Νέα Σελήνη στην Παρθένο 30.8.2019

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 1:37 μ.μ. για την Αθήνα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην 6η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου, η οποία μας επηρεάζει για τις επόμενες 28 ημέρες, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη και προτρέπει σε νέα ξεκινήματα στον ανάλογο τομέα που εντοπίζεται σε κάθε προσωπικό ωροσκόπιο. Μάλιστα όπως κάθε φορά το καλύτερο διάστημα για να γίνουν τα ξεκινήματα είναι από τη Νέα Σελήνη μέχρι την Πανσέληνο, δηλαδή τις πρώτες 14 μέρες, έτσι ώστε να είναι αποδοτικά.

ο χάρτης της Νέας Σελήνης στην Παρθένο για την Αθήνα

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη λοιπόν, περιλαμβάνει ένα Stelium (πολυαστρία) με όλους τους προσωπικούς πλανήτες σε σύνοδο στο 1ο δεκαήμερο με αρχές 2ου της Παρθένου να σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό.Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα. Τακτοποίηση της καθημερινότητας, επιστροφή στην εργασία και τους ρυθμούς μας. Επίσης φροντίδα του εαυτού μας και της υγείας μας. Το έντονο Παρθενίσιο κλίμα προσγειώνει για τα καλά, το καλό όμως είναι ότι υπάρχουν ευκολίες και προοπτικές στις κινήσεις και τα σχέδια μας. Ο Ουρανός σε απόλυτο τρίγωνο με Ήλιο και Σελήνη, αλλά και όλους τους προσωπικούς πλανήτες , έρχεται να δώσει νέες λύσεις, ανανέωση σχεδίων, εργασίας, υγείας, καθημερινότητας. Οι λύσεις είναι άμεσες και πρακτικές, βασισμένες στο νέο, στην πρωτοπορία και την τεχνολογία.

Το ενδιαφέρον της περιόδου λοιπόν εστιάζεται σε επαγγελματικά και πρακτικά-οικονομικά θέματα και όπως βλέπουμε και στο χάρτη με τις συντεταγμένες Αθήνας, οι πλανήτες εστιάζονται και στους ανάλογους οίκους οικονομικό-επαγγελματικού ενδιαφέροντος, με ελπιδοφόρες εξελίξεις. Μια ακόμα ευνοϊκή όψη είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από την 11η μοίρα της Παρθένου με τον Κρόνο, μια όψη σταθεροποίησης των οικονομικών, δύσκολα μεν αλλά με πρακτικά αποτελέσματα. Παράλληλα η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία και αντίθεση με Ποσειδώνα, δηλώνει ότι πρέπει να υπάρξει προσοχή σε υπερβολές και αυταπάτες ή εξαπατήσεις, έτσι ώστε να επιτευχθεί η όποια σταθερότητα.

Οι σούπερ ευνοημένοι της περιόδου από τη Νέα Σελήνη είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) 1ου και 2ου δεκαημέρου, σε όλους τους τομείς, δηλαδή όχι μόνο επαγγελματικά και οικονομικά, αλλά κάλλιστα σε ερωτικό επίπεδο και ότι άλλο. Απλώς στη γενική ανάλυση καλύπτουμε το γενικό κλίμα και ενέργεια. Μαζί με αυτούς ευνοούντια σε δεύτερη φάση και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) 1ου και 2ου δεκαημέρου.

Δείτε παρακάτω ανάλογα με το ζώδιο του ωροσκόπου σας κυρίως σε ποιον τομέα ευνοούνται τα ξεκινήματα αυτό το μήνα.

Κριός

Το ενδιαφέρον και η ενέργεια σας στρέφεται σε εργασιακά και οικονομικά. Υπάρχει ευκολία αυτό το διάστημα στο να αναζητήσετε εργασία, να καλυτερέψετε τις συνθήκες εργασίας και καθημερινότητας. Απρόσμενα έσοδα επίσης από την εργασία σας. Είναι εξαιρετικό διάστημα να φροντίσετε το σώμα σας, την υγιεινή και τα check up σας.

Ταύρος

Εσείς φίλοι Ταύροι έχετε μπροστά σας το καλύτερο διάστημα της χρονιάς, με μια πολυαστρία στην Παρθένο, το ζώδιο των ερώτων, της χαράς και διασκέδασης και της δημιουργίας! Οι επόμενες μέρες υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, νέους έρωτες για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, σταθεροποίηση και επισημοποίηση για το 2 δεκαήμερο. Η απόκτηση απογόνου για όποιον ενδιαφέρεται ευνοείται. Επίσης διασκέδαση, χαρά και εφαρμογή δημιουργικών σχεδίων.

Δίδυμοι

Για εσάς δεν είναι συμβατό αυτό το διάστημα με τους πλανήτες στην Παρθένο, απαιτείται δουλειά και αυξημένη κούραση και θέματα σπιτιού και οικογενειακά τραβούν την ενέργειά σας. Μπορείτε όμως αν και με λίγο παραπάνω άγχος, να καταφέρετε να ρυθμίσετε προσωπικές σας υποθέσεις στο στενό οικογενειακό περιβάλλον ή στο σπίτι σας.

