Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων 14.9.2019

Το Σάββατο 14/9/19 και ώρα 7:32π.μ για την Αθήνα, ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στην 21η μοίρα αυτών των ζωδίων αντίστοιχα. Μια αρκετά παραπλανητική Πανσέληνος, μια και την ίδια στιγμή σχηματίζεται η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, όπου ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τη Σελήνη. Και οι δυο σε τετράγωνο με το Δία, δημιουργούν ένα σχηματισμό Ταυ-Τετραγώνου..

Ο χάρτης της Πανσελήνου στον Ιχθύ 14,9.2019

Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα που είναι σε ισχύ από την αρχή του μήνα και κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά φέτος, είναι μια όψη υπερβολικής αισιοδοξίας που φέρνει αυταπάτες και πλάνη. Είναι η όψη της κερδοσκοπίας. Τα αποτελέσματα είναι απογοήτευση και μπερδέματα, αφού δεν αξιολογούμε σωστά την κατάσταση. Υπάρχει ένα “φούσκωμα” στις προσδοκίες μας και γενικότερα ένα θολό τοπίο.

Το μεταβλητό στοιχείο είναι έντονο με αυτή την Πανσέληνο, πολλά πράγματα είναι σε φάση μεταβατικότητας. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου είναι αυτοί που επηρεάζονται αυτό το διάστημα από όλο το πλανητικό σκηνικό της Πανσελήνου. Δίδυμοι και Τοξότες σε μεγαλύτερη δυσκολία, λόγω τετραγώνου, έχουν να αντιμετωπίσουν οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις αντίστοιχα που δεν τους αφήνουν να απολαύσουν μια εύνοια στις σχέσεις τους ή προσωπική επέκταση. Οι Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου πάλι είναι ιδιαίτερα ενεργοί σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ Κρόνος, Πλούτωνας και οι Δεσμοί της Σελήνης, είναι με το μέρος τους,, κι έτσι λειτουργώντας με προσοχή και σύνεση, έχουν περισσότερες ευκολίες. και δυνατότητες, αρκεί βέβαια να είναι γειωμένοι.

Εξάλλου, Ήλιος και Σελήνη είναι σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα στο χάρτη που σημαίνει ότι εντέλει τα ζώδια της Γης και του Νερού καταφέρνουν να υλοποιήσουν κάτι σημαντικό με επιτυχία, το οποίο στηρίζεται σε γερές βάσεις.

Δε λείπει όμως αυτές τις μέρες μια εξασθένιση, θολούρα, κατάπτωση, λόγω της ενέργειας Άρη-Ποσειδώνα… Επίσης προσοχή σε κάθε είδους εξαπατήσεις και λάθη.. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν.. Αυταπάτες, ψευδαισθήσεις, παραπλάνηση είναι εύκολο να συμβούν με αυτές τις επιρροές και ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων και όσους έχουν εκεί πλανήτες και Ωροσκόπο (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) από τη 14η ως 20η μοίρα.

Αντίθετα θα λειτουργήσει καλύτερα εάν στραφούμε σε μεγαλύτερη πνευματικότητα και στην τέχνη, δημιουργώντας μια ψυχική ανάταση. Οι τάσεις φυγής φροντίστε να είναι υγιείς και ωφέλιμες καιι λειτουργήστε με ανιδιοτέλεια αυτό το διάστημα.

Κριός

Εστιάστε στην υγεία σας ψυχική και σωματική, προστατέψτε τον οργανισμό σας από πιθανές μολύνσεις και εξασθένιση. Επίσης αυτό το διάστημα κλείνετε κύκλους στη ζωή σας και ξεκαθαρίζετε κάποια πράγματα στην καθημερινότητα της εργασίας σας.

Ταύρος

Ευνοϊκή για εσάς αυτή η Πανσέληνος, ασχολείστε με θέματα ερωτικά και φιλιών, όπου γίνεται μια εστίαση στους κοινούς στόχους που μπορεί να βάλετε με το ταίρι σας, μια και το τοπίο είναι μπερδεμένο. Επίσης με φιλίες και ομάδες καλό είναι να είστε προσεκτικοί στους στόχους σας.

