Ερωτικές προβλέψεις – Αύγουστος 2019

Ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου, ο Αύγουστος, επιτέλους έφτασε! Και μάλιστα φέτος έχουμε όλοι ένα λόγο παραπάνω να χαρούμε … Το γεγονός ότι από τη πρώτη κιόλας μέρα του, με μια μοναδική Νέα Σελήνη στην 8η μοίρα του Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ανοίγει το δρόμο προς τον έρωτα, τη χαρά, τη διασκέδαση και τη δημιουργία. Και εκτός από αυτό, από την πρώτη κιόλας μέρα του, ο Ερμής κινείται πλέον σε ευθεία πορεία. Τέλος με τις αναβολές, τα εμπόδια και τις παρεξηγήσεις στη ροή της καθημερινότητας και στα σχέδιά μας. Τέλος και η επαφή με το παρελθόν. Ήρθε η ώρα για νέα ξεκινήματα ευχάριστα και πρωτοποριακά! Αυτό επιβάλλει και ο Ουρανός άλλωστε με το τετράγωνο που κάνει στη Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, και μαζί της Αφροδίτης η οποία τη στιγμή εκείνη σχηματίζει ακριβείας τετράγωνο με Ουρανό, αλλά και ένα ωραιότατο τρίγωνο με το Χείρωνα.

Το μήνυμα του μήνα με τη Νέα Σελήνη είναι αυτό: Προχωράω μπροστά, κάνοντας ανατρεπτικές αλλαγές σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Ατενίζω με αισιοδοξία το μέλλον, διασκεδάζω, ερωτεύομαι… Η επιρροή ασκείται στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων του Σταθερού σταυρού (Λέοντες,Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς), καθώς και Κριού – Ζυγού αλλά και Διδύμου – Τοξότη.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, μια και στη συνέχεια Ήλιος και Αφροδίτη σχηματίζουν τρίγωνο με το Δία από τον Τοξότη, από τις 5 ως τις 9/8. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά τυχερό διάστημα για Λέοντες, Υδροχόους και εν μέρει Κριούς και Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου, μια και στους τελευταίους υπάρχει και ο Κρόνος με τετράγωνο. Στις 11/8, ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος, μετά από τους τέσσερις μήνες της ανάδρομης πορείας του στον Τοξότη και φέρνει περισσότερη τύχη και ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα εισέρχεται και ο Ερμής στο Λέοντα, να ενεργοποιήσει και πάλι τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων Λέοντα, Υδροχόου, Ταύρου και Σκορπιού αλλά και Κριού- Ζυγού και να φέρει κάποιες ανατροπές λόγω του τετραγώνου του με τον Ουρανό, που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 17/8. Στο μεταξύ ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στις 12.8 στην 6η μοίρα του Ταύρου, όπου για τους επόμενους 5 μήνες οι αλλαγές των σταθερών ζωδίων που επηρέασε, έρχονται σε επανεξέταση.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται ανήμερα 15 Αυγούστου στις 22 μοίρες του άξονα Λέοντα-Υδροχόου, στις 3¨30μ.μ. για την Αθήνα. Μια ευχάριστη Πανσέληνος με τον Ήλιο σε απόλυτη σύνοδο με την Αφροδίτη, φέρνει την κορύφωση και ολοκλήρωση τυχερών καταστάσεων και όμορφες στιγμές για το 3ο δεκαήμερο αυτή τη φορά των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα. Στο χάρτη της Πανσελήνου είναι ενεργό το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αλλά ταυτόχρονα Ερμή τρίγωνο Χείρωνα, που όπως είπαμε πιο πάνω επηρεάζει τα ζώδια του 1ου δεκαημέρου του Σταθερού σταυρού και της Φωτιάς, δηλαδή Λέοντες , Υδροχόους, Ταύρους, Σκορπιούς, Κριούς και Τοξότες. Φέρνει ένταση, αλλαγές και ανατροπές, αλλά και λύτρωση σε κάποια πράγματα, μέσα από αυτό.

Στις 18/8, ο Άρης περνάει στην Παρθένο, στις 21.8 περνάει και η Αφροδίτη και στις 23, όπως κάθε χρόνο ο Ήλιος περνάει επίσης στην Παρθένο. Είναι η στιγμή που παίρνουν τη σκυτάλη τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που μέχρι τώρα δε δέχονται κάποιες ιδιαίτερες επιρροές το μήνα Αύγουστο, εκτός βέβαια του Ταύρου και Σκορπιού του 1ου δεκαημέρου που δέχονται τις αλλαγές του Ουρανού.

Μέχρι τότε μην παραλείψουμε το τρίγωνο Ερμή-Δία στη 14η μοίρα Λέων-Τοξότη, που ευνοεί και φέρνει τύχη στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα των μέσων του 2ου δεκαημέρου.

