Νέα Σελήνη στους Διδύμους 3.6.2019

Στις 3 Ιουνίου και ώρα 1 το μεσημέρι για την Αθήνα πραγματοποιήθηκε η Νέα Σελήνη του Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων και στη 12η 34′ μοίρα. Είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα, όπως κάθε Νέα Σελήνη, στον τομέα του Ωροσκοπίου που πέφτει κάθε φορά. Πριν αναλύσουμε όμως κάθε ζώδιο ξεχωριστά, ας δούμε λίγο τη φύση αυτής της Νέας Σελήνης.

Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων, που ασχολείται με επικοινωνίες, μετακινήσεις, γνώσεις. Ζώδιο του Αέρα, μεταδίδει την κάθε πληροφορία από δω και από κει και θέλει να είναι ενήμερος για τα πάντα. Επίσης ασχολείται και με το εμπόριο. Το κλίμα λοιπόν τις επόμενες ημέρες είναι ανάλαφρο και επικοινωνιακό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο από μόνο του.

Στο χάρτη ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, βρίσκεται επίσης στους Διδύμους στην 27η μοίρα, χωρίς όψεις και σε φάση εκτός ορίων. Η σκέψη και η επικοινωνία, αν και στα φόρτε της, μπορεί να λειτουργήσει κάπως ανεξέλεγκτα ή απρόβλεπτα. Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα είναι σε ισχύ και ενεργοποιείται από αυτή τη Νέα Σελήνη, αφού βρίσκεται σε συγκλίνουσα όψη αντίθεσης με το Δία και τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Η τάση λοιπόν είναι ότι υπάρχει μεγάλη ρευστότητα και μεταβλητότητα σε ότι ξεκινάει τώρα και σε αυτά που ο καθένας προσωπικά θα ξεκινήσει ανάλογα με τον τομέα του χάρτη του που ενεργοποιείται. Δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο, το αντίθετο θα έλεγα, τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και καλό θα είναι να μην περιμένουμε καθαρές κινήσεις και σαφήνεια.

Έτσι κι αλλιώς είμαστε κάτι λιγότερο από ένα μήνα από την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη στις 2 Ιουλίου, την οποία ο Άρης έχει μόλις ενεργοποιήσει και στη συνέχεια της πορείας του ενεργοποιεί και παλιότερες εκλείψεις του Ιανουαρίου, αλλά και του περσινού Ιουλίου. Επίσης θα σχηματίσει αντιθέσεις με Κρόνο και Πλούτωνα, όλα αυτά μέσα στην διάρκεια επιρροής της Νέας Σελήνης που εξετάζουμε. Οπότε πέρα από μια γενικότερη δύσκολη περίοδο ακόμα, υπάρχει και μια ομάδα ανθρώπων (Παρορμητικά του 2ου και αρχών 3ου δεκαημέρου) που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Είναι λοιπόν λογικό ότι όλοι κάπου πιεζόμαστε αυτή την περίοδο, λόγω των παραπάνω δύσκολων όψεων και ως τα τέλη Ιουλίου, άλλοι λιγότερο, άλλοι βεβαίως πολύ περισσότερο, με τα Παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) ολόκληρου του 2ου δεκαημέρου, αλλά και από 22 έως 25 μοίρες των παραπάνω ζωδίων να βρίσκονται στο επίκεντρο των δυσκολιών. Τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, δεν είναι άσχημα απλώς υπό την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι κάποια πράγματα που θα ξεκινήσουν ίσως να μην είναι όπως τα είχαν υπολογίσει αρχικά και γενικότερα ότι υπάρχει ο κίνδυνος υπερβολικών προσδοκιών, πλάνης και εξαπάτησης.

Ευνοημένοι αυτής της Νέας Σελήνης αλλά και συνολικά του μήνα οι Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες!

Διαβάστε παρακάτω το ζώδιο του Ωροσκόπου σας για να δείτε που μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα…

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει για σας του 2ου δεκαημέρου μια περίοδο με μπόλικη εξωστρέφεια, επικοινωνίες και μετακινήσεις. Παρά το γεγονός ότι έχετε να αντιμετωπίσετε και πολλές υποχρεώσεις αλλά και εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο αλλά και στην καριέρα σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την Νέα Σελήνη που σας βοηθά να ξεφύγει λίγο το μυαλό σας και να πάρετε τον αέρα σας. Ξεκινήματα που έχουν σχέση με κοντινά ταξίδια, σπουδές, αδέρφια και περίγυρο.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου επηρεάζει τα οικονομικά σας και συγκεκριμένα τις πηγές εσόδων σας, όπου είναι και ο τομέας που μπορείτε να κάνετε κάποια μικρή νέα αρχή. Προσοχή στις υπερβολικές προσδοκίες και την αισιοδοξία που θα έχετε και μπορεί να σας κοστίσει οικονομικά. Μη δανείσετε σε φίλους ή για κάτι που σχεδιάζετε, γιατί δεν είναι πολύ εύκολο να εισπράξετε ότι περιμένατε. Πάντως μπορείτε να νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει και ένα αίσθημα ασφάλειας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει εσάς που ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο, με νέα ξεκινήματα κάθε είδους, που καλύπτουν τις προσωπικές σας προσδοκίες. Μια τυχερή χρονιά για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 3 Ιουνίου, με το Δία απέναντι να πριμοδοτεί τις σχέσεις και συνεργασίες σας, και την προοπτική να κάνετε νέα ξεκινήματα. Προσοχή γενικά όμως με τις υπερβολές και λανθασμένες εκτιμήσεις σε καριέρα και κοινωνική προβολή.

