Νέα Σελήνη στο Ζυγό 28/9/2019

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 28/9/2019 και ώρα 9:26 μ.μ. για την Αθήνα. Η σύνοδος των Φώτων (Ήλιου και Σελήνης) γίνεται στην 5η μοίρα του Ζυγού και 20 πρώτα και είναι σε όψη χιαστί με τον ανάδρομο Ουρανό, σε τρίγωνο με το Μεσουράνημα του χάρτη και σε αντίθεση με το Χείρωνα. Η χιαστί είναι όψη καρμική και διλλήματος. Οι ενέργειες των πλανητών που συμμετέχουν στην όψη δε μπορούν να συνδυαστούν κι έτσι πρέπει να καταμεριστούν για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Ή θα πρέπει να συμβιβάσουμε κάτι για να λειτουργήσει κάτι άλλο.

Στην προκειμένη περίπτωση θα λέγαμε ότι ίσως τα νέα ξεκινήματα που υπόσχεται η Νέα Σελήνη, πρέπει να γίνουν με τη διπλωματικότητα του Ζυγού, ειρηνικά και με αίσθημα υψηλής αισθητικής, παρακάμπτοντας το στοιχείο της επαναστατικότητας και της αλλαγής, το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει περάσει σε επανεξέταση λόγω της αναδρομής του Ουρανού. Δεν είναι ακόμα η ώρα για αλλαγές, αυτό μας το δείχνει και η θέση του Ουρανού στο 12ο οίκο του χάρτη για την Ελλάδα, ο οποίος κυβερνά το Μεσουράνημα (τους υψηλότερους στόχους) και είναι σε τετράγωνο μαζί του. Για την παρούσα φάση λοιπόν οι συμβιβασμοί, η διαλλακτική στάση, οι συνεργασίες, οι σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Μάλιστα τοποθετημένη η Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο δηλώνει το ερωτικό στοιχείο ότι είναι αυτό που πρέπει να εστιαστούμε.

Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης αυτής είναι η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται επίσης στο Ζυγό και κάνει ακριβείας εξάγωνο με το Δία, στη 17η μοίρα Ζυγού-Τοξότη, αντίστοιχα. Το εξάγωνο είναι όψη ευκαιριών, που χρειάζονται την προσπάθειά μας για να τις αποκτήσουμε. Πρόκειται για μαι εξαιρετική όψη λοιπόν, που δίνει ευκαιρίες σε θέματα ερωτικά και οικονομικά. Υπάρχει όμως και ο Κρόνος/Πλούτωνας στον Αιγόκερω, όπου η Αφροδίτη δέχεται τετράγωνα.. Δυστυχώς τα εμπόδια δε λείπουν, έτσι κι αλλιώς είμαστε σε γενικό επίπεδο υπό της επιρροή αυτής της συνόδου ολόκληρη τη χρονιά.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό 28/9/2019

Οι ευνοημένοι της Νέας Σελήνης είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, με τυχερά και δημιουργικά ξεκινήματα, προσωπικά, ερωτικά, ανώτερων στόχων και φιλοδοξιών. Επιπλέον, Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί Λέοντες και Υδροχόοι, κοντά στη 17η μοίρα, έχουν πολλές ευκαιρίες τύχης και εύνοιας. Κριοί-Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου βέβαια με αρκετά εμπόδια, όπως και τα υπόλοιπα δυο ζώδια του παρορμητικού Καρκίνοι και Αιγόκεροι όπου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση για τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των σχέσεων σας και σε συνδυασμό με την πολυαστρία στο Ζυγό, είναι ότι χρειάζεστε για να κάνετε νέες σχέσεις,, νέες συνεργασίες και επαφές. Απολαμβάνετε αποδοχής και αγάπης από τους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές προτάσεις είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε αφορά τους απώτερους στόχους σας, μέσω μιας συνεργασίας. Όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο, μπορείτε να απολαύσετε την εύνοια, αλλά κοινωνικό-επαγγελματικά εμπόδια χρήζουν προσοχής.

Ταύρος

Είναι η στιγμή που εσείς του 1ου δεκαημέρου, αναθεωρείτε τις επικείμενες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Από της άλλη, μια νέα εργασία, ένα νέο ξεκίνημα σε τομείς της καθημερινότητας έρχεται να σας μπερδέψει λίγο, αλλά ίσως τη δεδομένη στιγμή να είναι αυτό που χρειάζεστε. Προσοχή και στην υγεία σας και τη φυσική κατάσταση ή διατροφή κλπ. Εσείς των υπολοίπων δεκαημέρων, ευκαιρίες επαγγελματικές και οικονομικών.