Από τις 23 ως τις 31 του μήνα, με την είσοδο και του Ερμή στην Παρθένο αλλά και με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30/8 στην 6η μοίρα του ζωδίου σε απόλυτο τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι ένα καταπληκτικό διάστημα υλοποίησης και νέων ξεκινημάτων που θα γίνουν στη συνέχεια πράξη, για τα ζώδια της Γης. Σε γενικότερο επίπεδο το κλίμα αλλάζει και προσγειωνόμαστε όλοι στις δουλειές μας, αλλά προμηνύεται ένα θετικό ελπιδοφόρο ξεκίνημα στους τομείς που επηρεάζει τον καθένα, για το φθινόπωρο που έρχεται.

Δείτε ενδεικτικά τα πιο ερωτικά διαστήματα του μήνα Αυγούστου, ανάλογα με το ζώδιο και τον Ωροσκόπο σας.

Κριός

Ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικός για τα ερωτικά σας! Όσοι ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο έχετε το ευνοϊκότερο διάστημα από την 1η μέχρι τις 5/8, με κεραυνοβόλους έρωτες και πολύ διασκέδαση και χαρά. Επίσης από τις 11 μέχρι τις 18/8 με εξίσου ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, έχετε την τιμητική σας με την ενεργοποίηση του Δία, αν και καραδοκεί ακόμα ο Κρόνος, μέχρι το τέλος της χρονιάς, οπότε ναι μεν, αλλά… Πάντως σίγουρα τα ερωτικά διαστήματα αυτό το μήνα είναι μεγάλα και μπορείτε να περάσετε όμορφα μέσα από ταξίδια. Από την 1η μέχρι τις 12/8 και από 18 έως 23 είναι τα καλύτερα διαστήματα για εσάς. Εσείς του 3ου δεκαημέρου από 2-29/8! Είναι ο μήνας σας, απολαύστε τον!

Ταύρος

Το πιο ερωτικό διάστημα του Αυγούστου για εσάς του 1ου δεκαημέρου είναι από τις 19 ως τις 31 του μήνα. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για μια νέα ερωτική σχέση και για να περάσετε όμορφα. Εσείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου, δεν έχετε κάτι εξαιρετικό τον μήνα Αύγουστο, αλλά η εύνοια έρχεται ήδη από τις 30 Αυγούστου και το Σεπτέμβριο στον έρωτα.

Δίδυμοι

Ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε, να κάνετε γνωριμίες και επαφές! Μέσα από αυτά υπάρχουν και ευκαιρίες ερωτικού περιεχομένου ή μιας σχέσης. Για το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, το καλύτερο διάστημα είναι από 1η ως 5/8 και 11-18/8. Για το 2ο δεκαήμερο, από 1-12/8 και από 18-23/8 είναι διαστήματα που μπορεί να γίνουν επισημοποιήσεις σχέσεων, νέες σχέσεις με προοπτική. Τέλος εσείς του 3ου, σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου μπορείτε να περάσετε υπέροχα, κάνοντας κοντινά ταξίδια, νέες επαφές και γνωριμίες, ότι δηλαδή σας κάνει ευτυχισμένους.

Καρκίνος

Ο Αύγουστος προσφέρει για εσάς το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που επιδιώκετε ιδίως σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, οπότε σίγουρα θα νιώσετε καλά. Από τις 19 του μήνα με το πέρασμα των πλανητών σιγά σιγά στην Παρθένο, εσείς του 1ου δεκαημέρου αποκτάτε περισσότερη εξωστρέφεια και περνάτε καλά με φίλους και γνωστούς. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου από την 1η ως τις 10 Αυγούστου, υπάρχει ένα διάστημα εύνοιας και κοινωνικότητας με τον Ερμή πλέον ορθόδρομο στο ζώδιο σας, αν και δεν είναι απαραίτητα ερωτικό.

Λέων

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας σας και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας, μέχρι τις 23 του μήνα! Η ορθοδρόμηση του Δια στις 11/8, στο ζώδιο των ερώτων σας τον Τοξότη, επαναφέρει την τύχη και τις ευκαιρίες στον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Το ερωτικότερο διάστημα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου αν και με ανατροπές ή ένα κεραυνοβόλο έρωτα είναι από 1-5/8 και 11-18/8. Εσείς του 2ου δεκαημέρου είστε οι πιο ευνοημένοι λόγω Δία και τα καλύτερα διαστήματα είναι 1-12 και 18-23/8. Εσείς του 3ου δεκαημέρου επηρεάζεστε θετικά σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. αλλά περισσότερο γοητευτικοί 13-21/8, που ο ερωτισμός σας ανεβαίνει στα ύψη και οι ευκαιρίες για φλέρτ και νέες σχέσεις είναι πολλές.

Παρθένος

Μέχρι τις 19 του μήνα, το κλίμα είναι προπαρασκευαστικό για εσάς και αποζητάτε ηρεμία και απομόνωση. Από τις 19 μέχρι το τέλος του μήνα, αναλαμβάνετε δράση και τα φώτα στρέφονται επάνω σας, βεβαίως για τον Αύγουστο οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο. Είναι ένα εκπληκτικό διάστημα που θα πετύχετε στόχους και σχέδια σας, αλλά και θα είστε έντονα ερωτικοί με αποτέλεσμα να προσελκύετε θαυμασμό και επίδοξους εραστές.Τα υπόλοιπα δυο δεκαήμερα του ζωδίου χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις αυτό το μήνα. Τα καλύτερα έρχονται από Σεπτέμβριο.

