Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητοί Αιγόκεροι αναμφίβολα είστε στο κέντρο των εξελίξεων φέτος, όπως ήσασταν και πέρυσι και τα τελευταία χρόνια… Φέτος υπάρχει πολυαστρία στο ζώδιο σας με Δια, Κρόνο, Πλούτωνα και το Νότιο Δεσμό ως τις 5 Μαϊου. Και βέβαια σας επηρεάζουν ακόμα δυο Εκλείψεις το καλοκαίρι και είστε υπο την επίδραση αυτών που έγιναν στις αρχές της χρονιάς.

Ας τα πάρουμε όμως ανά δεκαήμερο, γιατί οι επιρροές είναι διαφορετικές. Εσείς του 1ου και 2ου δεκαημέρου έχετε απαλλαγεί από Κρόνο και Πλούτωνα, κάτι πολύ σημαντικό, αφού οι πιέσεις που δεχτήκατε ήταν ιδιαίτερα έντονες, οπότε τώρα μπορείτε να γνωρίζετε πως τελείωσαν τα δύσκολα για εσάς! Μένουν μόνο κάποια υπόλοιπα κατάλοιπα και υποχρεώσεις από όσα έχουν διαμορφωθεί ως τώρα που θα αντιμετωπίσετε, σίγουρα με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία.

Εσείς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο, όπως έχετε ακούσει, είστε σε πιο δύσκολη θέση, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα φέτος να κινούνται στο δικό σας δεκαήμερο. Είναι λοιπόν μια χρονιά που καλείστε να παλέψετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας. Πρέπει να απαλλαγείτε ίσως από σχέσεις που σας αφήνουν πίσω και δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σας. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό θα γίνει με καταναγκαστικό τρόπο, εφόσον από μόνοι σας δεν έχετε πάρει μια τέτοια τολμηρή απόφαση και παραμένετε κάτω από την επίδραση των ανασφαλειών σας. Καλείστε επίσης να δουλέψετε σκληρά και θα έχετε την απαραίτητη δύναμη να το κάνετε, κάτι που θα έχει σαν συνέπεια να αγγίξετε την επιτυχία και την αναγνώριση που επιθυμείτε. Σε γενικές γραμμές αλλάξετε ριζικά και οι περισσότεροι το έχετε ήδη βιώσει. Αναγεννάστε μέσα από τις στάχτες σας. Να θυμάστε όμως ότι είστε ένα δυνατό ζώδιο και μπορείτε να τα καταφέρετε!

Όσον αφορά τις Εκλείψεις, αυτή στις 10/1 επηρέασε τα τέλη του 2ου με αρχές 3ου δεκαημέρου και σας έβαλε σε μια νέα πορεία στις σχέσεις σας. Ήταν καταλυτική στο να λήξει οριστικά μια σχέση που κρατούσατε από ανασφάλεια ή χωρίς μελλοντικές προοπτικές. Σιτς 21/6, πραγματοποιείται Ηλιακή Έκλειψη στη μηδενική του Καρκίνου, η οποία επηρεάζει τις αρχές του 1ου δεκαημέρου φέρνοντας επίσης νέα πορεία στις σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος στις 5 Ιουλίου η τελευταία Έκλειψη στον άξονά σας, γίνεται στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Μιλάει για παλιές καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή που καλό είναι να τελειώσουν, δεν είναι τόσο δύσκολη Έκλειψη, απλώς μην παρασυρθείτε και λόγω του ανάδρομου Ερμή που θα υπάρχει εκείνο το διάστημα στον Καρκίνο σε μια επανασύνδεση, παρά μόνο για να κλείστε οριστικά το κεφάλαιο της συγκεκριμένης σχέσης.

