Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 24/1/2020

Μετά από μια βαριά ατμόσφαιρα που έχει προηγηθεί από την αρχή του έτους, έρχεται τώρα μια επαναστατική νέα Σελήνη στον Υδροχόο, να ανανεώσει το κλίμα και να μας βάλει στη διαδικασία νέων ξεκινημάτων! Το απρόβλεπτο εμπεριέχεται, όπως και η αλλαγή στην Υδροχοϊσια δυναμική της. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Ουρανό επαυξάνει όλο αυτό, αλλά φέρνει και ένταση, μια και οι αλλαγές απαιτούν και κάποια προσαρμογή σε νέα δεδομένα και καταστάσεις και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για τον ιδεολόγο Υδροχόο.

Στο χάρτη όμως της νέας Σελήνης υπάρχει και κάτι άλλο… η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δεύτερο δεκαήμερο των Ιχθύων και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη. Ένα σχήμα που μιλάει για έντονο ερωτικό διάστημα, με τον ρομαντισμό και την εξιδανίκευση να χτυπάνε κόκκινο, καθώς όμως και τις ανάλογες κόντρες αλλά και διαψεύσεις…

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 24/1/2020

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 24/1 ώρα 11:42 μ.μ. για την Αθήνα και στην 4η μοίρα του Υδροχόου. Έτσι λοιπόν η επιρροή της ασκείται στο 1ο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων (Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί), οι οποίοι κινούνται προς την κατεύθυνση της αλλαγής που ξέρουν ήδη ότι πρέπει να γίνει στη ζωή τους και ευνοεί εξαιρετικά Διδύμους και Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου. Ο Ερμής επίσης βρίσκεται στον Υδροχόο, σε εξάγωνο με τον Άρη και δίνει την απαραίτητα οξύνοια αλλά και προοδευτική σκέψη έτσι ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν οι ιδέες και τα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αλλά και εξάγωνο με το Δία, φέρνει το παραμύθι στον έρωτα, με τις απαραίτητες εξιδανικεύσεις, ρομαντισμό, τρυφερότητα, εκπλήρωση συναισθηματική για τα ζώδια του Νερού (Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς) του 2ου δεκαημέρου, αλλά και διαψεύσεις που εγκυμονούν για Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά για εξαπατήσεις.

Παρότι η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα είναι ακόμα σε ισχύ και στην αρχή του συνοδικού τους κύκλου, η συγκεκριμένη νέα Σελήνη βοηθά σε προσωπικό επίπεδο να ξεφύγουμε, κάνοντας την προσωπική μας επανάσταση, έστω και αναγκαζόμενοι να δεχτούμε κάποια πράγματα και να προχωρήσουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επίσης μπορούμε να ονειρευτούμε το καλύτερο και το ιδανικό μας και να το ζήσουμε ακόμα, είτε αφορά στον έρωτα, είτε στο αίσθημα της υλικής πληρότητας.

Κριός

Πολύ καλή και ανανεωτική η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, για εσάς του 1ου δεκαημέρου, αφού φέρνει κοινωνικοποίηση και νέες φιλίες ή νέες δραστηριότητες σε ομάδες, μόνο προσοχή στα οικονομικά μην προκύψουν απρόοπτα έξοδα ή απώλειες. Καλή στιγμή και για το 2ο δεκαήμερο, με εξωστρέφεια, αν και κάποιο ερωτικό γεγονός ίσως κρατηθεί μυστικό προς το παρόν. Εσείς του 3ου δεκαημέρου βιώνετε έντονο βάρος σε επαγγελματικά και καριέρα που προσπαθείτε να διαχειριστείτε.

Ταύρος

Η επιρροή της νέας Σελήνης πέφτει στην καριέρα σας, σε συνδυασμό με τον Ουρανό στο ζώδιο σας να φέρνει ανατροπές προσωπικές, βιώνετε εσείς του 1ου δεκαημέρου μια περίοδο κουραστική, με υποχρεώσεις και το αναπάντεχο και απρόβλεπτο στη ζωή σας να παραμονεύει κάτι που σας προκαλεί αναστάτωση. Κάνοντας κάτι προοδευτικό ίσως καταφέρετε να ανοίξετε νέους δρόμους στην καριέρα. Εσείς του 2ου δεκαημέρου σε πιο χαλαρή και φιλική φάση, με ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης. Εσείς του 3ου δεκαημέρου αναθεωρήσεις πεποιθήσεων ζωής μέσα από σκληρά γεγονότα που όμως σας προάγουν.

Δίδυμοι

Πολύ καλή η νέα Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο, χαρίζει αισιοδοξία, νέους ορίζοντες, ταξίδια, γνώση και επέκταση. Περισσότερη εξωστρέφεια και γνωριμίες, κυρίως εσείς του 1ου δεκαημέρου. Εσείς του 2ου με τον Ποσειδώνα να κάνει τα παιχνίδια του με Αφροδίτη και Άρη μην εμπιστευτείτε αυτό που βλέπετε στους άλλους και σε μια σχέση, γιατί κρύβονται παγίδες. Εσείς του 3ου δεκαημέρου με έντονες οικονομικές υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Η εστίαση της νέας Σελήνης πέφτει στον τομέα των οικονομικών μέσα από τρίτους, της ψυχολογίας σας και της σεξουαλικότητας όπου έρχεστε σε πιο προσωπική επαφή με το ταίρι σας και βιώνετε το μοίρασμα από κάθε άποψη. Εσείς του 2ου δεκαημέρου είστε σε πιο εξωστρεφή φάση, με ταξίδια και μετακινήσεις. Εσείς του 3ου βιώνετε το βάρος μιας σχέσης ή συνεργασίας ή κάποιον εξαναγκασμό μέσα από τον τομέα αυτό.

