Νέα Σελήνη στον Τοξότη 26/11/2019

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 17:05 ώρα Ελλάδας στην 4η μοίρα του. Όταν η Σελήνη είναι στον Τοξότη υπάρχει η ανάγκη για αναζήτηση. Η συναισθηματική ασφάλεια που αντιπροσωπεύεται από τη Σελήνη, έρχεται μέσα από την ύπαρξη ενός στόχου, μιας αποστολής ή μιας ανώτερης φιλοσοφίας που δίνει ένα ανώτερο νόημα. Υπάρχει μια αισιόδοξη προσέγγιση στη ζωή.

Η Νέα Σελήνη δηλώνει πάντα ξεκινήματα προσωπικά, στον τομέα που επηρεάζει κάθε ωροσκόπιο. Η Νέα αρχή που ξεκινάει τώρα για 28 μέρες, έχει τα στοιχεία του ζωδίου του Τοξότη, δηλαδή όπως είπαμε παραπάνω αναζήτηση, φιλοσοφία και αισιοδοξία. Ο Τοξότης επίσης είναι ζώδιο μεταβλητό, που σημαίνει ότι ίσως υπάρξουν στην πορεία μεταβολές. ..

Κάθε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη είναι ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Τοξότες, Λέοντες και Κριούς), τους Υδροχόους και τους Ζυγούς και φέρνει πιέσεις στα υπόλοιπα μεταβλητά Ιχθύες, Παρθένους και Διδύμους που τα βλέπει με δύσκολες όψεις. Στη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη επηρεάζονται τα πρώτα δεκαήμερα των παραπάνω ζωδίων.

Ας δούμε όμως και το χάρτη της Νέας Σελήνης…

ΤΝέα Σελήνη στον Τοξότη 26/11/2019

Ο Ήλιος και η Σελήνη από την 4η μοίρα του Τοξότη, είναι σε όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη διλλήματος και προσαρμογής που ίσως σημαίνει ότι κάτι πρέπει να συμβιβάσουμε για να προχωρήσουμε σε κάτι. Ίσως αυτό είναι μια προηγούμενη επαναστατική στάση ή κάποια παλιότερα ανατρεπτικά γεγονότα σε σχέση με οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Όπως και να έχει, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα θέματα που πρεσβεύει ο Τοξότης δηλαδή η πνευματική διεύρυνση και φιλοσοφία και γι αυτό πρέπει να αντιμετωπιστούν ξέχωρα το ένα από το άλλο. Παράλληλα Άρης έχει σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό και έφερε κάποιες έντονα εκρηκτικές καταστάσεις που επιφορτίζουν το τοπίο ακόμα περισσότερο.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Δίας, ο οποίος είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση του από το ζώδιο του τον Τοξότη, ώστε στις 2 Δεκεμβρίου να περάσει στον Αιγόκερω. Βιώνουμε λοιπόν τώρα τα τελευταία δείγματα της δυναμικής του πληθωρικού Δία, μια και το σκηνικό αλλάζει πολύ γρήγορα και οι Κρόνιες επιρροές κυριαρχούν στη συνέχεια.

Ήδη βεβαίως η Αφροδίτη έχει μόλις περάσει στον Αιγόκερω και σχηματίζει μάλιστα δυο πολύ καλές όψεις, ένα τρίγωνο με τον Ουρανό και ένα τετράγωνο με το Χείρωνα και επηρεάζει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου με ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά αλλά και επαγγελματικό-οικονομικά μια και μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενδιαφέρεται κυρίως για καταξίωση. Το τετράγωνο επίσης με το Χείρωνα δεν είναι κακή όψη αφού συνδυάζεται καλά με την Αφροδίτη και ίσως φέρει μια λυτρωτική αισθηματική σχέση για το 1ο δεκαήμερο των Παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Τέλος στο χάρτη εντοπίζεται μια όψη τριγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα που χαρίζει φαντασία, καλλιτεχνική αλλά και συναισθηματική έκφραση για τα ζώδια του Νερού του 2ου δεκαημέρου και βέβαια η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα που είναι σε ισχύ και φέρνει ξεκαθαρίσματα καταστάσεων για τέλη 2ου με αρχές 3ου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Καρκίνους, Αιγόκερους,Κριούς, Ζυγούς).

Κριός

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου με θετικό τρόπο, φέρνοντας νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας επεκτάσεις και τα οράματα σας. Ευνοεί αυτό το διάστημα να κάνετε ταξίδια και διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Επίσης υπάρχουν και ερωτικές ευκαιρίες μέσα από την καριέρα σας, αλλά και μια απρόβλεπτη διευκόλυνση των οικονομικών σας.

