Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Ιχθύες

Αγαπητοί φίλοι Ιχθύες, τα γενέθλια σας έφτασαν και εδώ θα αναλύσουμε αυτή τη νέα σας χρονιά μαζί βέβαια με τις ευχές για ότι καλύτερο!

Γενικά

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο σας σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της προσωπικής σας χρονιάς. Μια χρονιά όπου εσείς του 1ου και 2ου δεκαημέρου θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις προσωπικών στάσεων και όχι μόνο, λόγω του ότι ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας στην Ηλιακή σας επιστροφή! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιο σας θα καλύψει φέτος το 2ο και αρχές 3ου δεκαημέρου και συγκεκριμένα από τη 17η ως την 21η μοίρα.

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω που θα υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, την οποία ο Άρης ενεργοποιεί στο διάστημα των Ηλιακών σας επιστροφών, μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας με λίγη προσπάθεια. Μπορεί να φέρει τις απαραίτητες ευκαιρίες εδραίωσης και μεταμόρφωσης σε προσωπικούς σας στόχους, αλλά και μέσα από φίλους και ομάδες. Ο τομέας αυτός των φίλων και των στόχων θα παίξει κυρίαρχο ρόλο φέτος για εσάς. Εκτός της πολυαστρίας Άρη, Δία, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το ζώδιο που εκπροσωπεί για εσάς τον παραπάνω τομέα, το ζητούμενο σας το έχουν δείξει και οι Δεσμοί της Σελήνης με τις ανάλογες Εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω που προηγήθηκαν, αλλά και δυο τελευταίες που θα γίνουν Ιούνιο και Ιούλιο. Είναι από ότι φαίνεται αναγκαίο να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σας ή στις ομάδες που ανήκετε και κατά συνέπεια να αναθεωρήσετε στόχους. Ίσως έχετε δει ότι μια αόριστη συλλογικότητα, μια απρόσωπη ερωτική σχέση που διατηρείτε και λειτουργεί περισσότερο ως φιλική παρά ερωτική με την πραγματική έννοια, δε σας προάγει και κυρίως δε σας καλύπτει. Μια άλλη πιθανή εκδήλωση είναι ότι χάνετε τον εαυτό σας, την ευαισθησία σας και τη δημιουργικότητά σας μέσα σε αόριστες ιδέες και συλλογικότητες.

Οι μετασχηματισμοί που γίνονται εκεί όπως είπαμε λειτουργούν υπέρ σας μια και οι πλανήτες όλοι στον Αιγόκερω κάνουν εξάγωνο με το ζώδιο σας, δηλαδή ευνοϊκή όψη. Ιδιαίτερα εσείς του 2ου δεκαημέρου με τον Ποσειδώνα επάνω σας θα δεχτείτε το ευεργετικό εξάγωνο του με το Δία, το οποίο γίνεται για πρώτη φορά τέλη Φεβρουαρίου κι έτσι εγγράφεται στις Ηλιακές σας επιστροφές για όλο το έτος. Αυτό σημαίνει μια καλή συνεργασία της υλικής και ψυχικής υπόστασης. Ευκαιρίες και τύχη που θα σας ωφελήσουν υλικά και πνευματικά!

Ο Ουρανός από τον Ταύρο επηρεάζει επίσης θετικά το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, με ανανέωση στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας, φέρνει εξωστρέφεια και νέες επαφές με νόημα για εσάς. Νέα πεδία γνώσης και περισσότερη τεχνολογία!

Το νέο πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη από τις 5 Μαϊου είναι πιο πιεστικό για εσάς αφού είναι σε τετράγωνο με το ζώδιο σας. Το ίδιο και οι Εκλείψεις που ακολουθούν… Φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα καριέρας και οικογένειας και σας καλούν να στρέψετε την προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια. Ιδιαίτερα χρειάζεται προσοχή ο μήνας Μάϊος και Ιούνιος, με την αναδρομή της Αφροδίτης στους Διδύμους αλλά και τη Σεληνιακή Έκλειψη στις 5/6, όπου τονίζει τέτοια θέματα σπιτιού-καριέρας και κοινωνικής εικόνας. Το διάστημα αυτό κρύβει πολλές εξαπατήσεις είτε από την πλευρά σας είτε ως αποδέκτες.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο σε σχέση με υποχρεώσεις και μια ένταση μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Τέλος η Ηλιακή ολική Έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου αφορά το 3ο δεκαήμερο κοντά στην 23η μοίρα, με κάποια επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα και ίσως μια αλλαγή.

Επαγγελματικά

Από τις 5 Μαϊου με το πέρασμα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη, έρχεται η ώρα για να κλείσετε κάποιους κύκλους στην καριέρα σας. ΄Όπως είπαμε πιο πάνω τις περιόδους των Εκλείψεων θα γίνει πιο επιβεβλημένο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, αφού περνάτε σε μια νέα φάση που ίσως η οικογένεια έχει μεγαλύτερη σημασία, ίσως με τη δημιουργία της αν είστε σε τέτοια φάση που θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες επαγγελματικές αλλαγές. Από την άλλη, ίσως κλείσει ένας κύκλος επαγγελματικός για να ανοίξει ένας νέος με βάση το σπίτι σας για παράδειγμα.

Οικονομικά

Το δεύτερο μισό της χρονιάς με τον Άρη στον Κριό φέρνει πολλή δραστηριότητα στα οικονομικά σας… Κυρίως σπατάλη και έξοδα βεβαίως, αλλά θα υπάρχουν χρήματα που θα έρχονται και θα φεύγουν! Μάλιστα το διάστημα της αναδρομής του Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, να είστε προετοιμασμένοι για παλιές οφειλές και έξοδα. Το καλό όμως είναι ότι θα έχετε χρήματα, απλά ίσως λίγο προσοχή στη διαχείρηση.

Αισθηματικά

Αισθηματικά ευνοείστε και φέτος και όπως είπαμε είναι εκεί που πρέπει να δώσετε την ενέργεια σας. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21/6 στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου φέρνει για εσάς του 1ου δεκαημέρου μια νέα εποχή στα ερωτικά σας, ίσως ακόμα και με ένα ευεργετικό τέλος μιας σχέσης. Η Έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο και βάζει κάποια θέματα που χρειάζονται ξεκαθάρισμα σε σχέση με μια φιλία ή έναν έρωτα και τη στάση σας σε αυτό. Πολύ πιθανό εκείνο το διάστημα για εσάς του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου να φέρει κάποιες επιστροφές ερωτικών συντρόφων, λόγω του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο από τα μέσα Ιουνίου, που προφανώς χρειάζονται επανεξέτασης και στη συνέχεια να πάρετε τις τελικές αποφάσεις.

Υπέροχο διάστημα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Ήλιο στην Παρθένο, από 7 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου και με την Αφροδίτη στην Παρθένο τον Οκτώβριο. Εννοείται ότι εσείς των μέσων του 2ου δεκαημέρου με αρχών 3ου που δέχεστε την επιρροή του πλανήτη σας Ποσειδώνα, ενδέχεται να βιώσετε ονειρικές σχέσεις, αλλά και εξαπατήσεις και απογοητεύσεις… Όλα εξαρτώνται και από τον προσωπικό σας χάρτη…

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s