Προβλέψεις ζωδίων 2020 – Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητοί φίλοι Δίδυμοι, η χρονιά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για εσάς, αφού από το Μάϊο οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στο δικό σας ζωδιακό άξονα (Νότιος Δεσμός στον Τοξότη και Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους) και μαζί φέρνουν και τις Εκλείψεις στο ζώδιο σας. Οι Εκλείψεις είναι κομβικά σημεία που δηλώνουν είτε το τέλος μιας φάσης στη ζωή σας, είτε όμως και ένα πέρασμα σε μια νέα εποχή και ξεκινήματα. Συνεπώς δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό, αλλά σίγουρα κάτι που μας εξελίσσει.

Συγκεκριμένα, η πρώτη Έκλειψη είναι Σεληνιακή και γίνεται στις 5 Ιουνίου, στη 15η μοίρα και 42′ του Τοξότη. Έκλειψη Νότιου Δεσμού, που σημαίνει ότι αφορά στο παρελθόν και θέματα που πρέπει να αφήσετε πίσω κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο και τις σχέσεις σας. Είναι μια δύσκολη Έκλειψη που θα προκαλέσει μπερδέματα σε εσάς του 2ου δεκαημέρου, μια και κάνει τετράγωνο με Άρη-Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Την ίδια στιγμή, ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, δηλώνει ξεκάθαρα ότι ίσως δεχτείτε κάποιες επιστροφές παλιότερων σχέσεων ή ακόμα και επαγγελματικών συνεργασιών, που όμως θα κρύβουν παγίδες και εξαπατήσεις γι αυτό και δεν θα πρέπει να υποκύψετε. Αντίθετα, πρέπει να τις αφήσετε πίσω και να προχωρήσετε.Από την άλλη πλευρά και πισωγυρίσματα από τη δική σας πλευρά δε θα είναι ωφέλιμα εκείνο το διάστημα.

Η επόμενη Έκλειψη που σας επηρεάζει άμεσα είναι αυτή στις 30 Νοεμβρίου, επίσης Σεληνιακή, στην 8η μοίρα και 45′ των Διδύμων. Επηρεάζει όπως καταλαβαίνετε το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου και είναι μια ευνοϊκή Έκλειψη, Βόρειου Δεσμού, που σας πάει στο μέλλον και σας βοηθά να ολοκληρώσετε προσωπικά ξεκινήματα.

Τέλος, η Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 14 Δεκεμβρίου, στην 23η μοίρα του Τοξότη, επηρεάζει το 3ο Δεκαήμερο και αφορά τις σχέσεις και συνεργασίες. Η Έκλειψη αυτή είναι με καλές όψεις, δεν παύει όμως να ενέχει την πιθανότητα κάποιων κλεισιμάτων σε σχέσεις ή συνεργασίες που όμως θα γίνουν με εύκολο τρόπο και θα είναι ωφέλιμα.

Κατά τα άλλα, η πολυαστρία στον Αιγόκερω επηρεάζει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη δυνατότητα όμως και διευκολύνσεων, λόγω της παρουσίας του Δία. Οι πιο επιβαρυμένοι εσείς του 3ου δεκαημέρου, που όμως στην πορεία της χρονιάς ίσως καταφέρετε να έχετε σημαντικό όφελος από χρήματα τρίτων ή σε διακανονισμούς κλπ.

Ο Κρόνος φέτος περνάει δοκιμαστικά την περίοδο της Άνοιξης στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τις πρώτες 2 μοίρες του ζωδίου, για να περάσει μόνιμα πλέον στα μέσα Δεκέμβρη μαζί με το Δία. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι πολύ θετικό για εσάς, θα σας βοηθήσει σταδιακά να αναπτύξετε μακροπρόθεσμα τα σχέδια και τα όνειρά σας, να ταξιδέψετε, να μάθετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Αρχικά , για φέτος και για τα διαστήματα που αναφέρω, επηρεάζεται το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Επαγγελματικά

