Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Ζυγός

Γενικά

Πρόκειται για μια χρονιά που κάποιοι από εσάς ξαλαφρώνετε από βάρη των περασμένων ετών και αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας και μιλάω για εσάς τους Ζυγούς του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Τη σκυτάλη στις δυσκολίες παίρνει φέτος το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να βρίσκονται σε ένα ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας και σε τετράγωνο με το ζώδιο σας. Εσείς λοιπόν πιθανότατα φέτος θα έρθετε αντιμέτωποι με εξαναγκαστικές καταστάσεις στην οικογένεια και το σπίτι σας. Η εσωτερική σας ψυχολογία και ηρεμία δεν είναι και στα καλύτερά της, αλλά αποκτάτε δύναμη να κάνετε τις αναγκαίες αλλαγές.

Οι Εκλείψεις σιγά-σιγά φεύγουν από τον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω κάτι που επίσης δηλώνει ότι πλέον από το δεύτερο μισό της χρονιάς το ενδιαφέρον σας θα στραφεί και σε άλλα πιο χαλαρά και ενδιαφέροντα πράγματα, εκτός από τα οικογενειακά βάρη και την καριέρα σας που απαιτούσαν την προσοχή σας την προηγούμενη διετία. Μέχρι τότε όμως, οι Εκλείψεις στην αρχή της χρονιάς είναι ακόμα σε ισχύ και θα ενεργοποιηθούν από τον Άρη μέσα στο Φεβρουάριο, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με την πατρική σας οικογένεια ή περιουσία, ένα κλείσιμο μιας παλιάς υπόθεσης αλλά με ευκαιρίες ανάπτυξης για εσάς του 1ου δεκαημέρου αλλά και εσείς των αρχών του 3ου δεκαημέρου υπό την επίδραση της Σεληνιακής Έκλειψης που έγινε στις 10/1, με μια νέα επαγγελματική πορεία, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν.

Η Έκλειψη στις 21/6 στη μηδενική του Καρκίνου δίνει επίσης στο 1ο δεκαήμερο μια νέα πορεία σε σχέση με τα επαγγελματικά, ίσως μέσα από το τέλος μιας περασμένης και η Σεληνιακή στις 5/7 στον Αιγόκερω φέρνει κάποιες τελευταίες εντάσεις στο 2ο δεκαήμερο σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, αν και δεν είναι τόσο αρνητική.

Το πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, καθώς και οι Εκλείψεις που θα γίνουν εκεί, εστιάζουν σε θέματα σπουδών,, φιλοσοφίας και ταξιδιών κυρίως με το εξωτερικό και σίγουρα δίνουν μια εξωστρέφεια και κοινωνικότητα παραπάνω. Ότι κύκλος χρειαστεί να κλείσει κυρίως με το άμεσο περιβάλλον σας, γίνεται με εύκολο τρόπο.

Η διέλευση του Άρη απέναντί σας στον Κριό το δεύτερο εξάμηνο του έτους, καθώς και η αναδρομή του 10/9-14/11, είναι πηγή έντασης για το 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου κυρίως, η οποία προέρχεται από τους άλλους. Προσοχή σε διαμάχες, δικαστήρια και τσακωμούς γενικότερα αλλά μπορεί να φέρει για τις γυναίκες και μια επανασύνδεση την περίοδο της αναδρομής. Ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να δείξετε μεγάλη αυτοσυγκράτηση και να μην το τραβήξετε στα άκρα, μια και υπάρχει ο κίνδυνος διάλυσης μιας σχέσης ή συνεργασίας.

Η Αφροδίτη το τετράμηνο διάστημα παραμονής της στους Διδύμους 3/4-7/8, μαζί με την αναδρομή της φυσικά, τονίζει την εξωστρέφεια και τα ταξίδια, σας κάνει αγαπητούς μέσα σε χώρους γνώσης και φιλοσοφίας ή στους συγγενείς εξ’ αγχιστείας. Ίσως φέρει στη ζωή σας άτομα από παλιά ή αποφασίσετε να συνεχίσετε κάποιου είδους σπουδές που έχετε αφήσει.

Επαγγελματικά

Ο τομέας της καριέρας είναι εκεί που καλείστε να δώσετε την ενέργεια σας για να εξελιχθείτε την παρούσα φάση, ιδιαίτερα μέχρι το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Το διάστημα της πρώτης αναδρομής του Ερμή στους Ιχθύες (17/2-10/3) μην πάτε σε νέα εργασία, μια και δεν έχει πολλές πιθανότητες να μακροημερεύσει, όπως τουλάχιστον το έχετε εκ πρώτης όψεως αντιληφθεί. Ένα ακόμα διάστημα που χρειάζεται προσοχή στην καριέρα σας είναι στη δεύτερη αναδρομή του Ερμή στον Καρκίνο (18/6-12/7) ώστε να μην κάνετε νέες κινήσεις επαγγελματικές. Γενικότερα το δεύτερο εξάμηνο προσοχή στις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου και κυρίως τον Οκτώβριο με Ερμή και Άρη ανάδρομους.

Οικονομικά

Οι απρόβλεπτες αλλαγές στα οικονομικά που μοιράζεστε με τρίτους ή συζύγου, σε διατροφές, δάνεια κλπ. είναι μέσα στο πρόγραμμα για εσάς του 1ου δεκαημέρου αλλά και των αρχών του 2ου, λόγω της διέλευσης του Ουρανού από τον Ταύρο. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Την περίοδο του φθινοπώρου που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο Σκορπιό, είναι πιθανό να λάβετε χρήματα που σας χρωστούσαν από παλιά.

Αισθηματικά

Όσο είναι οι πλανήτες στον Υδροχόο, το ζώδιο των ερώτων σας, από την αρχή του έτους με την Αφροδίτη και στη συνέχεια με Ήλιο και Ερμή, ως 18/2, είστε στα καλύτερά σας, γοητεύετε και περνάτε καλά με πολλές ευκαιρίες νέων ερώτων για τους αδέσμευτους. Μάλιστα ο Φεβρουάριος είναι καταπληκτικός μήνας για τα αισθηματικά σας με την Αφροδίτη στον Κριό, ζώδιο σχέσεων για εσάς κι έτσι οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται. Αλλά το καλό κλίμα συνεχίζεται με το πέρασμά του Κρόνου στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου ολόκληρο το διάστημα της Άνοιξης, αλλά και του Άρη στον Υδροχόο, Απρίλιο και Μάϊο χονδρικά. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα σταθεροποίησης μιας σχέσης και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές μαζί με το απαραίτητο πάθος. Το δεύτερο μισό του έτους ο Άρης στον Κριό, επίσης ευνοεί σε παθιασμένες σχέσεις, αλλά εδώ φέρνει και συγκρούσεις και διασπάσεις. Έτσι θα λέγαμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τα αισθηματικά σας είναι ενεργοποιημένα! Σίγουρα το 1ο εξάμηνο είναι το πιο ευνοϊκό και στο δεύτερο εξάμηνο θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα από ότι ενδεχομένως δημιουργήσατε πριν και περισσότερο επίφοβοι για κάτι τέτοιο εσείς του 3ου δεκαημέρου.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s