Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού 19.5.2019

Η Πανσέληνος του Μαϊου πραγματοποιείται στην 27η μοίρα του Σκορπιού, στις 19 Μαϊου 2019 και ώρα 0:11′ τα ξημερώματα για την Αθήνα. Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού είναι άξονας κτήσεων και επιθυμιών, ασφάλειας υλικής αλλά και συναισθηματικής. Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό ενισχύεται η εσωτερική μας ανάγκη για κτητικότητα και τονίζονται οι επιθυμίες μας. Είναι η στιγμή που ασχολούμαστε με τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας και μας ενδιαφέρει να νιώσουμε πληρότητα καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τα θέλω μας. Επιπλέον η 27η μοίρα του Σκορπιού είναι η πύλη/απόλυτη έξαρση του Ουρανού, επομένως γίνονται τα συναισθήματα απρόβλεπτα και με τεράστια ένταση! Δύσκολη θέση για τη Σελήνη βέβαια, που είναι σε πτώση στο Σκορπιό και υπό την επίδραση του Ουρανού φέρνει αναστάτωση στον ψυχισμό, συναισθηματικές αναταράξεις και ανασφάλεια.

Ο χάρτης της Πανσελήνου παρόλα αυτά δεν έχει δύσκολες όψεις, μάλιστα παρατηρούμε και κάποιες θετικές. Η σύνοδος της Αφροδίτης που έχει περάσει στο ζώδιο της θέσης της τον Ταύρο με τον Ουρανό είναι αμφιλεγόμενη, μπορεί να φέρει απροσδόκητα και απρόβλεπτα γεγονότα σε ότι αφορά οικονομικά και αισθηματικά κυρίως για τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) των πρώτων 5 ημερών.

Πανσέληνος στο Σκορπιό 19.5.2019 για την Αθήνα

Θα τη χαρακτήριζα μια Ουράνια Πανσέληνο, αφού εκτός της ιδιαίτερης μοίρας που βρίσκεται η Σελήνη, έχουμε και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, όπου η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του Ηλίου στον Ταύρο. Ο Άρης από την άλλη που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, έχει περάσει στο ζώδιο πτώσης του τον Καρκίνο, αλλά κάνει εξάγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, δίνοντας ευκαιρίες για ερωτικά, ίσως κάτι νέο προκύψει στα προαναφερθέντα ζώδια του Σταθερού σταυρού, αλλά και Αιγόκερους-Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου.

Τέλος ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο στην 24η μοίρα του Ταύρου, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και δηλώνει μια δυνατή στιγμή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, όπου μπορούν να οργανώσουν τη ζωή τους και να επιτύχουν στα σχέδια τους.

Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι προσφέρει ευκαιρίες στα ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου και 1ου δεκαημέρου. Ανατροπές, θετικές ή αρνητικές, λόγω της ενεργοποίησης του Ουρανού στα σταθερά (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου και τέλος περισσότερο κουρασμένοι και με πεσμένη ενέργεια οι Λέοντες και Υδροχόοι του 3ου κυρίως δεκαημέρου, λόγω του ότι τα ζώδια Ταύρου και Σκορπιού βρίσκονται σε κόντρα μαζί τους.

Κριός

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τους τομείς των οικονομικών σας και των ασφαλειών και επηρεάζει εσάς του 3ου δεκαημέρου, όπου μέσα από την καριέρα σας και τους κόπους που έχετε καταβάλει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως τώρα να έχετε απολαβές και στα θέματα της οικονομικής ασφάλειας. Είναι καλό διάστημα να διευθετήσετε τα πρακτικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Εσείς του 1ου δεκαημέρου βιώνετε ένταση λόγων του Άρη στον Καρκίνο, καθώς και απρόβλεπτες αλλαγές στα οικονομικά και συγκεκριμένα στα έσοδα σας.

Ταύρος

Η Πανσέληνος αφορά το δικό σας άξονα, με τους περισσότερους πλανήτες στο ζώδιο σας, επομένως είναι μια εποχή που εστιάζει σε εσάς και σας αφορά άμεσα. Εσείς του 1ου δεκαημέρου, υπό την επίδραση της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, βιώνετε ξαφνικές προσωπικές αλλαγές, πιθανά θέματα αισθηματικά ή οικονομικά βιώνουν ανακατατάξεις και νέες προοπτικές. Δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας, κάτι ανανεωτικό, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερη προοπτική για σταθερότητα, εκτός βέβαια αν ο προσωπικός σας χάρτης έχει άλλη άποψη… Εσείς του 3ου δεκαημέρου υπό την επίδραση της Πανσελήνου, βιώνετε έντονα συναισθήματα σε σχέση με τους άλλους, τη σχέση σας ή τις συνεργασίες, αλλά βρίσκεστε σε μια πολύ θετική φάση επίτευξης των στόχων και των σχεδίων σας.

Δίδυμοι

Καμία σημαντική επιρροή δε φέρνει σε εσάς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, λίγες μόλις μέρες πρίν ο Ήλιος φωτίσει το δικό σας ζώδιο και σας ενεργοποιήσει, πάρτε λίγο χρόνο για να αποσυρθείτε, να ρυθμίσετε την καθημερινότητα και την εργασία σας και να τακτοποιήσετε κάποιες βαρετές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου, ενώ οι Δίδυμοι του 1ου, έχετε αυξημένα έξοδα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό ενεργοποιεί για εσάς άξονα φίλων και στόχων καθώς και τους έρωτες, τα παιδιά και τη δημιουργικότητα σας και επηρεάζει εσάς του 3ου δεκαημέρου, όπου σας δίνει ευκαιρίες και διεξόδους να περάσετε καλά και να κοινωνικοποιηθείτε, καταφέρνοντας λίγο να ξεφύγετε από τις σκληρές επιρροές που βιώσατε πολλοί από εσάς σε ότι αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Εσείς του 1ου δεκαημέρου έντονη κοινωνικοποίηση και κάτι απρόβλεπτο ερωτικά μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Λέων

Αρκετά κουρασμένους σας βρίσκει εσάς του 3ου κυρίως δεκαημέρου η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, με τις επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις να σας χαλάνε τη διάθεση και να ρίχνουν την ενέργεια σας. Παρόλα αυτά μπορείτε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους αυτό το διάστημα και να υπάρξει κάτι καλό στη εξέλιξή σας. Εσείς του 1ου δεκαημέρου ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο, λόγω του Άρη στον Καρκίνο.