Καρκίνος

Όχι και το καλύτερο διάστημα για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη πριν το δικό σας ζώδιο, φέρνει την ανάγκη απομόνωσης και περισυλλογής, ενώ ταυτόχρονα σχέσεις και συνεργασίες βιώνουν ριζικά ξεκαθαρίσματα και εσείς να βρίσκεστε σε ένταση λόγω του Άρη στο ζώδιο σας. Προσέξτε την υγεία αλλά και την ψυχολογία σας αυτό το διάστημα.

Λέων

Μια ευνοϊκή Νέα Σελήνη που επηρεάζει εσάς του 2ου δεκαημέρου με κοινωνικότητα και επαφές με φίλους και ομάδες που σας αναζωογονούν σε αυτή τη φάση. Υπάρχει μάλιστα και μεγάλη πιθανότητα να ευνοηθούν και τα ερωτικά σας, με νέες σχέσεις που προκύπτουν μέσα από φιλικά περιβάλλοντα, μπορείτε ακόμα να βάλετε στόχους σε μια υπάρχουσα ερωτική σχέση.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς του 2ου δεκαημέρου, στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας καταξίωσης. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να ασχοληθείτε λοιπόν με τα επαγγελματικά σας, προσοχή μόνο στις συνεργασίες σας και γενικότερα στους άλλους αφού είναι κάπως θολό το τοπίο σε κάποια πράγματα που μπορεί στη συνέχεια να σας απογοητεύσουν.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη προσφέρει για εσάς του 2ου δεκαημέρου έναν αέρα ανανέωσης και την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από τις δυσκολίες που βιώνετε σε σπίτι και καριέρα. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα να ταξιδέψετε, να ξεκινήσετε κάτι επιμορφωτικό ή απλά να καθαρίσετε το μυαλό σας με φρέσκες απόψεις και πεποιθήσεις, κάτι πολύ σημαντικό.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σας επηρεάζει οικονομικά κοινά ή του συντρόφου, τη σεξουαλικότητα σας και την ψυχολογία σας. Είναι ένα καλό διάστημα για τα ερωτικά σας, που θα νιώθετε πληρότητα και μάλιστα θα έλεγα και υπεραισιοδοξία. Προσοχή μόνο σε κερδοσκοπία.

Τοξότης

Είστε από τους τυχερούς της περιόδου εσείς του 2ου δεκαημέρου, όπου θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επαφών παίρνουν τα πάνω τους. Παρότι υπάρχουν υπερβολές και ακόμα ενδεχομένως και πλάνες, βρίσκεστε κερδισμένοι στον τομέα αυτό αφού ο Δίας από το δικό σας ζώδιο σας ευεργετεί. Μια νέα σχέση, ακόμα και ένας γάμος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Αιγόκερως

Μια Νέα Σελήνη που αφορά την καθημερινότητα σας, την υγεία και την εργασία σας, Ήρθε η ώρα εσείς του 2ου δεκαημέρου που έτσι κι αλλιώς πιέζεστε από τον Κρόνο φέτος, να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με απλά καθημερινά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε. Ένα έντονο και αντιπαραθετικό διάστημα από τους άλλους που σας κουράζει γι αυτό θα χρειαστεί την υπομονή σας.

Υδροχόος

Είστε κι εσείς από τους τυχερούς της περιόδου με τη Νέα Σελήνη στον οίκο των ερώτων σας, να πριμοδοτεί ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Βεβαίως το ενδεχόμενο υπερβολικής προσδοκίας και κάποιου είδους πλάνης υπάρχει και πάλι, αλλά όλα είναι σχετικά τελικά, και εσείς είστε άτομα που επιθυμείτε να ξεπερνάτε τα όρια. Χαρείτε λοιπόν όσο σας επιτρέπουν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις που επίσης είναι τονισμένες, τον μήνα που φωτίζεται το ζώδιο των ερώτων σας!

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη σε κόντρα με το ζώδιο σας φέρνει πολλές υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια και σας κρατάει μέσα. Η καριέρα σας επίσης πριμοδοτείται. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις που μπορεί να έχετε σε προσωπικό επίπεδο.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s