Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Παρθένος

Γενικά

Αγαπητοί Παρθένοι, η χρονιά έχει πολύ μεγάλη εύνοια για εσάς, αφού πρώτα απ’ όλα ο Δίας στον Αιγόκερω είναι σε μια από τις καλύτερες θέσεις για εσάς, αυτή των ερώτων, της χαράς, τύχης και δημιουργικότητας. Βεβαίως δεν είναι μόνος του εκεί, αλλά υπάρχει και ο Κρόνος, αλλά και ο Πλούτωνας, που φέτος θα κινηθούν και θα επηρεάσουν το 3ο δεκαήμερο.

Επίσης υπάρχουν ακόμα κάποιες τελευταίες Εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω: Μια Σεληνιακή στην 20η μοίρα που έγινε στις 10/1, ίσως έφερε ένα οριστικό τελείωμα μιας σχέσης ερωτικής που δεν είχε μέλλον ούτως ή άλλως. Και μετά είναι δυο συνεχόμενες, μια Ηλιακή στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου, 21/6 και μια Σεληνιακή στον Αιγόκερω στις 5/7 στη 13η μοίρα, η οποία είναι καλή αφού βάζει σε νέα τροχιά τα ερωτικά του 2ου δεκαημέρου της Παρθένου.

Το νέο πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη από 5/5, μαζί με τις Εκλείψεις που φέρνει, είναι κάπως πιο ζόρικο για εσάς, αφού πιάνει κομβικά σημεία της ζωής σας, όπως καριέρα και οικογένεια. Η πρώτη είναι Σεληνιακή και γίνεται στον Τοξότη, στις 5/6, επηρεάζοντας το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, φέρνοντας ένα ανακάτεμα και μπέρδεμα στη ζωή σας, αφού πιθανότατα θα υπάρξουν λάθος εκτιμήσεις σε επαγγελματικά, προσωπικά και οικογενειακά θέματα, οι οποίες κυρίως προέρχονται από τους άλλους, γι αυτό χρειάζεται εκείνο το διάστημα προσοχή σε ποιόν εμπιστεύεστε. Οι επόμενες γίνονται τέλη χρονιάς, 30/11 και 14/12 και είναι πιο θετικές για την καριέρα σας.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο Ουρανός από τον Ταύρο ευνοεί το 1ο δεκαήμερο και αρχές 2ου του ζωδίου σας, για ταξίδια, νέες γνώσεις και εμπειρίες, σπουδές και ανοίγματα πνευματικά.

Ο Ποσειδώνας είναι ο μόνος που δε σας βοηθά, αφού ευθύνεται για τις λάθος εκτιμήσεις που φέρνει στις σχέσεις σας αλλά και τις συνεργασίες. Φέτος θα κινηθεί από τη 16η ως την 21η μοίρα, συνεπώς το δεύτερο μισό του 2ου δεκαημέρου, μην εμπιστεύεστε άτομα εύκολα, παρότι υπάρχουν και διαστήματα που θα κάνει εξάγωνο με το Δία, οπότε μπορεί να λειτουργήσει και ευνοϊκά. Δείτε αναλυτικά τις όψεις του 2020, τους ανάδρομους και όλες τις αστρολογικές πληροφορίες της χρονιάς εδώ.

Οι αναδρομές του Ερμή χρειάζονται πάντα προσοχή μια και σας κυβερνά. Η πρώτη 17/2-10/3, επηρεάζει το 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, σε ότι αφορά τις σχέσεις. Πολύ πιθανό εκείνο το διάστημα να έχετε μια επανασύνδεση. Οι δυο επόμενες αναδρομές Ιούνιο και Οκτώβριο χονδρικά, είναι σε φιλικά ζώδια, και ίσως πάλι σας φέρουν άτομα από το παρελθόν, μια επιρροή όχι απαραίτητα αισθηματικής φύσεως, αλλά φιλικής ή παλιών γνωριμιών για να επανεξετάσετε.

Οι αναδρομές Αφροδίτης και Άρη, φέτος σε εσάς λειτουργούν σε οικονομικό και επαγγελματικό κομμάτι και σας βάζουν να επανεξετάσετε πράγματα σχετικά.

Επαγγελματικά

Όλοι σχεδόν οι Πλανήτες οι αργοί είναι με το μέρος σας και σας βοηθάνε γενικότερα να χτίσετε δημιουργικά και προσγειωμένα όπως άλλωστε είναι και η φύση σας,, τις δραστηριότητες σας. Συνεπώς δε μπορούμε να παραλείψουμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα ή μπορείτε εσείς του 1ου δεκαημέρου να ανοίξετε νέους δρόμους στην εργασία σας επεκτείνοντας το πεδίο δραστηριότητας στο εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου. Πάντως ένα διάστημα αναθεωρήσεων που απαιτεί προσοχή για 1ο και 2ο δεκαήμερο είναι με την αναδρομή της Αφροδίτης στου ς Διδύμους 13/5-25/6 και τις Εκλείψεις που παρεμβάλλονται. Τις παραπάνω ημερομηνίες μην κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, όπως επίσης και κατά την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέσα στη χρονιά.

Οικονομικά

Το δεύτερο μισό της χρονιάς με τον Άρη στον Κριό, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με κεφάλαια, επενδύσεις, δάνεια ή κοινά οικονομικά που έχετε μαζί με άλλους πχ. με το σύζυγό σας. Μην είστε παρορμητικοί αυτό το διάστημα αφού απώλειες και σπατάλες παραμονεύουν, παρόλα αυτά ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με μια επένδυση.

Αισθηματικά

Όπως είπαμε και στην αρχή όλη η χρονιά είναι αφιερωμένη στα αισθηματικά σας, λόγω των πολλών πλανητών στον Αιγόκερω. Ο Φεβρουάριος είναι ένας καταπληκτικός μήνας, με τους πλανήτες στους Ιχθύες και τον Άρη στον Αιγόκερω καθώς και το υπέροχο εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα. Εξίσου καλός και ο Μάρτιος ως τα μέσα του. Δύσκολοι μήνες Μάϊος και Ιούνιος. Η παραμονή του Άρη στο δεύτερο εξάμηνο αυξάνει τη libido και σας κάνει ελκυστικούς.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s