Προσοχή χρειάζεται με τον Ποσειδώνα εσείς από τη 16η ως την 21η μοίρα του ζωδίου σας, που ο Ποσειδώνας επηρεάζει με τετράγωνο και φέρνει εξαπατήσεις, λάθη και απογοητεύσεις στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Γενικότερα και εσείς οι ίδιοι είστε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε που να κινηθείτε και τι να ακολουθήσετε. Να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας ιδιαίτερα τον Ιούνιο, με την 1η Έκλειψη απέναντι από το ζώδιο σας, σε πλάνες επαγγελματικές. Όλοι οι υπόλοιποι, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Εσείς των πρώτων ημερών του ζωδίου, με το δοκιμαστικό πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε γερές βάσεις στα σχέδιά σας, που ενδεχομένως να αφορούν κάτι επιμορφωτικό, σπουδές ή σε σχέση με το εξωτερικό.

Οικονομικά

΄Δύσκολα και φέτος τα οικονομικά, με κάποιες τελευταίες Εκλείψεις να τα επηρεάζουν, αυτή στις 10/1, στις 21/6 και 5/7, καθώς και τη διέλευση Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επηρεάζουν τα χρήματα των άλλων που σχετίζεστε αλλά και τις οφειλές σας. Ευτυχώς υπάρχει και ο Δίας που θα βοηθήσει αρκετά. Βεβαίως όμως οι άμεσα επηρεασμένοι με τις περισσότερες οικονομικές δυσκολίες πλέον είστε εσείς του 3ου δεκαημέρου που θα σας απασχολήσουν τέτοια ζητήματα. Ενώ εσείς των άλλων δεκαημέρων, το διάστημα της αναδρομής του κυβερνήτη σας Ερμή στον Καρκίνο (18/6-12/7), ίσως λάβετε χρήματα που σας όφειλαν από παλιά.

Αισθηματικά

Μια πλούσια χρονιά σε αισθηματικές εξελίξεις αναμένεται φέτος, ιδιαίτερα με την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και συγκεκριμένα από 3/4 ως 7/8! Βέβαια όπως είναι φυσικό περιλλαμβάνεται η αναδρομή της από 13/5 με 25/6.Το διάστημα αυτό της αναδρομής της Αφροδίτης, εσείς του 2ου και 1ου δεκαημέρου πιθανότατα θα έχετε επιστροφές μιας ερωτικής σχέσης ή τη δυνατότητα να την επιδιώξετε από μόνοι σας. Καλό θα ήταν βέβαια εσείς του 2ου δεκαημέρου να μη δώσετε μεγάλη βάση σε κάτι τέτοιο γιατί δε φαίνεται να είναι κάτι αξιόλογο αυτό που θα έρθει από το παρελθόν στη ζωή σας. Μάλιστα και η έκλειψη που γίνεται στις 5 Ιουνίου το λέει ξεκάθαρα, όπως προαναφέραμε ήδη.

Πέρα όμως από αυτό, όλοι οι υπόλοιποι Δίδυμοι αυτό το τετράμηνο θα είστε στα καλύτερά σας! Νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, επανασυνδέσεις, ομορφιά και ανανέωση υπόσχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο σας.

Επιπλέον ερωτικά διαστήματα είναι και όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό (28/10-21/11) και στον Τοξότη από 15/12 ως το τέλος της χρονιάς που εξετάζουμε. Όμως και η Έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου μπορεί να είναι ευνοϊκή για τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου.

Ο Άρης στον Κριό σε όλο το διάστημα του 2ου εξαμήνου σας κάνει ιδιαίτερα ενεργούς σε ομμάδες και φιλικές δραστηριότητες, και ενισχύει το δυναμισμό σας, γεγονός που ίσως συνεισφέρει και στα αισθηματικά σας, λόγω της έντονης κοινωνικοποίησης που έτσι κι αλλιώς σας ταιριάζει ως χαρακτήρες.

Εσείς του 3ου δεκαημέρου, με την τελευταία Έκλειψη της χρονιάς στα μέσα Δεκέμβρη, θα πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s