Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Υδροχόος

Αγαπητοί φίλοι Υδροχόοι τα γενέθλια σας ήδη ξεκίνησαν και σας εύχομαι μια υπέροχη χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και πολύ τύχη!

Γενικά

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ουρανός θα παίξει σημαντικό ρόλο φέτος για όσους από εσάς ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο και στην αρχή του 2ου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Από το ζώδιο του Ταύρου που βρίσκεται σας φέρνει αντιμέτωπους με αλλαγές πολύ σημαντικές, αφού σχετίζονται με τη βάση σας, το σπίτι, την οικογένεια και κατ’ επέκταση την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Και ενώ ξέρω πολύ καλή ότι οι αλλαγές και η ανανέωση είναι το καλύτερό σας, στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι και πολύ εύκολες, μια και αφορούν έναν τομέα που είχατε μάθει να είναι σταθερός και να μη σας πολυαπασχολεί, για να ασκείτε τη δραστηριότητά σας σε άλλους τομείς όπως σε ομάδες, ιδεολογίες και φιλίες. Τώρα οι αλλαγές όμως είναι επιβεβλημένες και σας πιέζουν…. Να ξέρετε ότι θα καταφέρετε να χτίσετε νέες βάσεις, να δημιουργήσετε το χώρο σας, το σπίτι σας, την επαγγελματική σας στέγη, την οικογένεια σας. Ο Ουρανός, ο πλανήτης σας, σας καλεί να εστιάσετε εκεί!

Ο Κρόνος επίσης, παραδοσιακός σας κυβερνήτης, κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στο ζώδιο σας καθ’ όλη τη διάρκεια της Άνοιξης και επηρεάζει τις δυο πρώτες μοίρες του ζωδίου σας, για να περάσει κανονικά στο ζώδιο σας μαζί με το Δία στις 18 Δεκεμβρίου. Πρόκειται επίσης για μια εξαιρετικά σημαντική διέλευση για εσάς, αφού σας προσγειώνει, σας φέρνει τις κατάλληλες ευκαιρίες αλλά και υποχρεώσεις και ευθύνες, έτσι ώστε να χτίσετε το μέλλον σας! Δουλέψτε και από το τέλος της χρονιάς θα αρχίσουν να ανταμοίβονται σταδιακά οι κόποι σας και θα καταξιωθείτε όπως και όπου το επιθυμείτε.

Το νέο πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης από τις 5 Μαϊου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη είναι για εσάς πολύ θετικά, αφού σας ωθεί να εστιάσετε στον έρωτα, τη χαρά, την προσωπική σας δημιουργία και τα παιδιά. Το ίδιο και οι Εκλείψεις που θα γίνουν σε αυτό τον άξονα είναι φιλικές ως προς εσάς. Η μια στις 5 Ιουνίου επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο και σας καλεί να κλείσετε κάποιες φιλικές σχέσεις ή τη στάση σας με κάποια άτομα και να περάσετε στη δημιουργία και τον έρωτα. Σας το δείχνει μέσα από μια εξαπάτηση που ίσως δεχτείτε σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο γι αυτό να είστε τότε προσεκτικοί.

Η επόμενη επίσης Σεληνιακή Έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο και είναι εξαιρετικά θετική για τον έρωτα, τα παιδιά και τη διασκέδαση, όπου θα σας ανοίξει νέους κύκλους. Τέλος στις 14 Δεκεμβρίου η Ολική Ηλιακή Έκλειψη επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο κοντά στην 23η μοίρα και σας βοηθά να κλείσετε με παλιούς σας στόχους, να φύγετε από ομάδες που δε σας εξυπηρετούν πλέον ακόμα και να λήξουν κάποιες φιλίες, αλλά είναι για καλό σας αφού θα έχουν ήδη κάνει τον κύκλο τους.

Τέλος οι αναδρομές Αφροδίτης και Άρη επίσης είναι υπέρ σας! Η Αφροδίτη αφορά τα αισθηματικά σας με επιστροφές το διάστημα της αναδρομής που όμως θα πρέπει να αξιολογήσετε αν αξίζει τον κόπο, και ο Άρης με επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις που θα κάνετε φέτος πολλές και ίσως υπάρξουν κάποιες επιστροφές ατόμων του κοντινού σας περίγυρου. Μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο μου 2020! Μια γενική αστρολογική επισκόπηση… για να δείτε με ακρίβεια τις ημερομηνίες που οι πλανήτες γυρίζουν ανάδρομοι και πολλές ακόμα πληροφορίες για τη χρονιά.

Επαγγελματικά

Είναι η χρονιά που μπορείτε να χτίσετε προσεκτικά την επαγγελματική σας πορεία. Πολύ δουλειά, ακόμα και κάποιος συμβιβασμός στις ιδεολογίες και τα ιδανικά σας απαιτούνται για την επιτυχία. Χρειάζεται να εστιάσετε στην πρακτικότητα, οι καιροί το απαιτούν. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο τον Ιούνιο χρειάζεται προσοχή. Μην πάτε τότε σε μια νέα δουλειά, αφού δεν θα έχει διάρκεια ή δε θα είναι όπως πιστεύατε. Επίσης την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο Σκορπιό, τον Οκτώβριο, χρειάζεται προσοχή στην καριέρα σας, νέα τολμήματα δεν ευνοούνται τότε, κάντε απλώς εκείνες τις μέρες τον απολογισμό και σχεδιάστε για αμέσως αργότερα από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Το πρώτο εξάμηνο του έτους ευνοείται να κάνετε τις αλλαγές που ίσως επιθυμείτε στον επαγγελματικό σας χώρο και εστία.

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας εδώ και πολλά χρόνια επηρεάζει ο Ποσειδώνας και φέτος η ένταση πέφτει στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, που δε σας αφήνει να είστε προσγειωμένοι και να αναγνωρίσετε την αξία του χρήματος. Συνεπώς μην προβείτε σε ρίσκα και επενδύσεις. Παρόλα αυτά ευνοεί ότι αφορά τέχνη, πνευματισμό ή σε σχέση με τη θάλασσα. Με την πρώτη αναδρομή του Ερμή το Φεβρουάριο, ίσως εισπράξετε χρήματα που σας όφειλαν από παλιότερα.

Αισθηματικά

Πολύ ευνοϊκή χρονιά για τα αισθηματικά σας, αφού η τετράμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους σας χαρίζει πολλά χαμόγελα 3/4 – 7/8! Όμως όπως είπαμε η φάση της αναδρομής της, σε συνδυασμό με την Έκλειψη που θα γίνει τότε χρειάζεται προσοχή και καθαρή κρίση, αφού παλιές σχέσεις ίσως χτυπήσουν την πόρτα σας, αλλά οι προθέσεις τους δεν είναι ξεκάθαρες. Βασιστείτε σε ότι έχει προκύψει ή υπάρχει ήδη, πρίν τις 13/5. Έπειτα τυχερό διάστημα για τις σχέσεις σας είναι με την Αφροδίτη στο Λέοντα 6/9 με 2/10!

Γενικότερα φέτος είναι μια χρονιά επαφών και κοινωνικοποίησης σε πολύ μεγάλο μέρος της για εσάς και ενδεχομένως να κρύβονται και ερωτικές γνωριμίες γι αυτό να είστε υποψιασμένοι. Ο Δεκέμβριος είναι τελικά΄ο μήνας που πολλοί στόχοι σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να σταθεροποιούνται.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s