Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό 31.10- 20.11.2019

Ο Ερμής ξεκινά σιγά σιγά την ανάδρομη κίνηση του και μας φέρνει αντιμέτωπους με αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς σε θέματα διαφορετικά για τον καθένα, ανάλογα με τον τομέα του προσωπικού ωροσκοπίου του που καταλαμβάνει το ζώδιο του Σκορπιού, μια και αυτή τη φορά ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης και των μετακινήσεων, γυρνά ανάδρομος στο μυστηριώδες και εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού. Οι μοίρες που θα καλύψει είναι από την 27η μέχρι την 11η του ζωδίου του Σκορπιού, συνεπώς αφορά κυρίως το 2ο και 3ο δεκαήμερο των ζωδίων.

Βάσει ζωδίου, όλα τα θέματα που επαναφέρει έχουν μια χροιά έντονη και ζωτικής σημασίας. Υπάρχει έντονο το στοιχείο της κρίσης και του μετασχηματισμού στη σκέψη μας στα θέματα που επηρεάζει. Πάθος, μυστήριο, μυστικά, ψυχολογία, σεξουαλικότητα, επιθυμίες, είναι λέξεις που σχετίζονται άμεσα με το Σκορπιό. Στη συγκεκριμένη περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα σχηματίσει καλές όψεις με Κρόνο, Πλούτωνα, Ποσειδώνα και τους Δεσμούς της Σελήνης οπότε αυτό θα βοηθήσει να μην υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα, αντίθετα θα βοηθήσει προς την επίλυση εκκρεμοτήτων και παλιών υποθέσεων.

Κατά την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος (3 φορές το χρόνο για περίπου 21 ημέρες) δεν κάνουμε ενάρξεις κάθε είδους, αλλά επεξεργαζόμαστε αυτά που έχουμε ήδη ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα για τυχόν διορθώσεις και γενικά γυρνάμε σε παλιότερες υποθέσεις για να ξαναδούμε τι ενδεχομένως έχουμε παραλείψει, δίνοντάς μας μια δεύτερη ευκαιρία επανεξέτασης.

Μην ξεκινάτε λοιπόν κάτι εντελώς καινούριο την περίοδο του ανάδρομου Ερμή. Το πιθανότερο είναι ότι στην πορεία θα τροποποιηθεί ή ότι δεν θα ευοδωθεί. Αντίθετα, προετοιμάστε καλά τα σχέδια σας και ξεκινήστε μόλις ορθοδρομήσει. Το διάστημα αυτό επίσης όπως είναι γνωστό δεν τρέχουν θέματα του Ερμή, δηλαδή οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις. Τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, μέσα μεταφοράς δημιουργούν προβλήματα και καθυστερήσεις.

Να πούμε βεβαίως ότι η ομάδα του πληθυσμού που είναι γεννημένη με ανάδρομο Ερμή βιώνει ένα από τα καλύτερα διαστήματα όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και για αυτούς δεν ισχύουν αυτά που λέμε τώρα, γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τον Αστρολογικό σας χάρτη.

Δείτε παρακάτω ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας σε ποιόν τομέα θα λειτουργήσει για εσάς ο ανάδρομος Ερμής αυτό το διάστημα…

Κριός

Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, κυρίως χρεωστικά, διακανονισμοί, δάνεια, διατροφές, ρυθμίσεις αλλά και τα χρήματα του συζύγου ή κοινά οικονομικά ή κληρονομιές έρχονται στο μυαλό σας για επανεξέταση. Ιδίως παλιές υποθέσεις σε σχέση με όλα αυτά επανέρχονται και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις. Επίσης σας απασχολούν παλιές συναισθηματικές και ψυχολογικές σας υποθέσεις, κάνετε μια αναθεώρηση στις βαθειές σας επιθυμίες και σε ότι αφορά τη σεξουαλική σας ζωή.

Ταύρος

Αυτό το διάστημα που ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο των σχέσεων σας το Σκορπιό ευνοεί για επανασυνδέσεις με μια παλιά σας σχέση ή γάμο. Εάν σας ενδιαφέρει λοιπόν μπορείτε τώρα να το επιδιώξετε, αν και μπορεί να γίνει κι από την άλλη πλευρά, χωρίς εσείς να κάνετε κάτι. Δίνει λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση, έτσι ώστε να επανεξετάσετε κάποιες πλευρές που δεν είχατε λάβει υπόψη. Κάτι ανάλογο μπορεί να αφορά και μια συνεργασία σας.