Παρθένος

Μια πολύ θετική για εσάς Πανσέληνος, όπου ευνοεί μετακινήσεις και επαφές, ιδίως όσων ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο. Οι εντάσεις σε σχέση με τα ερωτικά που βιώσατε τον περασμένο μήνα έχουν ηρεμήσει, και μάλιστα τώρα βρίσκουν διεξόδους μέσα από ταξίδια και εξωστρέφεια. Εξαιρετικό το διάστημα και για εσάς του 1ου δεκαημέρου με νέες ευκαιρίες μέσα από φίλους και ταξίδια για κάτι ερωτικό, αλλά και διεύρυνση οριζόντων.

Ζυγός

Η Πανσέληνος φωτίζει τα οικονομικά σας και τις αξίες σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε κάποιες ρυθμίσεις σε σχέση και με την πατρική σας οικογένεια ή την περιουσία σας και να αισθανθείτε καλύτερα, κυρίως μιλάμε για εσάς του 3ου δεκαημέρου που επηρεάζεστε από αυτήν. Όσο για εσάς του 1ου δεκαημέρου ενδεχομένως βιώσετε κάποιες απρόοπτες εξελίξεις σε ότι αφορά κοινά οικονομικά, ασφάλειες και χρέη που θα πρέπει να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε. Επίσης ίσως σε ερωτικό επίπεδο προκύψει κάποιο φλέρτ, που θα βασίζεται στο πάθος και τον πειραματισμό, χωρίς να είναι κάτι αξιοσημείωτο.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει εσάς του 3ου δεκαημέρου. Ο τομέας των σχέσεων είναι ενεργοποιημένος αυτή την εποχή και ολοκληρώνονται καταστάσεις που είχατε ξεκινήσει με τη νέα σελήνη, ίσως παίρνετε τις τελικές αποφάσεις για μια νέα σχέση. Διευκολύνονται σταθεροποιήσεις σχέσεων ή και συνεργασιών. Εσείς του 1ου δεκαημέρου πάλι έχετε ανατρεπτικές καταστάσεις σε σχέσεις, πολύ πιθανό να προκύψει κάτι απρόοπτο ερωτικά που θα σας ανανεώσει.

Τοξότης

Χωρίς ιδιαίτερες επιρροές από τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, αφού γίνεται πίσω από το ζώδιο σας. Είναι μια καλή περίοδος τώρα να ολοκληρώσετε θέματα εργασίας και υγείας και να τακτοποιήσετε την καθημερινότητα σας αλλά και τον εσωτερικό σας κόσμο. Κυνηγήστε μια εργασία αυτή την εποχή εσείς του 3ου δεκαημέρου που αναζητάτε δουλειά, γιατί θα έχει σταθερότητα και θα βοηθήσει τα έσοδα σας.Κάτι ανάλογο και για εσάς του 1ου δεκαημέρου, με τη διαφορά ότι μπορεί να προκύψει ξαφνικά και ανατρεπτικά.

Αιγόκερως

Μια πολύ ευχάριστη Πανσέληνος για εσάς του 3ου δεκαημέρου που σας επηρεάζει σε θέματα ερωτικά και ενεργοποιεί τον άξονα φίλων και ερώτων. Κάτι ολοκληρώνεται σε σχέση με έναν έρωτα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο καθώς και το ανάλογο πάθος. Θα φανεί λοιπόν τώρα αν θα έχει τη μορφή φιλίας ή θα γίνει ερωτική σχέση. Εσείς τώρα του 1ου δεκαημέρου επίσης επηρεάζεστε από την ενεργοποίηση του Ουρανού, με ένα ξαφνικό κεραυνοβόλο και πολλά υποσχόμενο έρωτα!

Υδροχόος

Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς, είναι λίγο κουραστικό το διάστημα αφού βρίσκεται σε κόντρα με το ζώδιο και τονίζει θέματα καριέρας αλλά και σπιτιού. Επηρεάζει εσάς του 3ου δεκαημέρου φέρνοντας πολύ δουλειά και μπορείτε όμως να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις σας και να ηρεμήσετε εσωτερικά. Εσείς του 1ου δεκαημέρου επίσης επηρεάζεστε από την ενεργοποίηση του κυβερνήτη σας Ουρανού, με κάτι που θα σας ξαφνιάσει στο χώρο του σπιτιού, στην οικογένεια ή γενικώς μια νέα εξέλιξη που δεν υπολογίζατε ίσως στην εργασία σας.

Ιχθύες

Ευνοϊκή για εσάς η Πανσέληνος αυτή, που επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και ολοκληρώνει θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές σας και μετακινήσεις και ξεκαθαρίζει το τοπίο στα πλάνα σας αλλά και σε πεποιθήσεις σας. Εσείς του 1ου δεκαημέρου έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σας, όπου μέσα από μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, τονώνεται ο ερωτισμός σας και θα περάσετε όμορφα! Εύνοια λοιπόν στα ερωτικά.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s