Ζυγός

Η πολυαστρία στο Λέοντα σας χαρίζει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια μέχρι τις 23 του μήνα. Μέσα από φίλους και παρέες,, ενδεχομένως να κρύβονται και ερωτικές ευκαιρίες . Καλύτερα διαστήματα για το 1ο δεκαήμερο 1-5/8 και 11-18/8. Για το 2ο δεκαήμερο, υπάρχουν ευκαιρίες αν και λόγω της επιρροής του Κρόνου που δέχεστε, μειόνονται, από 1-12 και 18-23/8. Τέλος εσείς του 3ου δεκαημέρου, δέχεστε πολύ ευεργετικές όψεις με πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του μήνα, μέσα από φίλους και ομάδες και σίγουρα περνάτε όμορφες στιγμές, με το σκηνικό να γίνεται πλέον ερωτικό από 13-21/8.

Σκορπιός

Ο μήνας Αύγουστος φέρνει για εσάς αρκετή δουλειά, αλλά και κοινωνική αναγνώριση και λάμψη. Το κλίμα για εσάς χαλαρώνει και γίνεται περισσότερο ευχάριστο και κοινωνικό, από τις 18/8, με το πέρασμα σιγά σιγά των πλανητών στην Παρθένο. Έτσι από τις 18 ως το τέλος Αυγούστου ευνοείστε ερωτικά και για μια νέα σχέση, πιθανών μέσα από φιλικό περιβάλλον έσείς του 1ου δεκαημέρου. Εσείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις στα ερωτικά αυτό το μήνα, εκτός αν προκύψει μέσα από την καριέρα σας.

Τοξότης

Ο Δίας επιτέλους ευθύδρομος στις 11/8 στο ζώδιο σας γίνεται πλέον πιο γενναιόδωρος. Η πολυαστρία στο Λέοντα μέχρι τις 23, σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να περάσετε υπέροχα, μια και αυτά είναι τα αιτήματά σας ως ζώδιο. Μέσα από ταξίδια μπορείτε να κάνετε γνωριμίες ενδεχομένως και ερωτικές. Τα καλύτερα διαστήματα για το 1ο δεκαήμερο είναι 1-5/8 και 11-18/8. Για το 2ο δεκαήμερο 1-12 και 18-23/8 και για το 3ο δεκαήμερο του Τοξότη 13-21/8, αν και σε όλη τη διάρκεια του μήνα περνάτε τέλεια.

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος αυξάνει τη libido και το μαγνητισμό σας, οπότε γίνεστε γοητευτικοί για το ταίρι σας μέχρι τις 23 του μήνα. Επίσης τα οικονομικά σας φαίνεται να παίρνουν τα πάνω τους. Από τις 19 μέχρι τις 31 του μήνα, εσείς του 1ου δεκαημέρου, έχετε μοναδικές ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά και στο να ταξιδέψετε με το ταίρι σας και να περάσετε υπέροχα. Εσείς του 3ου δεκαημέρου, μέχρι τις 10/8 ευνοείστε στις σχέσεις σας και στην τελική εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας επανασύνδεσης που έγινε τον προηγούμενο μήνα.

Υδροχόος

Η Πολυαστρία στο ζώδιο των σχέσεων σας το Λέοντα ως τις 23/8, σίγουρα έχει να σας φέρει πολλές εξελίξεις αυτό το μήνα. Εσείς του 1ου δεκαημέρου με απρόβλεπτες αλλαγές και ανατροπές αλλά και ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Το πιο ερωτικό διάστημα είναι από 1-5/8 και 11-18/8. Εσείς του 2ου δεκαημέρου είστε οι πλέον τυχεροί στις σχέσεις και τον έρωτα. Τα καλύτερα διαστήματα είναι 1-12 και 18-23/8. Τέλος εσείς του 3ου δεκαημέρου επίσης εξαιρετικά ευνοημένοι σε όλη τη διάρκεια του μήνα στις σχέσεις σας και στο να ερωτευτείτε, με μεγαλύτερη έμφαση 13-21/8!

Ιχθύες

Μέχρι τις 19 του μήνα, η έμφαση δίνεται στην εργασία σας και στην καθημερινότητα. Στη συνέχεια και ως το τέλος του μήνα ευνοείστε εσείς του 1ου δεκαημέρου στις σχέσεις σας και είναι ένα εκπληκτικό διάστημα για μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους. Επίσης εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε ένα εξαιρετικό διάστημα 1-10/8, να πάρει την τελική έκβαση μια ερωτική σχέση ή μια επανασύνδεση από τον προηγούμενο μήνα.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s