Δίδυμοι

Θέματα εργασιακά και καθημερινότητας έρχονται για επανεξέταση με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό. Ίσως πρέπει να δείτε μια εργασία κατά πόσο σας ενδιαφέρει πλέον ή τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξετε έτσι ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό ίσως σας το δείξουν και κάποια μικροπροβλήματα σε μηχανές γραφείου ή επικοινωνίας. Επίσης ίσως έρθουν στο προσκήνιο παλιά θέματα σε σχέση με την υγεία και φυσική σας κατάσταση, για παράδειγμα ίσως σκεφτείτε ότι πρέπει να επιστρέψετε σε μια παλιά σας συνήθεια, γυμναστήριο, διατροφή, κλπ.

Καρκίνος

Παλιοί έρωτες επιστρέφουν με τον ανάδρομο Ερμή για εσάς, ευνοώντας για μια επανασύνδεση, εάν βέβαια το επιθυμείτε. Επίσης είναι περίοδος που επανεξετάζετε θέματα παιδιών αλλά και κάποιας δημιουργικής ή επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

Λέων

Για εσάς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο Σκορπιό επαναφέρει θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια, το σπίτι και τους γονείς σας. Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους για μια πιθανή μετακόμιση που έχετε στο μυαλό σας. Ακόμα μπορεί να σχετίζεται και με την επαγγελματική σας βάση.

Παρθένος

Ένα διάστημα έντονων εμποδίων αυτό του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό μια και φέρνει καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα σε ότι αφορά τις επικοινωνίες σας και τις μετακινήσεις. Δείξτε ψυχραιμία και ανατρέξτε σε πιθανές διορθώσεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τις επαφές σσας και τις μετακινήσεις σας, πχ. κάποια βλάβη στο αυτοκίνητο. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν, είτε φίλοι είτε συγγενείς.

Ζυγός

Θέματα οικονομικών και προσωπικών σας εσόδων επηρεάζει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή για εσάς αυτό το διάστημα. Ίσως αναγκαστείτε να ανατρέξετε σε κάποιες παλιότερες πηγές εσόδων, αξιοποιώντας κάποιο ταλέντο. Ίσως πάλι όμως σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούσαν. Επίσης γίνεται αυτό το διάστημα μια αναθεώρηση στις ανάγκες και τις αξίες σας στη ζωή, υλικές και συναισθηματικές.

Σκορπιός

Ένα διάστημα με προσωπικές αναθεωρήσεις αλλά και σχετικών με μια σχέση σας. Πολύ πιθανό να υπάρξει μια επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που είχατε μια σχέση ή μια συνεργασία. Παλιές προσωπικές σας υποθέσεις κάθε είδους, έρχονται στο προσκήνιο.

Τοξότης

Το διάστημα αυτό που ο Ερμής είναι ανάδρομος πίσω από το ζώδιο σας προσφέρεται για ενδοσκόπηση και επαφή με τις κρυφές σας σκέψεις ή θέματα που δεν θέλετε ακόμα να βγάλετε στο προσκήνιο. Ένα σκάψιμο στο υποσυνείδητο και σε παλιές ψυχολογικές σας υποθέσεις.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό επαναφέρει παλιούς στόχους στο μυαλό σας που ίσως δεν είχατε ακόμα ολοκληρώσει. Κάνετε μια επανεξέταση λοιπόν σε ότι αφορά σχέδια επαγγελματικά ή στόχους γενικότερα. Φίλοι από το παρελθόν επιστρέφουν για να στηρίξουν τα σχέδια σας. Ίσως ακόμα λειτουργήσει και σε θέματα καρδιάς μέσα από μια φιλία. Επαφές με συλλογικές δραστηριότητες του παρελθόντος σας.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει για εσάς επαγγελματικά ζητήματα από το παρελθόν. Ίσως σκέφτεστε την πορεία που έχετε ακολουθήσει τώρα σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και τι θα ήταν αυτό που θα έπρεπε να αλλάξετε ή να διορθώσετε ή ακόμα και να επιστρέψετε σε κάτι παλιότερο. Επαφές με πρόσωπα κύρους που ήδη γνωρίζετε ίσως φανούν χρήσιμα στην πορεία και τις αποφάσεις σας.

Ιχθύες

Επανεξέταση σε σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό φέρνει ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό για εσάς. Προσοχή σε ακυρώσει και καθυστερήσεις όταν ταξιδεύετε. Ίσως συναντήσετε άτομα από το παρελθόν, είτε μακρινούς συγγενείς είτε από τις σπουδές σας κλπ.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

1 comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s