Έκλειψη Ηλίου (Δακτυλιοειδής) 26.12.2019 στον Αιγόκερω

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:18 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, έχουμε την μεγάλη Έκλειψη Ηλίου στις 4 μοίρες του Αιγόκερω, η οποία είναι “Δακτυλιοειδής” και ανήκει στον κύκλο Σάρος 132 με διάρκεια 3 λεπτά και 40 δευτ.

Μια ανάσα πριν τη Νέα χρονιά και το πέρασμα στη Νέα Δεκαετία, έχοντας γιορτάσει τα Χριστούγεννα, όπου συμβολικά είναι η γέννηση του Ήλιου=που συνδέεται με το Θεό, ο οποίος έχοντας φτάσει στο χαμηλότερο σημείο του στην Εκλειπτική κατά το χειμερινό Ηλιοστάσιο, αρχίζει και πάλι να ανεβαίνει στον ορίζοντα… να ξαναγεννιέται!

Η στιγμή που γίνεται αυτή η Έκλειψη και σε συνδυασμό με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερω, μαζί και της συνόδου του Κρόνου-Πλούτωνα που θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης που ακολουθεί, στις 10/1/20, μιλά ξεκάθαρα για το πέρασμα σε μια νέα εποχή. Την ολοκλήρωση ενός κύκλου, μιας δύσκολης χρονιάς που προηγήθηκε αλλά και μιας δύσκολης δεκαετίας, όπου ο Πλούτωνας με το Βόρειο Δεσμό τότε, βρισκόταν στις μοίρες της Έκλειψης αυτής.

Τώρα όμως, με τη Νέα Σελήνη και Έκλειψη, αφήνουμε πίσω,”καθαρίζουμε” από το παλιό κάρμα… Και προχωράμε με πίστη αλλά και τύχη, αφού τα Φώτα της Έκλειψης (Ήλιος και Σελήνη) βρίσκονται σε σύνοδο με το Δία, αλλά και τρίγωνο με τον Ουρανό!, φέρνουν τύχη και ευκαιρίες απρόβλεπτες, ανανέωση, αφύπνιση!!! Τώρα υπάρχει η δύναμη και η ενέργεια να απελευθερωθούμε από επίπονες μνήμες, από βαριές και βλαβερές αποσκευές που κουβαλούσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Η Νέα αυτή Σελήνη, φέρνει την ενέργεια της ανανέωσης και αναζωογόνησης.Μαζί και τύχη, επιτυχίες, δόξα, φήμη, υλική ανταμοιβή που σχετίζονται με το ζώδιο του Αιγόκερω.

Η επιρροή της Έκλειψης αυτής διαρκεί για τους επόμενους τρισήμιση περίπου μήνες και επηρεάζει άμεσα το 1ο δεκαήμερο των Παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), αλλά και ευνοεί εξαιρετικά Ταύρους και Παρθένους του ίδιου δεκαημέρου κι έπειτα Σκορπιού και Ιχθύ!

Χρόνια πολλά και μια τυχερή Νέα Χρονιά 2020 !!!

Κριός

Θετικές εξελίξεις φέρνει η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω στην καριέρα σας και σαν αποτέλεσμα απρόβλεπτες αλλαγές στα οικονομικά σας. Παρότι υπάρχει κούραση και έχετε δουλέψει σκληρά για αυτή την επιτυχία, θυμηθείτε να μη φανείτε αλαζονικοί, αλλά να δείξετε ευγνωμοσύνη και να απολαύσετε την ανταμοιβή σας.

Ταύρος

Πολύ ευνοϊκή είναι για εσάς η Νέα Σελήνη/Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, που σας ανοίγει νέους δρόμους, νέες προοπτικές , τύχη, γνώσεις, ταξίδια. Ανανέωση της κοσμοθεωρίας σας που θα σας βοηθήσει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να κάνετε τις αναγκαίες και επιθυμητές σας αλλαγές που επιτάσσει ο Ουρανός στο ζώδιο σας.

Δίδυμοι

Ένας νέος κύκλος σε σχέση με τα οικονομικά σας, μια απρόβλεπτη εύνοια ανοίγεται για εσάς, από χρήματα και ιπηγές που ανήκουν σε άλλους (χρήματα συζύγου, δάνεια, οφειλές κλπ.) και μέσω αυτών ευνοείστε κι εσείς. Ταυτόχρονα ενδυναμώνετε εσωτερικά και ψυχολογικά και απαλλάσσεστε από φοβίες και καρμικά κατάλοιπα που σας βάραιναν.