Δίδυμοι

Έντονο και φορτισμένο το διάστημα αυτό προκαλεί κούραση και σύγχυση σε σχέση με επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα και την οικογένειά σας , όπου υπάρχει μια σύγκρουση σε κάποια πράγματα ή με κάποιους ανθρώπους, ίσως και με το σύντροφό σας. Μην πάρετε αποφάσεις γιατί κάποια πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και ίσως πέσετε σε πλάνες και εξαπατήσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα ή έχοντας υπερεκτιμήσει μια συνεργασία.

Καρκίνος

Εξακολουθεί για εσάς να είναι εξωστρεφές αυτό το διάστημα με πολλές επικοινωνίες και μετακινήσεις. Κάποια πιθανά μπερδέματα ίσως προκύψουν με ταξίδια η σπουδές και δώστε προσοχή στην υγεία και εργασία σας.

Λέων

Οι τομείς των οικονομικών απαιτούν προσοχή γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε με αυτή την Πανσέληνο και να υπάρξουν μικρές ή μεγάλες απώλειες, κυρίως από χρήματα που έχουν σχέση με ασφάλειες, δάνεια κλπ. ή γενικότερα αυτά που προέρχονται από τρίτες πηγές. Μην προβείτε σε οικονομικά ρίσκα και κερδοσκοπία.

Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες στο επίκεντρο με αυτή την Πανσέληνο, να είστε προσεκτικοί ποιούς εμπιστεύεστε γιατί πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα βλέπετε. Ο Ποσειδώνας σας κάνει να ωραιοποιείτε κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται απέναντί σας. Έτσι είναι πιθανό να προκύψουν διαψεύσεις ή να ανακαλύψετε προδοσίες που θα βγουν τώρα στο φως.

Ζυγός

Προσοχή σε υγεία και φυσική κατάσταση. Υπάρχει μια κούραση και ανάγκη για απόσυρση. Αμέσως μετά, ήδη από την ίδια μέρα της Πανσελήνου θα πάρετε τα πάνω σας, μια και ο Ερμής με την Αφροδίτη περνάνε στο ζώδιο σας.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος για εσάς είναι ερωτική και θα σίγουρα θα λειτουργήσει με ρομαντισμό και εξιδανίκευση του ερωτικού σας συντρόφου. Προσοχή μόνο σε υπερβολές σε οικονομικά και κερδοσκοπία γιατί δεν ενδείκνυται η συγκεκριμένη φάση για κέρδη.

Τοξότης

Έντονα μπερδέματα σε σχέση με την πατρική σας οικογένεια, προσοχή στο σπίτι σας απο κλοπές και διαρροές. Η περίοδος ατή σας μπλοκάρει μεταξύ επαγγελματικής καταξίωσης και οικογενειακής κατάστασης.

Αιγόκερως

Υπάρχει ένα μπέρδεμα με τις επαφές και κοντινές μετακινήσεις, προσοχή σε ταξίδια και στο δρόμο. Επίσης κάποιο μπέρδεμα σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση.

Υδροχόος

Οικονομικές εξαπατήσεις είναι πιθανό να προκύψουν ή να μη λάβετε ότι ακριβώς περιμένατε. Προσοχή στα χρήματά σας και τις αγορές σας.

Ιχθύες

Μπερδέματα προσωπικά ή με τις σχέσεις σας φέρνει ή Πανσέληνος. Κάποια πράγματα τα ωραιοποιείτε γι αυτό θέλει προσοχή. Ακόμα περισσότερο αν αυτό σχετίζεται με μια επαγγελματική συνεργασία. Μην εμπιστεύεστε αυτά που ακούτε αυτό το διάστημα ή αντίστοιχα μπορεί εσείς να είστε αυτοί που παραπλανούν τους άλλου αλλά και τον ίδιο τον εαυτό σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s