Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2019 – Μέρος 3ο

♎Ζυγός

Η Αφροδίτη θα περάσει στις 20 Απριλίου απέναντί σας στον κριό και μέχρι τις 15 Μαϊου θα κάνει ιδιαίτερα ευχάριστο το κλίμα στις σχέσεις σας, αλλά θα δώσει και ευκαιρίες για νέες σχέσεις αν και όχι σε όλη τη διάρκεια του περάσματος της από τον Κριό, αφού τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τους Δεσμούς της Σελήνης δηλώνουν προβλήματα και εμπόδια. Αυτό θα επηρεάσει όσους από εσάς ανήκετε από τη 17η ώς την 23η μοίρα του Ζυγού ή έχετε εκεί προσωπικούς πλανήτες, για το διάστημα 5-10 Μαϊου. .Κατά τα άλλα αυτή την άνοιξη ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές στο μεγαλύτερο μέρος της, με τον Άρη στους Διδύμους μέχρι 16 Μαϊου και στη συνέχεια από τις 21 με τους προσωπικούς πλανήτες Ήλιο και Ερμή, αλλά και φυσικά την Αφροδίτη στις 9 Ιουνίου ως το τέλος της σεζόν που αναλύουμε, στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων. Καλό είναι λοιπόν όσοι καταφέρετε να επωφεληθείτε από αυτές τις ευνοϊκές επιρροές, μια και ταυτόχρονα δε θα λείψουν και οι εντάσεις, ιδιαίτερα μάλιστα μετά τα μέσα Μαϊου που θα έχουμε και το πέρασμά του Άρη στον Καρκίνο και θα στριμώξει αρκετά.

♏Σκορπιός

Από τους πλέον τυχερούς αυτή την άνοιξη οι Σκορπιοί. Ήδη από την αρχή της σεζόν με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σας, καθώς και τον Ερμή που ήδη βρισκόταν εκεί ανάδρομος, να έχει πλέον ορθοδρομήσει και βέβαια τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο 2ο δεκαήμερο των Ιχθύων τα τελευταία χρόνια, υπόσχονται ένα πολύ ερωτικό διάστημα τουλάχιστον μέχρι τις 20 Απριλίου που παραμένουν οι προσωπικοί πλανήτες. Κάποιες καταστάσεις που είχαν κολλήσει τον προηγούμενο μήνα σε σχέση με μια ερωτική σχέση και ζητούσαν επανεξέταση ή μια επιστροφή ενός παλιού σας έρωτα που έγινε, τώρα παίρνει την τελική της μορφή και ξεκαθαρίζει το τοπίο αρκετά. Υπάρχει όμως και συνέχεια στην εύνοια σε ότι αφορά τις σχέσεις με το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο αμέσως μετά, καθώς και του Ερμή από τις 6 Μαϊου αλλά και φυσικά της Αφροδίτης στις 15 Μαϊου μέχρι τις 9 Ιουνίου. Αυτά είναι τα τυχερότερα διαστήματα για εσάς και μην ξεχνάτε οι Σκορπιοί των πρώτων 6 ημερών δέχεστε πέρα από όλα αυτά την επίδραση του Ουρανού στις σχέσεις σας, με ανατροπές, ξαφνικές αλλαγές, ανανέωση. Παλιές κουρασμένες σχέσεις φεύγουν και νέες απελευθερωτικές και αντισυμβατικές έρχονται!

♐Τοξότης

Πολύ ευνοημένοι εσείς οι Τοξότες ολόκληρη τη φετινή χρονιά λόγω του Δία στο ζώδιο σας, αλλά ιδιαίτερα η άνοιξη είναι η εποχή σας στα αισθηματικά και τις σχέσεις. Όσο λοιπόν θα βρίσκονται οι πλανήτες στον Κριό, οι ευκαιρίες να περάσετε υπέροχα είναι με το μέρος σας. Δε θα λείψουν τα φλερτ, οι νέες σχέσεις και η διασκέδαση το διάστημα από 21 Μαρτίου έως 15 Μαϊου. Ο Άρης το ίδιο διάστημα στους Διδύμους, φέρνει από τη μια αντιπαραθέσεις από τους άλλους, αλλά ιδιαίτερα για τις γυναίκες του ζωδίου μπορεί να εντείνει το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Στη συνέχεια από τον Καρκίνο αυξάνει τη γοητεία και τη σεξουαλικότητα σας και σε συνδυασμό με τους πλανήτες να περνάνε σταδιακά απέναντι σας στους Διδύμους, 21,.5 Ήλιος και Ερμής και 9.6 η Αφροδίτη, μέχρι το τέλος της σεζόν είστε από τους Νούμερο 1 τυχερούς στον έρωτα!

