Νέα Σελήνη Μαϊου 2019 στον Ταύρο

Η Νέα Σελήνη του Μαϊου (Κυριακή, 5.5.2019 και ώρα 1:45 π.μ. για την Αθήνα) γίνεται στις 14° 11′ του ζωδίου του Ταύρου, ξεκινώντας ένα νέο διάστημα 28 ημερών το οποίο προσφέρει δυνατότητες υλοποίησης και σταθεροποίησης διαφόρων πρακτικών θεμάτων, ζητημάτων οικονομικής ασφάλειας και κατοχής καθώς και αισθηματικής πληρότητας. Τα στοιχεία του Ταύρου λοιπόν διευκολύνονται λόγω της ευνοϊκής όψης τριγώνου της με τον Κρόνο και της Ταυρίσιας δυναμικής της. Δυστυχώς όμως δε λείπουν τα εμπόδια σε όλη αυτή την πραγματοποίηση, αφού η Αφροδίτη (κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης), βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο όπου δηλώνει ότι υπάρχουν περιορισμοί και απαιτείται σοβαρότητα και ωριμότητα σε κάθε κίνηση.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο 5.5.2019

Ο Κρόνος, ο οποίος δεν είναι μόνος του, αλλά βρίσκεται σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό και τον Πλούτωνα και ταυτόχρονα παραλληλία με Νότιο, Πλούτωνα και Δία, δηλώνει το πόσο επιβαρυμένο είναι το τοπίο γενικότερα σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό για όσους ανήκουν στα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) από τη 18η ώε την 24η μοίρα. Έτσι η Αφροδίτη που πρόκειται στην πορεία να συναντήσει με τετράγωνα όλη αυτή την πολυαστρία, μας λέει ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ίσως το τέλος κάποιων καταστάσεων, ένα χωρισμό ή μια οικονομική δυσκολία.

Στην πορεία της όμως θα κάνει τρίγωνο με το Δία και εξάγωνο με τον Άρη, που σημαίνει ότι ξεπερνώντας κάποια εμπόδια, έρχονται αισιόδοξες προοπτικές σε αισθήματα αλλά και οικονομικά.

Ο Ποσειδώνας επίσης διευκολύνει την ίδια τη Νέα Σελήνη κάνοντας εξάγωνα με τα Φώτα και τον Κρόνο, χαρίζοντας και το στοιχείο της φαντασίας και του ιδεαλισμού, αλλά επίσης και το αίσθημα της εσωτερικής γαλήνης και αρμονίας, όσο γίνεται βέβαια μιας και συνυπάρχει και ένα μισό τετράγωνο Ποσειδώνα-Ουρανού…

Ο Άρης σε αντίθεση με το Δία, μια όψη δυνατή χαρίζει εύνοια στις κινήσεις και τη δράση μας σε ότι θελήσουμε να επιχειρήσουμε.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και δευτερευόντως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) επίσης του 2ου δεκαημέρου να μπορέσουν άφοβα να προχωρήσουν τα σχέδια τους και να κάνουν εποικοδομητικά, ευχάριστα νέα ξεκινήματα!

Οι πιεσμένοι της περιόδου με ολοκληρωτικές μεταμορφώσεις είναι οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) τέλους 2ου και αρχών 3ου δεκαημέρου.

Ας δούμε και για κάθε ζώδιο ξεχωριστά σε ποιόν τομέα ευνοείται να κάνει μια νέα αρχή αυτό το μήνα … Μην ξεχνάτε στις προβλέψεις να διαβάζετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Κριός