Λέων

Η νέα Σελήνη απέναντί σας ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι είναι ο καιρός να συνάψετε νέες ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες. Επίσης εφόσον έχετε ήδη μια σχέση ή ένα γάμο, δηλώνει ότι για το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο και σε συνδυασμό με τον Ουρανό που κάνει τετράγωνο, βιώνετε μια ένταση, ίσως λόγω κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων στην καριέρα σας ή των αλλαγών που πρέπει εσείς να κάνετε. Εσείς τώρα του 2ου δεκαημέρου, βιώνετε μια πολύ ερωτική περίοδο, με καλή επικοινωνία αλλά και νέες γνωριμίες. Εσείς του 3ου δεκαημέρου είστε για την ώρα πιο στρεσαρισμένοι με τη δουλειά ή κάποια θέματα υγείας κοντινών σας ατόμων.

Παρθένος

Η ενέργεια αυτού του διαστήματος πέφτει στην εργασία και την καθημερινότητα σας. Είναι καλή στιγμή για να αναζητήσετε μια εργασία, ή να βάλετε μια καινοτομία στην παρούσα εργασία ή στην καθημερινότητα σας. Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Εσείς του 2ου δεκαημέρου επίσης διεκπαιρεώνετε επαγγελματικά σας θέματα, αλλά σε θέματα σχέσεων και ερωτικών μην εμπιστεύεστε εύκολα κάποιον γιατί κρύβονται παγίδες. Εσείς του 3ου δεκαημέρου είστε σε πιο σοβαρή και μεταμορφωτική κατάσταση ως προς τα ερωτικά σας.

Ζυγός

Μια νέα Σελήνη στον οίκο των ερώτων σας είναι ότι καλύτερο για εσάς του 1ου δεκαημέρου που επηρεάζει, οπότε μπορείτε να κάνετε νέες ερωτικές σχέσεις ή να προχωρήσετε σε ένα παιδί. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι χαίρεστε και διασκεδάζετε. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, επίσης ευνοημένοι στον έρωτα, με μεγάλο ενδεχόμενο νέων επαφών και γνωριμιών Εσείς του 3ου δεκαημέρου είστε πιεσμένοι, με υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια.

Σκορπιός

Το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο σας, αφού η νέα Σελήνη σε κόντρα με το ζώδιο σας δεν παράγει και την καλύτερη διάθεση. Φέρνει υποχρεώσεις από οικογένεια και σπίτι και εστιάζετε εκεί με αρκετή δουλειά, μια και εκτός από αυτό ή σχέση ή ο γάμος σας αντιδρά και φέρνει αναταραχές που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Εσείς του 2ου δεκαημέρου με την Αφροδίτη όμως και τον Ποσειδώνα στον οίκο των ερώτων σας είστε σε φάση έντονα ερωτική και ρομαντική. Εσείς του 3ου δεκαημέρου σε φάση αναθεώρησης σκέψεων, ατόμων και περιβάλλοντος.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας ανοίγει το δρόμο για επικοινωνία, επαφές και μετακινήσεις και σας πάει πολύ αφού ανανεώνετε και την καθημερινότητα σας και αποζητάτε περισσότερη ελευθερία. Εσείς του 2ου δεκαημέρου με περισσότερη ένταση, προσοχή σε ότι γεγονότα που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα μέσα στην οικογένεια και το χώρο του σπιτιού. Εσείς του 3ου δεκαημέρου ρίχνετε το βάρος στα οικονομικά, λόγω του ότι βιώνετε δυσκολίες και εξαναγκασμούς.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στρέφει την ενέργεια σας στα οικονομικά και είναι μια πολύ καλή στιγμή αφού ελευθερώνεστε από κάποιους περιορισμούς που είχατε και επηρέαζαν την ερωτική σας ζωή. Εσείς του 2ου δεκαημέρου , με όμορφες επικοινωνίες και ταξιδάκια, αλλά φροντίστε να μην εκτίθεστε σε παρασκηνιακές συζητήσεις και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου είστε σε φάση προσωπικής μεταμόρφωσης, μέσα από πιέσεις και δυσκολίες, αλλά και μεγάλη δύναμη, που σταδιακά θα μπορέσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Υδροχόος

Νέα ξεκινήματα φίλοι Υδροχόοι, με μια δόση επαναστατικότητας, αφού θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα σε σχέση με την προσωπική σας βάση και εστία. Ενώ πολλά πράγματα δε σας αρέσουν, έχετε ενέργεια να κάνετε αυτό που θέλετε. Εσείς του 2ου δεκαημέρου με εύνοια στα οικονομικά και την συναισθηματική ασφάλεια, αν και ταυτόχρονα μιικροέξοδα και συγκρούσεις δε λείπουν . Εσείς του 3ου δεκαημέρου, με έντονο ψυχολογικό φορτίο και παρασκήνιο, αλλά χωρίς ιδιαίτερες επιρροές.

Ιχθύες

Εσείς του 1ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε φάση εσωστρέφειας με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αποζητάτε λίγο απομόνωση και χρόνο για εσάς. Εσείς του 2ου δεκαημέρου με έντονα ρομαντική διάθεση, ίσως ένας έρωτας προκύψει ή αναζωπυρωθεί, με τις απαραίτητες εντάσεις. Εσείς του 3ου δεκαημέρου με ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και ομάδες.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s