Νέα Σελήνη στο Σκορπιό 28.10.2019

Με μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη μας αποχαιρετά ο Οκτώβριος η οποία γίνεται στις 28/10 και ώρα 5:38 πμ. για την Αθήνα, στην 4η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση ακριβείας με τον ανάδρομο Ουρανό! Αυτό δηλώνει ότι υπάρχει επαναστατικότητα, αντίδραση, ριζοσπαστικές αλλαγές, χωρισμοί και αναταραχές. Ανάγκη για ελευθερία στις σχέσεις και αντίδραση σε ότι καταπιεστικό έχει ο καθένας ανεχτεί. Ταυτόχρονα έχει μόλις ολοκληρωθεί το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στη 15η μοίρα Ζυγού-Αιγόκερω αντίστοιχα, μια δύσκολη όψη που είναι σε ισχύ εδώ και λίγες μέρες και έφερε μπλοκάρισμα ενέργειας, θυμό και εμπόδια αλλά και ρήξεις στις σχέσεις.

Ο Ερμής είναι σε στάση, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος και στρέφει την ενέργεια και τη σκέψη στο παρελθόν για ανασκόπηση και αναθεωρήσεις. Σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θέματα που απασχολούν είναι αισθηματικά και οικονομικά. Συνεπώς με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δεν ευνοούνται τα εντελώς νέα ξεκινήματα όπως συνήθως, αλλά ότι έχει σχέση με προηγούμενες καταστάσεις. Διαβάστε εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό!

Ο χάρτης της Νέας Σελήνης για την Αθήνα

Από τη Νέα Σελήνη επηρεάζεται το 1ο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) και όσοι έχουν εκεί προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή σημεία όπως Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα. Αυτοί βιώνουν σε προσωπικό επίπεδο κάποιου είδους επανάσταση και ανατροπή. Επίσης σε δύσκολη θέση βρίσκονται τα Παρορμητικά του 2ου δεκαημέρου κοντά στη 15η μοίρα (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι), λόγω της σύγκρουσης Άρη-Κρόνου.

Δείτε ενδεικτικά τομείς που επηρεάζει αυτή η Νέα Σελήνη βάσει του Ωροσκόπου σας και εντοπίστε τις ανατροπές ή τις αναγκαίες αλλαγές σας.

Κριός/Ζυγός: Οικονομικά, ψυχολογία και συναισθηματική ασφάλεια

Ταύρος/Σκορπιός: Σχέσεις, συνεργασίες, προσωπικές αλλαγές.

Δίδυμοι/τοξότης: Ψυχολογία, καθημερινότητα, εργασία, υγεία.

Καρκίνος/Αιγόκερως: Έρωτες, παιδιά, δημιουργία, φίλοι, στόχοι.

Λέων/Υδροχόος: Σπίτι, οικογένεια, καριέρα.

Παρθένος/Ιχθύες: Κοντινές επαφές και μετακινήσεις, επικοινωνία, γνώση, σπουδές.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s