Νέα οικονομικά ξεκινήματα, με γερές βάσεις και επαγγελματικές προοπτικές έρχονται για εσάς αυτό το μήνα και ιδιαίτερα εσάς των Κριών του 2ου δεκαημέρου. Προσφέρεται ένα αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης καθώς και κοινωνικής αναγνώρισης, εφόσον βέβαια δεν φερθείτε επιπόλαια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας προσφέρει από την πλευρά της γοητεία και ελκυστικότητα και δίνει ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις. Παρόλα αυτά όσοι ανήκετε από τη 18η ώς την 24η μοίρα να γνωρίζετε ότι υπάρχουν εμπόδια και κάποιες παγιωμένες καταστάσεις που πρέπει να ξεπεράσετε για να λάβετε στη συνέχεια την εύνοια για κάτι δυνατό και ευχάριστο σε ότι αφορά τον έρωτα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει εσάς που ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο, με πολλές ευκαιρίες για προσωπικά ξεκινήματα με γερές βάσεις και διάρκεια στο χρόνο. Ίσως μια προσωπική σας δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με σπουδές και επιμόρφωση να υλοποιηθεί τώρα. Κάθε είδους προσωπικά ξεκινήματα ευνοούνται, προσέξτε μόνο να είναι σοβαρά και ξεκάθαρα και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες τους και στην πορεία θα έχετε να κερδίσετε πολλά.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη πίσω από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένα αίσθημα εσωστρέφειας και απομόνωσης αυτό το μήνα για εσάς και σας καλεί να κάνετε την προσωπική σας ενδοσκόπηση, να ξεκαθαρίσετε μέσα σας θέματα ψυχολογικής αλλά και οικονομικής φύσεως που σας ταλαιπωρούν. Η Αφροδίτη και ο Ερμής μέσα από τον 11ο οίκο σας, χαρίζουν ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και νέων γνωριμιών μέσα από φίλους και ομάδες και θα έρθει σε ευνοϊκή όψη στη συνέχεια με τον Άρη στο ζώδιο σας αλλά και το Δία στον οίκο των σχέσεων σας, συνεπώς πολύ πιθανών να βγει κάτι καλό σε ερωτικό επίπεδο, κυρίως για εσάς του 3ου δεκαημέρου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς του 2ου δεκαημέρου με νέους στόχους και νέα ξεκινήματα μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή φιλίες. Δυσκολίες που βιώνετε σε σχέση με τις σχέσεις ή συνεργασίες σας τώρα έρχονται να διευκολυνθούν αυτό το μήνα μέσα από φίλους και κοινωνικοποίηση ή θέτοντας νέους στόχους. Εργασιακή επιτυχία και αναγνώριση. Προσοχή σε υγεία και ψυχολογία.

Λέων

Εσείς αυτό το μήνα εστιάζετε στα επαγγελματικά και την κοινωνική σας αναγνώριση που φαίνεται να διευκολύνεται, μια και έχετε περάσει πολλά στον τομέα της εργασιακής σας καθημερινότητας με σκληρή δουλειά που τώρα θα αναγνωριστεί. Ιδιαίτερα αυτό αφορά εσάς τους Λέοντες του 2ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη από τον 9ο οίκο σας ζητά λίγη εξωστρέφεια και παρά το έντονο εργασιακό σας φόρτο θα καταφέρετε να ξεκλέψετε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς ίσως με κάποιο ταξίδι. Ευκαιρίες ερωτικές υπάρχουν για τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη.

Παρθένος

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή στιγμή με αυτή τη Νέα Σελήνη για εσάς, στο να κάνετε πράξη σημαντικά σχέδια και όνειρα σας μέσα από τη διεύρυνση του νου και μιας αισιόδοξης σκέψης. Προσφέρει για εσάς του 2ου δεκαημέρου ευκαιρίες σταθεροποίησης μιας ερωτικής σχέσης εφόσον αυτή καλύπτει κάποια στάνταρ ωριμότητας και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, αφού αυτά τα χρόνια έχετε ανεβάσει ψηλά τον πήχη στα αισθηματικά και είστε πολύ αυστηροί σε επιλογές. Προσοχή βέβαια γιατί με τον Ποσειδώνα απέναντί σας ο κίνδυνος πλάνης και εξαπατήσεων είναι παρόν, αν και τη δεδομένη στιγμή η παρουσία του είναι βοηθητική στο να υπάρχει ο απαραίτητος ιδεαλισμός στο να τολμήσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σας δίνει την ώθηση αυτό το μήνα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και τις ασφάλειες σας. Κάποιες τακτοποιήσεις που αφορούν οικονομικά και σε σχέση με την πατρική σας περιουσία ή την οικογένεια σας, ή που λόγω των ριζικών αλλαγών που υπάρχουν στην οικογένεια σας μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε και τους κοινούς πόρους σας. Αφορά ιδιαίτερα τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου αυτό το μήνα. Επίσης με την Αφροδίτη απέναντι σας στον Κριο να ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες έχετε τη δυνατότητα νέων γνωριμιών παρά τα εμπόδια που υπάρχουν, τα οποία αν διαχειριστείτε όσο είναι δυνατόν υπάρχουν στη συνέχεια δυνατότητες ίσως μιας σοβαρής σχέσης αν πρόκειται για ερωτικά ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

