Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητοί Σκορπιοί είστε από τους τυχερούς και της φετινής χρονιάς, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς του 1ου δεκαημέρου δέχεστε και φέτος την επιρροή του Ουρανού στον Ταύρο που φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά θα δεχτείτε την Άνοιξη εσείς στις αρχές του ζωδίου το τετράγωνο του Κρόνου που θα κάνει την δοκιμαστική είσοδο του στον Υδροχόο, για να περάσει κανονικά από τα μέσα του Δεκέμβρη, μαζί με το Δία. Συνεπώς εσείς των πρώτων ημερών καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης έχετε να αντιμετωπίσετε εμπόδια και υποχρεώσεις που πηγάζουν από το σπίτι και την οικογένεια, για να πάμε μέσα Δεκέμβρη και να καταφέρετε να εγκαθιδρύσετε είτε την οικογένεια που θέλετε, να επεκτείνετε το σπιτικό σας ή να χτίσετε μια νέα βάση, ένα νέο οίκημα κλπ.

Ο Ουρανός, όπως οι περισσότεροι έχετε ήδη βιώσει, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στον τομέα των σχέσεων. Παραμένει ότι είναι αληθινό και αυθεντικό, η αστάθεια που προκαλείτε όμως από το ταίρι σας όπως τη γνωρίζατε μέχρι τώρα δε σας επιτρέπει να είστε ξέγνοιαστοι, ιδίως αν είχατε επαναπαυτεί. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να βιώσετε κεραυνοβόλους έρωτες, αν και η διάρκεια τους δεν είναι πάντοτε σίγουρη. Επίσης πολλοί μπορεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για το γάμο, υιοθετώντας μια πιο φιλελεύθερη αντίληψη.

Εσείς του 2ου δεκαημέρου τώρα, είστε από τους πλέον κερδισμένους, ιδιαίτερα κάποιους μήνες που ο Δίας με τον Ποσειδώνα θα κάνουν όψη εξαγώνου. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ αναλυτικά όλα τα γεγονότα της χρονιάς με ημερομηνίες! Η όψη αυτή είναι θαυμάσια για τα ερωτικά σας, μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, μέσα από γνωριμίες και μετακινήσεις, να βρείτε τον ιδανικό έρωτα! Σαφέστατα είναι καλή και για δημιουργικά ή επιχειρηματικά σχέδια.

Εσείς του 3ου, ιδιαίτερα στις αρχές του δεκαημέρου σας έχετε ανάλογες ευκαιρίες στον έρωτα. Γενικότερα νέες εμπειρίες από κοντινές μετακινήσεις και επαφές, ίσως νέες γνωριμίες αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας, αλλά ίσως περάσετε και σε φάση εκμάθησης ενός αντικειμένου που επιθυμείτε.

Οι Εκλείψεις της χρονιάς δε σας απασχολούν ιδιαίτερα, οι μεν του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω εστιάζουν σε θέματα σπουδών, ταξιδιών ή σχέσεων με κοντινούς συγγενείς και στον τρόπου σκέψης σας, με ζητούμενο να αφήσετε πίσω λάθος συνήθειες. Οι δε του άξονα Διδύμων-Τοξότη, εστιάζουν στα οικονομικά σας, καθώς και τον άξονα αναγκών και επιθυμιών σας. Ιδιαίτερα να προσέχετε τα οικονομικά σας με την Έκλειψη στις 5 Ιουνίου, η οποία είναι πολύ επίφοβη για εξαπατήσεις, απώλειες και λάθος εκτιμήσεις σε σχέση με οικονομικά και αισθηματικά.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους το τετράμηνο 3/4-7/8, συμπεριλαμβανομένης και της αναδρομής της, αφορά τα κοινά οικονομικά, πχ. δάνεια, διατροφές, χρήματα συζύγου και ίσως λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε. Παρόλα αυτό όπως είπαμε πιο πάνω ιδιαίτερη προσοχή να μην ξανοιχτείτε και εμπιστευτείτε άτομα κοντά στην Έκλειψη της 5η Ιουνίου.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους με τον Άρη στον Κριό, αναμένεται ιδιαίτερα έντονο σε σχέση με την καθημερινότητα σας και την εργασία σας, γι αυτό φροντίστε να εκτονώνετε την ενέργεια σας με γυμναστική.Ίσως προβείτε και σε κάποιες επαγγελματικές ενάρξεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας τον Οκτώβριο, εσείς του 1ου και 2ου δεκαημέρου μην κάνετε νέα ξεκινήματα πάσης φύσεως. Η προσωπική σας ζωή περνάει τότε σε επανεξέταση και ίσως να υπάρξουν και επανασυνδέσεις αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά

Ίσως επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιες συνεργασίες και να περάσετε σε πιο πρωτοποριακές με νέες προοπτικές εσείς του 1ου δεκαημέρου. Παρόλα αυτά δε λείπουν και απρόβλεπτες διασπάσεις. Η περίοδος της άνοιξης είναι πιεστική και πρέπει να αντιμετωπίσετε εμπόδια και καθυστερήσεις. Γενικότερα τώρα, για όλους το 2ο εξάμηνο του έτους απαιτεί μεγάλη ενέργεια στην εργασία σας και ίσως προβείτε σε ενάρξεις.

Οικονομικά

Όπως είδαμε και πιο πάνω, λίγο περίεργο και ύποπτο το διάστημα Μαϊου και Ιουνίου, με κάποιες απολαβές μεν, από εκεί που δεν το περιμένατε, αλλά μην βιαστείτε να επενδύσετε. Η Έκλειψη στις 14/12 επηρεάζει τα προσωπικά έσοδα των Σκορπιών του 3ου δεκαημέρου, με ίσως κάποια κλεισίματα.

Αισθηματικά

Ο Ποσειδώνας εδώ και χρόνια βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας, κάνοντάς σας ιδιαίτερα ρομαντικούς και ονειροπόλους. Φέτος επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο και αρχές του 3ου, από τη 16η ως την 21η μοίρα. Το εξάγωνο δε που σχηματίζει με το Δία το Φεβρουάριο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο είναι εκπληκτικό και πολλά υποσχόμενο. Τα καλύτερα διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι από 13 Ιανουαρίου έως 10 Απριλίου, με υπαρκτή την πιθανότητα μιας ερωτικής επανασύνδεσης την περίοδο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες και 20 Απριλίου με 27 Ιουνίου, αλλά μην κάνετε κάτι νέο σε σχέση, την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης παρά μόνο ίσως κάποια επιστροφή.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s