Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητοί φίλοι Καρκίνοι, το 2020 σας επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το δεκαήμερο του ζωδίου σας που ανήκετε. Εσείς του 1ου και 2ου δεκαημέρου, έχετε απαλλαγεί ήδη, από την αρχή της χρονιάς από τις πιέσεις, εξαναγκασμούς και τα μοιραία γεγονότα που δεχτήκατε σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω του Πλούτωνα αλλά και του Κρόνου, τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα μένουν οι απολαβές που σας δίνει ο Δίας, για κάποια διαστήματα, όχι πολύ μεγάλα χρονικά είναι η αλήθεια, μιας και θα κινηθεί περισσότερο καιρό στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Μπορείτε να δείτε στο άρθρο μου εδώ για το Δία στον Αιγόκερω τα διαστήματα που θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας, για να εκμεταλλευτείτε σωστά τα δώρα του. Παρόλα αυτά όμως, τη σκυτάλη των εξαναγκασμών παίρνει το 3ο δεκαήμερο, που φέτος δέχεται επιρροές από Κρόνο και Πλούτωνα, εκτός από το διάστημα της άνοιξης που θα περάσει ο Κρόνος στον Υδροχόο και λίγο το απαλύνει, ενώ θα υπάρχει και ο Δίας. Πολυαστρία λοιπόν απέναντί σας και κυρίως από βαριούς πλανήτες είναι μια κατάσταση που χρειάζεται διαχείριση.

Εσείς του 1ου δεκαημέρου, έχετε την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης που έγινε στις 26/12/19, η οποία διαρκεί για ένα τετράμηνο, όπως και ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης, που ως τις 5 Μαϊου θα φιλοξενείται στο ζώδιο σας ο Βόρειος Δεσμός. Υπό την επιρροή αυτή, σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε κύκλους σημαντικούς στη ζωή σας, κυρίως σε σχέση με τους άλλους, τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να επιχειρήσετε ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα, ένα νέο στόχο, χρησιμοποιώντας τη γνώση που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα. Ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας δίνει πολλές ευκαιρίες ανανέωσης, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και μπορείτε να θέσετε νέους στόχους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, χρειάζεται όμως και λίγη προσπάθεια και θέληση από την πλευρά σας. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Ιουνίου στη μηδενική του Καρκίνου, είναι επίσης ένα κομβικό σημείο που σας πάει μπροστά και σας εξελίσσει.

Εσείς του 2ου δεκαημέρου, με την επιρροή του ευεργετικού εξαγώνου Δία-Ποσειδώνα, 15 Ιανουαρίου με 3 Μαρτίου και 2 Αυγούστου με 24 Οκτωβρίου, θα έχετε ευχάριστες διαπροσωπικές σχέσεις, στις οποίες θα συνυπάρχει ο ρεαλισμός με το όνειρο και το ρομαντισμό, αλλά και την πνευματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα σας γεμίζουν και εσωτερικά, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα μακροημέρευσης και σταθερότητας σε μία νέα σχέση. Προσοχή χρειάζεται με την Έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω, μια και θα φέρει κάποια ζητήματα στις σχέσεις σας, όπως και το ίδιο περίπου διάστημα, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας, 18/6 με 12/7, και μάλιστα ξεκινάει την αναδρομή του στη μοίρα της Έκλειψης αυτής. Προσοχή σε κάποια προσωπικά σας πισωγυρίσματα ή σε ότι αφορά μια παλιότερη σχέση εκείνο το διάστημα. Όπως και να έχει θα πρέπει να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις τότε.

Εσείς του 3ου δεκαημέρου, είστε από τους επιβαρρυμένους της περιόδου. Ο τομέας “άλλοι” δηλαδή σχέσεις, γάμος, συνεργασίες, νομικές υποθέσεις, περνάει κρίσεις και θα πρέπει να είστε δυνατοί. Σχέσεις που έχουν φθαρεί πρέπει να τελειώσουν και αυτό το έχετε ήδη νιώσει πιθανότατα, άν ανήκετε στις αρχές του δεκαημέρου σας από την αρχή της χρονιάς, με την Έκλειψη Σελήνης στις 10/1. Αν βέβαια μια σχέση έχει γερά θεμέλια και το ανάλογο υπόβαθρο, δεν θα τελειώσει, απλά ίσως δεχτεί κάποιες δοκιμασίες. Σίγουρα όμως για να επιβιώσει πρέπει να περάσει σε μια νέα κατάσταση αναγέννησης. Ο ρόλος του Δία στο δεκαήμερο σας, μπορεί να αυξήσει όλο αυτό, αλλά μπορεί να φέρει και νέα άτομα στη ζωή σας, χρειάζεται όμως προσοχή στη διαχείριση. Ο Πλούτωνας στις σχέσεις ενέχει το στοιχείο του ελέγχου και μιας ψυχολογικής πίεσης. Ο Ποσειδώνας κάνει λίγο την είσοδο του στο δεκαήμερο σας το καλοκαίρι και αυτό απαλύνει τα πράγματα, με υγιείς φυγες, ταξίδια, φιλοσοφία και πνευματισμό ή και μέσα από την τέχνη. Το φθινόπωρο με τον Άρη να σχηματίζει άσχημες όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα, επίσης χρειάζεται ψυχραιμία περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Το πέρασμά των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, καθώς και η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Κριο, εστιάζουν στο θέμα της εργασίας αλλά και της καριέρας σας. Πιο επιρρεπείς σε ρήξείς σθνεργασιών εσείς του 3ου δεκαημέρου, όπου χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί και ψυχραιμία στις κινήσεις σας.

Οικονομικά

Χωρίς αξιόλογες μεταβολές τα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά.

Αισθηματικά

Θέματα σχέσεων παίζουν κυρίαρχο λόγο σε όλη τη χρονιά αυτή με την πολυαστρία στο ζώδιο των σχέσεων σας τον Αιγόκερω, με τα ανάλογα δεκαήμερα να δέχονται και τις επιρροές που προαναφέρθηκαν. Ένα καλό διάστημα για τα ερωτικά σας, είναι όπως πάντα με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, 21/11-15/12, που όμως νωρίτερα έχει προηγηθεί ο Ήλιος στο Σκορπιό αλλά και ο ανάδρομος Ερμής από τα μέσα Οκτωβρίου και φέρει επανασυνδέσεις για το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου.

Ο Άρης στον Αιγόκερω 17/2 με 30/3, φέρνει εντάσεις από τους άλλους και είναι ένα κρίσιμο σημείο μια και θα εντείνει γεγονότα και αντιδράσεις από τους άλλους. Τέλος ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο την περίοδο που προαναφέρθηκε ίσως δημιουργήσει κάποιες δεύτερες σκέψεις ή κάποια επιστροφή στο παρελθόν για να γίνουν ξεκαθαρίσματα.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s