Καρκίνος

Επικοινωνίες, εξωστρέφεια, ταξιδάκια κοντινά και επαφές με κοντινούς συγγενείς, είναι τα θέματα που ευνοούνται για εσάς το επόμενο διάστημα. Νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα ακόμα και ερωτικού χαρακτήρα. Οι νέοι πρωτότυποι στόχοι σας αρχίζουν σιγά να περνάνε προς υλοποίηση.

Λέων

Σε εσάς πλέον η ενέργεια εστιάζεται στα οικονομικά. Τα προσωπικά σας έσοδα έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι η πηγή του ενδιαφέροντός σας το επόμενο διάστημα, σε συνδυασμό με την καριέρα σας και τις ανατροπές που βιώνετε εκεί, εφόσον ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Δείτε τις όποιες αλλαγές θετικά τη συγκεκριμένη φάση, μια και θα υπάρχουν υλικά οφέλη. Εσείς του 2ου δεκαημέρου επίσης εύνοια σε οικονομικά μέσα από την εργασία σας. Αναζήτηση εργασίας για όσους ενδιαφέρονται ευνοείται.

Παρθένος

Ο μήνας των γενεθλίων σας έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές, για μια χρονιά επίτευξης στόχων και υλοποίησης. Όλοι οι προσωπικοί πλανήτες στο ζώδιο σας και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, για εσάς του 1ου δεκαημέρου φέρνουν φρέσκες ιδέες πρακτικής εφαρμογής και ανοίγουν τους ορίζοντές σας. Μπορείτε φέτος να βάλετε σε εφαρμογή οποιονδήποτε προσωπικό σας στόχο, είτε αυτό αφορά τις σχέσεις σας, είτε κάποιο ταξίδι, σπουδές, ανοίγματα επαγγελματικά. Οι καιροί είναι απόλυτα συμβατοί με τη φύση σας και σας δίνονται ευκαιρίες. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, ευνοείστε σε επισημοποιήσεις σχέσεων και νέες σοβαρές σχέσεις με μακροπρόθεσμη προοπτική. Μόνο όσοι επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα (κοντά στη 17η μοίρα) θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης.

Ζυγός

Η πολυαστρία στην Παρθένο προκαλεί για εσάς μια εσωστρέφεια και φωτίζει τις ψυχολογικές σας και υποσυνείδητες ανησυχίες. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας μέχρι οι πλανήτες από τα μέσα του Σεπτεμβρίου περάσουν στο δικό σας ζώδιο και μπείτε στη δράση. Προσοχή στο παρασκήνιο και κρυφούς εχθρούς. Ευνοεί καλλιτέχνες του ζωδίου και εργασίες που χρειάζονται απομόνωση.

Σκορπιός

Το επόμενο διάστημα είναι για εσάς πολύ κοινωνικό και ευχάριστο. Εσείς του 1ου δεκαημέρου ευνοείστε σε νέες σχέσεις απρόβλεπτες, που θα προκύψουν μέσα από φίλους ή ομάδες. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έντονη κοινωνικότητα, αλλά και επίσης ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πιο σοβαρού χαρακτήρα. Άν δε λειτουργήσει σε ερωτικό επίπεδο, θα ευνοήσει τους στόχους σας και τις φιλίες.

Τοξότης

Η ενέργεια της Παρθένου δεν είναι ταιριαστή με το ζώδιο σας, αλλά σας προτρέπει να δουλέψετε και να προβληθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Μέσα από κούραση προβλέπονται μεγάλες επιτυχίες επαγγελματικές. και οικονομικές.

Αιγόκερως

Εξαιρετικό το διάστημα και για εσάς, όπως και τα υπόλοιπα ζώδια της Γης, ενώ η έμφαση πέφτει στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ευνοούνται ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, νέα σχέδια, σπουδές και επιμόρφωση και επαγγελματικά ανοίγματα. Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, ευνοείστε στο να προκύψει ένας νέος έρωτας ή μια ξαφνική εγκυμοσύνη.

Υδροχόος

Υπάρχει εύνοια στα οικονομικά σας αυτό το διάστημα, αυτά που αφορούν τρίτες πηγές ή κοινά οικονομικά. Είναι περίοδος τακτοποίησης χρεών και εκκρεμοτήτων. Αν και δε σας ταιριάζει το διάστημα αυτό, λαμβάνετε από τους άλλους εκτίμηση και αξία. Συγκεντρώστε τα ψυχολογικά σας αποθέματα για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.Εκπέμπετε σε έντονα ερωτικούς ρυθμούς.

Ιχθύες

Το επόμενο διάστημα φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων σας, με πολλά υποσχόμενες εκπλήξεις. Ένας γάμος για το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου περισσότερο ή μια νέα σχέση για το 1ο. Επίσης οι συνεργασίες ευνοούνται και λαμβάνετε βοήθεια από τους άλλους. Συνεπώς είναι ευνοϊκό διάστημα για ενάρξεις σε ότι αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s