Ταύρος

Οι ενάρξεις του μήνα για εσάς έχουν να κάνουν με κοινούς οικονομικούς πόρους που μοιράζεστε με το σύζυγο ή με οφειλές και διακανονισμούς. Επίσης φέρνει την ανάγκη να εμβαθύνετε ψυχολογικά και να ασχοληθείτε με εσωτερικά σας ζητήματα, αλλά και μια πιο στενή επαφή με το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Ο τομέας των σχέσεων σας δέχεται σχεδόν τις τελικές επιρροές με αυτή τη Νέα Σελήνη, μια και ο Δίας έφερε ότι ήταν να φέρει και ίσως τώρα έχοντας καταλήξει στις επιλογές σας πάρετε μια καθοριστική απόφαση για μια σχέση. Έτσι λοιπόν ίσως ξεκινήσετε μια σχέση η οποία στη συνέχεια θα περάσει σε πιο έντονο και βαθιά συναισθηματικό επίπεδο, με έντονο το στοιχείο της ένωσης και της σεξουαλικότητας.

Καρκίνος

Μια Νέα Σελήνη η οποία ρίχνει το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και την εργασία σας είναι αυτή, αλλά παράλληλα οι σχέσεις και οι συνεργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει να ευνοούνται με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στη συνέχεια του Δία που αναμένεται να εισέλθει στις 2/12. Σε αυτό συνηγορούν και οι πλανήτες από το Σκορπιό, Ερμής και Άρης, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ερωτικά σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο των ερώτων σας τον Τοξότη, συνεπώς παρατείνει για λίγο ακόμα την εύνοια που έφερε για ένα χρόνο ο Δίας. Ίσως τώρα κάνετε τον απολογισμό ή πάρετε τις τελικές αποφάσεις για έναν έρωτα. Έτσι είναι πιθανό να ξεκινήσετε τώρα μια ερωτική σχέση ή να προχωρήσετε σε μια απόκτηση παιδιού εφόσον ενδιαφέρεστε. Γενικότερα δημιουργικές δραστηριότητες και διασκέδαση ευνοούνται. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ευχάριστη, παρότι υπάρχουν και κάποιες πιέσεις στην οικογένεια.

Παρθένος

Μια όχι και τόσο ευχάριστη Νέα Σελήνη για εσάς, αφού φέρνει υποχρεώσεις και σας βάζει να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα και την οικογένεια σας. Ταυτόχρονα όμως η Αφροδίτη έχοντας περάσει ήδη στον Αιγόκερω, ζώδιο που αφορά τα ερωτικά σας έχει ήδη ξεκινήσει να σας ευνοεί σε νέους έρωτες, στο να περάσετε καλά με υπάρχουσες σχέσεις και να κάνετε δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες γενικώς. Και μην ξεχνάτε, αυτό θα συνεχίσει να κάνει ο Διας με το πέρασμα του στον Αιγόκερω για όλο το 2020!

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια εξωστρέφεια για εσάς, μια τάση να επικοινωνήσετε με το άμεσο περιβάλλον και να κάνετε μικρές αποδράσεις. Τώρα σιγά σιγά θέματα σπιτιού και οικογένειας ευνοούνται οπότε νιώθετε και μια εσωτερική ανακούφιση.

Σκορπιός

Νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Αξιοποιήστε το λόγο σας αυτό το διάστημα ή και κάποιες γνωριμίες από το κοντινό σας περιβάλλον που ίσως φανούν χρήσιμες. Ταυτόχρονα γίνεστε πιο εξωστρεφείς και αποκτάτε νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει προσωπικά νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Αυτή τη φορά υπάρχει εύνοια στα οικονομικά σας, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από μεγάλες δυσκολίες, οπότε σίγουρα αυτό θα είναι μια ανάσα για τις προσωπικές ενάρξεις που ονειρεύεστε απο δω και πέρα για όλη τη διάρκεια του 2020.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη γίνεται πίσω από το ζώδιο σας και φέρνει την ανάγκη για απομόνωση ή να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια κρυφά προσωπικά σας θέματα ή την ψυχολογία σας. Η Αφροδίτη έκανε ήδη το πέρασμα της στο ζώδιο σας και αναμένεται να υπάρξει στην πορεία μια πολυαστρία πάνω σας, κάνοντας σας πρωταγωνιστές της περιόδου. Σίγουρα μπορεί να ευνοήσει και τα ερωτικά σας με ένα νέο ξαφνικό έρωτα, ιδιαίτερα όσων ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο. Κατά τα άλλα και στην πορεία, αναμένεται οι κόποι σας να ανταμειφθούν, αν και πρέπει να αποχαιρετήσετε παλιές καταστάσεις που σας φθείρουν.

Υδροχόος

Ευχάριστη η Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη, βοηθά να ασχοληθείτε με τους στόχους σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα μέσα αε ομάδες ή με φιλίες. Οι υποχρεώσεις είναι ακόμα πολλές στην καριέρα σας με τον Άρη στο Σκορπιό και δε σας αφήνουν τόσο να χαρείτε, αλλά η αγάπη και αναγνώριση που εισπράττετε από τους άλλους ανεβάζουν το ηθικό σας.

Ιχθύες

Πιεστική είναι για εσάς η Νέα Σελήνη του Τοξότη, με πολλές υποχρεώσεις στην καριέρα, παρόλα αυτά, εύνοια μέσα από φίλους και ομάδες υπάρχει σιγά σιγά με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που θα σας κάνει να περάσετε καλύτερα και πιο ευχάριστα αλλά και να κάνετε πιθανές ερωτικές γνωριμίες.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s