Η νέα μετακίνηση των Εκλείψεων στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δε σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Εστιάζουν σε θέματα υποσυνειδήτου και ψυχολογίας ή εργασιακά και της υγείας. Η Έκλειψη στις 5 Ιουνίου είναι Σεληνιακή και επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο, ίσως με την ανάγκη απομόνωσης και εσωστρέφειας. Να είστε προσεκτικοί εκείνο το διάστημα στο παρασκήνιο, είτε μέσα από τη δουλειά σας είτε από το κοντινό σας περιβάλλον και ασχοληθείτε καλύτερα με τη φυσική σας κατάσταση αλλά και την ψυχική σας ηρεμία. Η Έκλειψη στις 30/11 είναι Σεληνιακή και επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο, ίσως με μια νέα πορεία στον τομέα των επαγγελματικών ή της καθημερινότητας. Τέλος η Ηλιακή Έκλειψη στις 14/12, γίνεται στην 23η μοίρα του Τοξότη και φέρνει για το 3ο δεκαήμερο μια ανάγκη εσωστρέφειας και απολογισμού.

Πολύ έντονη η παρουσία του Άρη φέτος, αρχικά στο ζώδιο σας 17/2-30/3, προσθέτει στο δυναμιτισμένο κλίμα που υπάρχει ήδη και ενεργοποιεί γεγονότα. Και βέβαια για ολόκληρο το 2ο εξάμηνο του έτους θα βρίσκεται στον Κριό, από όπου θα σας δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση και ένταση. Προσοχή σε καυγάδες και συγκρούσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στο να μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα να είστε εσείς του 3ου δεκαημέρου, όπου λόγω της αναδρομής του θα περάσει τρεις φορές αλλά και λόγω της παρουσίας του Κρόνου και Πλούτωνα. Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της χρονιάς και τις ακριβείς ημερομηνίες αναδρομής των πλανητών έτσι ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Μην ξεχνάτε φίλοι Αιγόκεροι ότι ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης είναι φέτος στο ζώδιο σας και παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσετε, κυρίως εσείς του 3ου δεκαημέρου, σίγουρα έχει να σας δώσει τα δώρα του! Να είστε λοιπόν ανοιχτοί στο να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας έρχονται, να κάνετε νέα προσωπικά ανοίγματα και να κάνετε πράξη τους στόχους και τα όνειρά σας στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή!

Επαγγελματικά

Όπως καταλάβατε είναι μια χρονιά που μπορείτε να αναπτυχθείτε με κάθε έννοια, συνεπώς και επαγγελματικά, μια και δε θα λείψουν οι ευκαιρίες από το περιβάλλον σας. Βεβαίως εσείς του 3ου δεκαημέρου χρειάζεται να κοπιάσετε κιόλας λίγο περισσότερο του φυσιολογικού σας και να πάρετε ριξικέλευθες αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί σε παιχνίδια εξουσίας, κερδοσκοπία και ελέγχου, είτε από τους άλλους είτε δικά σας. Η τετράμηνη παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους είναι βοηθητική στο να πάνε καλά οι συνθήκες της εργασίας σας και όσοι από εσάς αναζητάτε μια εξαρτημένη εργασία θα μπορέσετε να βρείτε. Μόνο αποφύγετε το διάστημα που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη δηλαδή από τα μέσα Μαϊου και τον Ιούνιο, διότι δεν εγγυάται καλές απολαβές.

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας δεν ανθίζουν ακόμα παρά μόνο όταν θα φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς, όπου ο Δίας θα μπεί στον Υδροχόο, μαζί με τον Κρόνο! Μέχρι τότε η σύνοδος Δία- Πλούτωνα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, σας φέρνει σε καταστάσεις με κερδοσκοπία και ίσως θελήσετε να κάνετε μεγάλα ανοίγματα, να ξέρετε όμως ότι οι καταστάσεις απαιτούν να είστε νόμιμοι αλλά και κάθε υπερβολή ενέχει κινδύνους.

Αισθηματικά

Οι έρωτες και οι σχέσεις είναι επίσης φλέγοντα θέματα φέτος για εσάς. Ο Ουρανός στον Ταύρο, όπως ήδη γνωρίζετε φέρνει για εσάς νέους κεραυνοβόλους έρωτες ή ξαφνικές εγκυμοσύνες! Φέτος θα καλύψει ολόκληρο το πρώτο δεκαήμερο και τις αρχές του 2ου. Οι Εκλείψεις επίσης σας έχουν βάλει σε φάση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μια δέσμευση και θα συνεχίσουν να το κάνουν το πρώτο μισό της χρονιάς. Οι καλύτεροι μήνες είναι ο Μάρτιος, 20/4-20/5 Ιούλιος και Αύγουστος.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s