Σκορπιός

Νέα ξεκινήματα αυτό το μήνα προβλέπονται για εσάς στον τομέα των σχέσεων κυρίως για όσους ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο. Μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία έχει τώρα προοπτικές να διαρκέσει στο χρόνο. Επίσης μια υπάρχουσα ερωτική σχέση των ονείρων σας, έρχεται τώρα να επισημοποιηθεί και να καθιερωθεί. Διευκολύνονται θέματα με οικονομικά, χρήματα που έρχονται αλλά και ξοδεύονται, παρόλα αυτά δημιουργείται έναι ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητα σας και η εργασία σας πηγαίνει καλά.

Τοξότης

¨Η Νέα Σελήνη πέφτει στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας για εσάς, χαριζοντας πρόσφορο έδαφος για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να ασχοληθείτε σε ότι αφορά τα παραπάνω. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε εργασία εσείς του 2ου δεκαημέρου κυρίως, με δυνατότητες μιας κάποιας ρύθμισης των οικονομικών σας που βρίσκονται χρόνια σε δυσκολία. Επίσης δίνει δυνατότητα ρύθμισης της καθημερινότητας σας. Η Αφροδίτη στον οίκο των ερωτικών σας ίσως έφερε κάτι νέο ή ίσως τώρα προκύψει για 2ο και 3ο δεκαήμερο, πολλά υποσχόμενο και όμως κάποιες τροποποιήσεις στην καθημερινότητα και τα οικονομικά σας θα είναι απαραίτητο να συμβούν για να μπορέσει να προχωρήσει η σχέση.

Αιγόκερως

Μια εξαιρετική περίοδος ενός μήνα ξεκινάει για εσάς τους Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, που ομολογουμένως δεν έχετε και λίγα να διαχειριστείτε τους τελευταίους μήνες και έχετε έρθει αντιμέτωποι με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις προσωπικές ή από το περιβάλλον σας και σας έχουν τονίσει όμως την ώριμη φύση που έχετε. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε και με τα ερωτικά σας, να κάνετε μια νέα σχέση πολλά υποσχόμενη που θα σας ολοκληρώσει συναισθηματικά! Προφυλάξτε μόνο κυρίως εσείς του 3ου δεκαημέρου την υγεία σας ίσως από υπερβολική κούραση.

Υδροχόος

Νέα ξεκινήματα αυτό το μήνα σε σχέση με σπίτι, οικογένεια ή επαγγελματικά, κυρίως για όσους ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με το ζώδιο σας δεν δηλώνει και την πλέον ευχάριστη για εσάς περίοδο ακόμα, αλλά σίγουρα μπορείτε να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας και να είστε ήρεμοι και εσωτερικά. Επίσης το να ρυθμίσετε επαγγελματικά σας κυρίως αν εργάζεστε από το σπίτι. Ο Άρης στους Διδύμους ευνοεί τη δημιουργικότητα και τον έρωτα πλέον όσων ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο και θα δοθούν ευκαιρίες στον τομέα αυτό μέσα από μετακινήσεις ή κοντινά ταξίδια.

Ιχθύες

Αυτός ο μήνας προσφέρεται για να ασχοληθείτε με κοντινές αποδράσεις και ταξίδια, με τους κοντινούς σας συγγενείς και τον άμεσο περίγυρο. Είναι λοιπόν ένα ιδιαίτερα εξωστρεφές διάστημα που θα μπορέσετε ενδεχομένως να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές με σταθερές βάσεις που ίσως ενέχουν το στοιχείο του ερωτικού. Εύνοια σε οικονομικά και επαγγελματικά για εσάς του 3ου δεκαημέρου, παρά τους περιορισμούς που υπάρχουν σε ότι αφορά υποστηρικτές και φίλους.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s