Προβλέψεις Ζωδίων 2020 – Κριός

Γενικά

Εσείς του 1ου και 2ου δεκαημέρου του ζωδίου θα νιώθετε ήδη μια ανακούφιση από την αρχή της χρονιάς και αυτό λόγω της μετακίνησης του Κρόνου στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω πλέον. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει από τις διελεύσεις των αργών πλανητών, η εστίαση φέτος γίνεται στα επαγγελματικά σας, και αυτό αφορά κατά περιόδους όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου.

Ουσιαστικά όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, επηρεάζεστε το πρώτο τετράμηνο του έτους, λόγω της παρουσίας των Δεσμών στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω αλλά και της επιρροής που δεχτήκατε από την Έκλειψη που έγινε λίγο πριν το Νέο Έτος, η οποία θα διαρκέσει για περίπου ένα τρίμηνο, με τη συμμετοχή του Δία και του Ουρανού. Δείτε εδώ αναλυτικά πώς επηρέασε η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω τα ζώδια και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτή τη σημαντική Έκλειψη.

Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχοντας απαλλαγεί πλέον από τις πιέσεις του Κρόνου έρχεται ο Δίας να σας επιβραβεύσει για τον κόπο σας στην καριέρα. Δείτε εδώ τα διαστήματα που ο Δίας θα ευνοήσει το δικό σας Δεκαήμερο.

Εσείς του 3ου δεκαημέρου, δέχεστε φέτος την επιρροή Κρόνου-Πλούτωνα ήδη από τις 12/1 που ολοκληρώνεται η όψη. Σίγουρα έχετε πάρει ήδη τις ενδείξεις στο τι πρέπει να τερματίσετε στον καριέρα σας, τι είναι αυτό που έχει κλείσει τον κύκλο του. Ήρθε τώρα η στιγμή να κλείσετε οριστικά αυτό το κεφάλαιο και να χτίσετε από το μηδέν μια καριέρα και τη θέση σας στην κοινωνία. Παρά τις δυσκολίες που συνεπάγεται αυτή η κατάσταση, ο Δίας που θα κινείται από το Μάρτιο στο δεκαήμερο σας θα βοηθήσει αρκετά να επιτύχετε, αν και χρειάζεται προσοχή στις υπερβολές και την κερδοσκοπία.

Από το δεύτερο μισό της χρονιάς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας για όλο το υπόλοιπό έτος, λόγω του ότι γυρίζει ανάδρομος φέτος. Αυτό σίγουρα είναι ένα σημαντικό γεγονός για εσάς, θα έχετε υπερβολική ενέργεια για να επιτύχετε τους στόχους σας, δεν παύει όμως να φέρνει ένταση και επιθετικότητα, γι αυτό θα πρέπει να διαχειρίζεστε την ενέργεια και το θυμό σας. Ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί το διάστημα της αναδρομής του Άρη να είστε προσεκτικοί, λόγω και των άσχημων όψεων που θα σχηματίσει με Κρόνο και Πλούτωνα, κυρίως ως προς το πως αντιμετωπίζετε την καριέρα σας.

Επαγγελματικά

Όπως ήδη αναφέραμε, το θέμα της χρονιάς είναι τα επαγγελματικά σας, με πολλές αλλαγές, απαλλαγή από παλιές καταστάσεις και νέοι στόχοι προς υλοποίηση. Σκληρή δουλειά λοιπόν αν και δε θα λείψουν οι ευκαιρίες και η απαιτούμενη ενέργεια.

Οικονομικά

Ο Ουρανός στον Ταύρο σας καλεί να βρείτε νέους τρόπους και πηγές εσόδων. Ιδιαίτερα αυτό επηρεάζει και φέτος το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου και θα έχετε τη δυνατότητα να στραφείτε επωφελώς προς αυτή την κατεύθυνση το πρώτο τετράμηνο του έτους. Εκμεταλλευτείτε τις νέες τεχνολογίες και οτιδήποτε πρωτοποριακό.

Αισθηματικά

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της χρονιάς με τον κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο σας θα εκπέμπετε σεξαπίλ και θα μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας. Αυτό ενισχύεται, τα διαστήματα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα (6/9-2/10) και στο Ζυγό (28/10-21/11) που θα εστιαστείτε στα ερωτικά σας με πολλές πιθανότητες επιτυχίας και τύχης αλλά και θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Αλλά και νωρίτερα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας (8/2-4/3) φέρνει μαγνητισμό και ομορφιά καθώς και ή μεγάλη παρουσία της στους Διδύμους (3/4-7/8) θα σας ευνοήσει στο να κάνετε νέες γνωριμίες ή και επιστροφή σε παλιές επαφές και σχέσεις. Επίσης θα βγείτε, θα ταξιδέψετε και θα ανανεωθείτε με την πιθανότητα μιας ερωτικής γνωριμίας να είναι έντονη.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία