπικό σας εισόδημα. Να περιμένετε στην πορεία μεταβολές όμως της όποιας εξέλιξης αυτό το διάστημα. Η αίσθηση της πληρότητας και της αυτοεκτίμησης σας είναι ανεβασμένη και αισθάνεστε καλά!

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ιδανική να κάνετε προσωπικά ξεκινήματα, με έντονο το στοιχείο του ιδεαλισμού και του ιδεατού και κυρίως με ρευστότητα. Ο ανάδρομος Ερμής πιθανότατα σας έφερε επανασυνδέσεις με παλιότερες σχέσεις ή συνεργασίες και τώρα ίσως περάσετε σε μια καινούρια προσέγγιση της όλης κατάστασης.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s