Δίδυμοι

Εσείς είστε από τους πλέον τυχερούς αυτό το διάστημα στον έρωτα! Είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε μια νέα σχέση που θα σας αρέσει πολύ, οι αδέσμευτοι, να περάσετε όμορφες στιγμές οι δεσμευμένοι, να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε. Επίσης υπάρχει εύνοια και σε σχέση με τα παιδιά ή μια τεκνοποίηση.

Καρκίνος

Πιεστική αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς, αφού είναι σε τετράγωνο με το ζώδιο σας. Φωτίζει το επόμενο διάστημα θέματα οικογένειας και σπιτιού που έτσι κι αλλιώς είναι η προτεραιότητά σας, με αρκετές υποχρεώσεις και με τα γνωστά εμπόδια που έχετε να διαχειριστείτε εσείς του 2ου δεκαημέρου από τους άλλους ή τη σχέση ή το γάμο σας, λόγω του Κρόνου. Από τις αρχές του επόμενου μήνα, περνώντας οι πλανήτες στο Σκορπιό θα αλλάξει για εσάς το κλίμα, προς το καλύτερο.

Λέων

Μια πολύ εξωστρεφής νέα Σελήνη, φέρνει εξορμήσεις, κοντινά ταξίδια, επαφές και επικοινωνίες. Ιδιαίτερα ευχάριστο το επόμενο διάστημα λοιπόν, όπου μπορεί να κρύβει και ερωτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του 2ου δεκαημέρου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σας ωθεί σε οικονομικά ξεκινήματα και βοηθά στο να αναπτύξετε το αίσθημα της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης. Ίσως προκύψουν λοιπόν νέες πηγές προσωπικών σας εσόδων το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Είναι η εποχή σας να λάμψετε, να φανείτε και να προβάλλετε τον εαυτό σας στους άλλους. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη, περνάτε καλά και υπάρχει μια ευχάριστη και επικοινωνιακή καθημερινότητα που σας γεμίζει. Ευκαιρίες ερωτικές για εσάς του 2ου δεκαημέρου κυρίως υπάρχουν, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσετε πιθανά εμπόδια από το σπίτι και την οικογένεια.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη για εσάς είναι προπαρασκευαστική, αφού γίνεται πίσω από το ζώδιο σας. Κάποια πράγματα προετοιμάζετε που σύντομα θα βγάλετε στο φως, από αρχές Οκτωβρίου, με τους πλανήτες σιγά σιγά να περνούν στο ζώδιο σας. Προς το παρόν, λίγο ήσυχο και κλειστό το διάστημα, μην εμπιστεύεστε στους άλλους τα σχέδιά σας και προσέξτε την ψυχική σας υγεία.

Τοξότης

Ιδιαίτερα ευχάριστο το επόμενο διάστημα, κοινωνικοποίησης, βάζετε νέους στόχους, εμπλέκεστε με ομάδες και φίλους. Δε λείπουν και ερωτικές ευκαιρίες μέσα από φίλους, για τη δημιουργία μιας σχέσης, εφόσον σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Δύσκολη αλλά με ευκαιρίες επαγγελματικές η νέα Σελήνη στο Ζυγό για εσάς. Τα φώτα της κοινωνίας είναι στραμμένα επάνω σας και προβάλλετε τη επαγγελματική σας επιτυχία, η οποία χτίζεται με πολύ δουλειά και στερήσεις που ο Κρόνος από το ζώδιο σας επιβάλλει όλη αυτή τη χρονιά καθώς και μεταμορφώσεις που πρέπει να γίνουν, λόγω της επιρροής του Πλούτωνα.

Υδροχόος

Πολύ ευνοϊκή για εσάς η Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, βοηθά το όραμα και τις φιλοδοξίες σας, ευνοεί σε σπουδές, επαφές με εξωτερικό, σχέσεις μέσω διαδικτύου ή μέσα από ταξίδια. Είναι μια πολύ θετική στιγμή εκπλήρωσης.

Ιχθύες

Με τη Νέα Σελήνη εστιάζετε αυτό το διάστημα σε θέματα εσωτερικής ψυχολογίας, αναγκών και επιθυμιών, κοινών οικονομικών πόρων και προσφέρεται για τις οικονομικές σας ρυθμίσεις. Γοητεία και αυξημένη libido, φέρνουν το ταίρι σας πιο κοντά.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s