Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Λέων

Γενικά

Αγαπητοί φίλοι Λέοντες, η φετινή χρονιά έχει καλές εξελίξεις για εσάς, με κύριο θέμα τον Ουρανό στον Ταύρο, που βάζει εσάς του 1ου δεκαημέρου σε αλλαγές επαγγελματικές και καριέρας. Κάποιοι γνωρίζετε ήδη ότι πρέπει να κάνετε μια ανανέωση, το απαιτούν οι περιστάσεις της εποχής και όχι μόνο, ίσως και προσωπικοί ή οικογενειακοί σας λόγοι. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της προόδου και της επαναστατικότητας και σε αυτή τη φάση λειτουργεί σε πρακτικά υλιστικά ζητήματα λόγω Ταύρου και επηρεάζει την καριέρα σας. Μια ανεξαρτητοποίηση, περισσότερη τεχνολογία, μια αλλαγή κλάδου είναι μερικά πιθανά σενάρια. Επίσης, την άνοιξη θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα ο Κρόνος στον Υδροχόο, επηρεάζοντας τις δυο πρώτες μοίρες του ζωδίου σας, όπου οι άλλοι είτε είναι μια σχέση, είτε μια συνεργασία, απαιτούν από εσάς ωριμότητα και ευθύνες. Παρότι κάτι τέτοιο πιέζει, φέρνει όμως και την ανάλογη καταξίωση αργότερα όμως και όχι αμέσως. Να ξέρετε όμως ότι δε θα αργήσει αυτή η επιβράβευση από τον τομέα των σχέσεων αφού στα τέλη του Δεκέμβρη, ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, μαζί με τον Κρόνο, και τότε θα φέρει εγκαθίδρυση και σταθερότητα. Σταδιακά λοιπόν, από το επόμενο έτος, θα αναλάβετε την ευθύνη που απαιτεί ένας γάμος, μια επισημοποίηση, καθώς όμως και τα δώρα που έχει να σας δώσει μια τέτοια κατάσταση.

Προς το παρόν, οι υπόλοιποι μακρινοί πλανήτες δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω κατά το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, επηρεάζουν τον τομέα των εργασιακών συνθηκών, της καθημερινότητας και της υγείας. Είναι κάτι που βιώνετε πολλά χρόνια, υψηλό φόρτο εργασίας, υποχρεώσεις αναγκαστικές στην καθημερινότητα και τώρα μάλιστα ο Δίας απαλύνει λίγο και δίνει ένα πιο ευχάριστο τόνο στην καθημερινότητα σας ή ακόμα και επιλύει κάποια προβλήματα που είχατε παρουσιάσει στην υγεία σας, κυρίως ψυχοσωματικά. Ο Ποσειδώνας, αφορά οικονομικά κοινά με άλλους ή υποχρεώσεις και δάνεια, όπως ισχύει ήδη και από προηγούμενα χρόνια. Παρότι θολώνει το τοπίο στο θέμα αυτό, μην ανησυχείτε γιατί δε θα κάνει ιδιαίτερα δύσκολες όψεις.

Οι αναδρομές της Αφροδίτης και του Άρη είναι φιλικές για εσάς, όπως και οι Εκλείψεις που θα περάσουν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη.

Επαγγελματικά

Πολύ κούραση, ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου, με εξαναγκασμούς και πιέσεις από συναδέλφους ή το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην καθημερινότητα της εργασίας σας. Πολύ φορτωμένο το διάστημα με τον Άρη στον Αιγόκερω , το Μάρτιο που θα συναντήσει Κρόνο και Πλούτωνα.

Εσείς του 1ου δεκαημέρου ανανεώνετε την καριέρα σας, αλλάζετε αντικείμενο ή θέση.

Οικονομικά

Μην προχωράτε σε ρίσκα οικονομικά ειδικά σε ότι αφορά κεφάλαια και δάνεια, μια και υπάρχει ένα μπερδεμένο τοπίο ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Επικίνδυνο διάστημα για απώλειες είναι γύρω στις 5 Ιουνίου με την Έκλειψη Σελήνης.

Αισθηματικά

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους 13/5-25/6, μαζί με την πρώτη Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου, μιλάνε για κάποια μπερδέματα σε σχέση με φίλους και έρωτες, στα οποία θα γίνουν οι απαραίτητες αναθεωρήσεις, για εσάς του 1ου και 2ου δεκαημέρου του ζωδίου. Γενικότερα να ξέρετε, το τετράμηνο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους 3/4-7/8, προσφέρει έντονη δημοφιλία και κοινωνικότητα. Είστε αγαπητοί από φίλους και ομάδες και ενδέχεται να κρύβονται ερωτικές προκλήσεις ή επιστροφές φιλιών την περίοδο της αναδρομής, με ενδεχόμενο οι προθέσεις να είναι ερωτικές.

Το δεύτερο εξάμηνο, με την παρουσία του Άρη στον Κριό, έχετε ενέργεια, εξωστρέφεια και δράση για να ταξιδέψετε, να μάθετε νέα πράγματα και να επεκταθείτε γενικώς. Είναι ένας καλός συνδυασμός μαζί με την Αφροδίτη στους Διδύμους το διάστημα των γενεθλίων σας, μέχρι 7/8, που θα δώσει πολλές ευκαιρίες ερωτικές και όχι μόνο.

Επίσης, καλά διαστήματα για τα ερωτικά σας είναι όταν ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον Τοξότη, συγκεκριμένα ο Άρης 3/1-16/2, ο Ήλιος,όπως πάντα 22/11-21/12 και η Αφροδίτη από 15/12 μέχρι το τέλος της χρονιάς που αναλύουμε.

Οι τελευταίες Εκλείψεις στο τέλος της χρονιάς 30/11 και 14/12 είναι καθοριστικές για τα αισθηματικά σας. Η Σεληνιακή στις 30/11 επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και ξεκαθαρίζει έρωτες με φιλίες και η Ηλιακή στις 14/12 επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο κοντά στην 23η μοίρα. όπου εκεί μπορεί να κλείσει τον κύκλο μια ερωτική σχέση ή να περάσει σε άλλο επίπεδο, αλλά μπορεί να φέρει και μοιραίους έρωτες ή εξελίηξεις στον τομέα των παιδιών.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s