Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Τοξότης

Γενικά

Αγαπητοί φίλοι Τοξότες, τα σημαντικότερα γεγονότα της φετινής χρονιάς για εσάς είναι η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης στο δικό σας άξονα, από τις 5 Μαϊου και η τετράμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους, το ζώδιο των σχέσεων σας, η οποία πρόκειται να φέρει πολλές εκπλήξεις ή και εξελίξεις στα αισθηματικά σας και όχι μόνο. Τρεις από τις Εκλείψεις σας αφορούν και βέβαια ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, που εδώ και χρόνια ευθύνεται για ένα θολό τοπίο κυρίως στην οικογένεια και το σπίτι σας.

Ο Ποσειδώνας φέτος θα κινηθεί από τη 16η ως την 21η μοίρα των Ιχθύων, οπότε επηρεάζει το δεύτερο μισό του 2ου δεκαημέρου και τις αρχές του 3ου, σε σχέση με μπερδέματα και εξαπατήσεις ή αυταπάτες και χρειάζεται εσείς να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο Νότιος δεσμός περνάει στο ζώδιο σας και ο Βόρειος απέναντι στους Διδύμους από τις 5 Μαϊου και σας καλούν να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, να στρέψετε στους άλλους την ενέργεια και το ενδιαφέρον σας. Το να επιμένετε στην προσωπική σας βούληση και μόνο ή το να βασίζεστε στον εαυτό σας δε βοηθά και καλείστε να συνεργαστείτε. Υπάρχουν προσωπικά κατάλοιπα και πεποιθήσεις που δε σας προάγουν τη δεδομένη φάση. Ανοιχτείτε σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η πρώτη Έκλειψη που συμβαίνει στο ζώδιο σας είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 5 Μαϊου. Επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο και είναι αρκετά ύπουλη, με τη συμμετοχή σε όψη Ταύ-τετραγώνου του Άρη και Ποσειδώνα καθώς και της ανάδρομης Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ήλιο. Εκεί κοντά, δε θα πρέπει να εμπιστευτείτε ενδεχομένως μια επιστροφή μιας σχέσης που πιθανότατα να δεχτείτε και σίγουρα δεν ευνοεί καθόλου για κάτι νέο και αξιόπιστο.

Η επόμενη επίσης Σεληνιακή στις 30 Νοεμβρίου επηρεάζει το 1ακήο δεκαήμερο, με τον Ήλιο στο ζώδιο σας και τη Σελήνη στους Διδύμους, μια καλή Έκλειψη που προάγει τις σχέσεις σας, ίσως μετά από κάποιο ξεκαθάρισμα που θα πρέπει να γίνει.

Τέλος στις 14 Δεκεμβρίου η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στην 23η μοίρα του ζωδίου σας, όπως καταλαβαίνετε επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο με ένα προσωπικό τέλος μιας κατάστασης για να μπείτε σε μια καινούρια φάση στη συνέχεια, όχι πιθανότατα κάτι αρνητικό.

Αν εξαιρέσουμε την περίοδο κοντά στην πρώτη Έκλειψη του Ιουνίου, η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους 3/4-7/8, είναι από μόνο του καταπληκτικό! Φαίνεστε αγαπητοί και ελκυστικοί στους άλλους και εισπράττετε αγάπη και φλερτ. Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για τους αδέσμευτους και πολύ θετικό το κλίμα στις σχέσεις και το γάμο για τους δεσμευμένους. Αλλά και σε ότι αφορά επαγγελματικά και συνεργασίες θα μπορούσε να βοηθήσει ή σε πελάτες.

Επαγγελματικά

Πολλοί από εσάς έχετε αλλάξει το εργασιακό σας περιβάλλον ή την ίδια την εργασία σας, ή ακόμα έχετε μείνει χωρίς δουλειά ή αποφασίσατε να κινηθείτε ανεξάρτητα. Υπεύθυνος για αυτό είναι ο Ουρανός στον Ταύρο που μέχρι στιγμής έχει επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο και εκεί θα κινηθεί και φέτος μέχρι και τις αρχές του 2ου. Επομένως εσείς που επηρεάζεστε από το αντίστοιχο δεκαήμερο να περιμένετε κάτι από τα παραπάνω στη δουλειά, κυρίως μιλάμε για εξαρτημένη εργασία. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές για τα υπόλοιπα δεκαήμερα.

Οικονομικά

Ο τομέας των οικονομικών έχει περάσει πολλά τα προηγούμενα χρόνια και εξακολουθεί,. Ή Έκλειψη που προηγήθηκε στις 10/1, όπως και η Ηλιακή στη μηδενική του Καρκίνου στις 21/6 και η Σεληνιακή στον Αιγόκερω στις 5/7, αφορούν τα οικονομικά σας. Και βέβαια Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας, μέσα στον τομέα των οικονομικών σας φέρνουν προβλήματα αλλά και ευκολίες.

Αισθηματικά

Η χρονιά είναι εκπληκτική για τα αισθηματικά σας! Ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιο σας, που εκτός από ένταση, χαρίζει και σεξουαλικότητα και μαγνητισμό, μέχρι τις 17/2. Από τις 7/2, η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, ζώδιο των ερώτων σας και θα παραμείνει μέχρι 5/3. Στη συνέχεια το πέρασμα του Ήλιου όπως πάντα στον Κριό 20/3 και έπειτα η Αφροδίτη στους Διδύμους 3/4 για ένα τετράμηνο είναι εξαιρετικός συνδυασμός για τα ερωτικά σας. Αλλά και το δεύτερο εξάμηνο του έτους ο Άρης στον Κριό θα ενεργοποιεί τους έρωτες και τη διασκέδαση. Βλέπουμε μια συνεχή ενεργοποίηση των αισθηματικών σας, που σημαίνει ότι θα είναι μια δραστήρια χρονιά με πολλές εξελίξεις! Εάν επιθυμείτε μια απόκτηση παιδιού είναι οι πιθανότητες φέτος είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Και βεβαίως ένας γάμος ή μια σχέση, έτσι κι αλλιώς όπως είπαμε στην αρχή οι Δεσμοί της Σελήνης στην νέα τους θέση σας καλούν προς αυτή την κατεύθυνση!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s