Καρκίνος

Μια Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου γίνεται στο απέναντι ζώδιο από σας, αυτό των σχέσεων και συνεργασιών σας, τον Αιγόκερω. Ανοίγει λοιπόν ένα νέο κεφάλαιο σε αυτούς τους τομείς αφού έχετε πρώτα απαλλαγεί από προηγούμενα κατάλοιπα, παλιές σχέσεις και συνεργασίες που πρέπει να λήξουν(υπάρχει το στοιχείο του εξαναγκασμού και της καρμικότητας). Πλέον όμως περνάτε σε μια νέα εποχή και μπαίνει νέος κόσμος στη ζωή σας.

Λέων

Η επιρροή για εσάς ασκείτε στον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητας και της υγείας. Επαγγελματικά αφήνετε πίσω σας διάφορα προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια και έχετε την ενέργεια να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια αλλαγή. Πιθανή θεραπεία από μικροπροβλήματα υγείας που σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια. Μια νέα καθημερινότητα.

Παρθένος

Από τους πολύ ευνοημένους της Νέας Σελήνης/Έκλειψης Ηλίου, επηρεάζει τα ερωτικά σας, τα παιδιά και γενικότερα την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Απαλλαγείτε από παλιές σχέσεις και έρωτες που σας έχουν ταλαιπωρήσει και δε σας αρμόζουν για να ανοίξετε νέους ορίζοντες στον έρωτα. Επίσης ευνοεί και για μια εγκυμοσύνη και απόκτηση απογόνου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη/Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σας, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και ανοίγει ένα νέο κύκλο σε αυτά τα θέματα, κάτι τυχερό γίνεται στο σπίτι ή την οικογένεια σας και αλλάζει το δύσκολο παρελθόν που έίχε υπάρξει εδώ και χρόνια. Έχετε τώρα την ενέργεια και τη δύναμη να αποδεχτείτε τις αλλαγές που γίνονται.και να έχετε μια καλύτερη ψυχολογία.

Σκορπιός

Μια Νέα Σελήνη/Έκλειψη Ηλίου ευνοϊκή, σας ανοίγει νέους τρόπους σκέψεις και σας απαλλάσσει από αγκυλώσεις που σας κρατούσας κολλημένους σε άτομα και καταστάσεις. Νέα άτομα έρχονται στη ζωή σας, νέες σχέσεις και απαλλαγή από παλιές.

Τοξότης

Αυτή η Έκλειψη/Νέα Σελήνη υπόσχεται ένα νέο κύκλο στα οικονομικά/έσοδά σας. Μια εύρεση νέας εργασίας, το πέρασμα σε μια ανεξάρτητη εργασία πλέον είναι προσοδοφόρο. Επίσης μια τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι αξιοσημείωτη.

Αιγόκερως

Είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου και πλέον με μια τυχερή Έκλειψη Ηλίου/Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και όλη την πολυαστρία είστε έτοιμοι να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, να κάνετε αλλαγές, να αφήσετε πίσω φθοροποιές καταστάσεις και να κάνετε μια νέα αρχή.Εύνοια επαγγελματική, κοινωνική, ερωτική και γενικότερα άνοδο και αναγνώριση έχετε με αυτή τη Νέα Σελήνη.

Υδροχόος

Ένας κύκλος ταλαιπωριών κυρίως ψυχολογικών κλείνει επιτέλους για εσάς. Με αυτή τη Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να κλείσετε κύκλους και κεφάλαια του παρελθόντος, να απαλλαγείτε από φοβίες και σκιές που σας εμπόδιζαν να προχωρήσετε, να αφήσετε άτομα που σας μπλόκαραν ενεργειακά και να “καθαρίσετε” το υποσυνείδητο σας για να βγούνε όλα τα θετικά στο φως, τη ζωή και τη δημιουργία. Προετοιμαστείτε γιατί έρχεται ο Δίας και ο Κρόνος στο ζώδιο σας στο τέλος της χρονιάς του 20 και υπόσχονται πολλά!

Ιχθύες

Νέοι φίλοι και νέοι στόχοι ανοίγονται για εσάς με αυτή τη Νέα Σελήνη/Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω. Φεύγουν όσοι πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας, είτε αφορά φίλους και ομάδες είτε ακόμα και μια ερωτική σχέση για να μπεί νέος αέρας. Ανανέωση στα σχέδια και τα όνειρά σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

1 comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s