♑Αιγόκερως

Με αρκετές ευθύνες, ωριμότητα και σοβαρότητα σας βρίσκει η φετινή άνοιξη, αφού φιλοξενείτε στο ζώδιο σας τον κυβερνήτη σας Κρόνο που για έναν ακόμα χρόνο σας δίνει τη δυνατότητα να καταξιωθείτε και να επιτύχετε τους στόχους σας, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά, τον Πλούτωνα εδώ και πολλά χρόνια να σας μεταμορφώνει αλλά και τους Δεσμούς της Σελήνης που έχουν να δώσουν κάποιες Εκλείψεις ακόμα στον άξονά σας και μάλιστα δυο από αυτές πολύ σύντομα, τον Ιούλιο. Για το διάστημα πάντως που αναλύουμε, οι άμεσα επηρεασμένοι από τα παραπάνω είστε όσοι ανήκετε στις αρχές του 3ου δεκαημέρου αλλά και στο τέλος του 2ου, από τη 17η ως την 23η μοίρα και είστε αυτοί που από τις 10 Ιουνίου και μετά, με τον Άρη στον Καρκίνο απέναντί σας να ενεργοποιεί το σύμπλεγμα Κρόνου-Πλούτωνα-Δεσμών, που θα έχετε έντονες πιθανότατα δυσάρεστες καταστάσεις με τις σχέσεις σας, με πιθανότητες χωρισμού και ξεκαθαρισμάτων. Για όλους τους υπόλοιπους του ζωδίου που δεν ανήκουν στις συγκεκριμένες μοίρες,το τυχερότερο διάστημα στα ερωτικά είναι με την Αφροδίτη στον Ταύρο 15.5 με 9.6 που θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε το ιδανικό σας ταίρι, να ερωτευτείτε ή να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το υπάρχον ταίρι σας. όμως και από τις 20 Απριλίου που θα περάσει ο Ήλιος στον Ταύρο και στη συνέχεια αρχές Μαϊου ο Ερμής, η διάθεσή σας για έρωτες και διασκέδαση αρχίζει να ενεργοποιείται. Μην παραλείψουμε του γεννημένους τις πρώτες 6 ημέρες του ζωδίου σας, όπου ο Ουρανός μπορεί να κάνει το θαύμα του στον ερωτικό σας τομέα, φέρνοντας το ξαφνικό και αναπάντεχο που θα σας ανανεώσει. Να είστε προετοιμασμένοι και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις!

♒Υδροχόος

Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους από τις 31.3 μέχρι τις 16.5, ζώδιο φιλικό σας που κυβερνά τους έρωτες σας οπότε πρόκειται να σας κινητοποιήσει να φλερτάρετε, να τονώσει τη σεξουαλικότητα και να ερωτευτείτε. Αμέσως μετά περνάει ο Ήλιος στους Διδύμους 21.5, μαζί με τον Ερμή και στις 9.6 η κατεξοχήν ευεργέτης του έρωτα, Αφροδίτη που θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιουλίου, χαρίζοντας σας το πιο ευνοϊκό διάστημα για να ερωτευτείτε και να συνάψετε μια νέα σχέση ή απλά να περάσετε υπέροχα οι ήδη δεσμευμένοι. Έτσι λοιπόν είστε κι εσείς από τους τυχερούς της άνοιξης!

♓Ιχθύες

Η Αφροδίτη από τις 26 Μαρτίου ΄μέχρι τις 20 Απριλίου στο ζώδιο σας προσφέρει γοητεία και ομορφιά οπότε μπορείτε να έλξετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας. Ο Ερμής επίσης πλέον ορθόδρομος και πιο ξεκάθαρος από τις αρχές Απριλίου μέχρι τις 17 του μήνα σας βάζει στη διαδικασία να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή αφού τον περασμένο μήνα υπήρξαν πολλά μπερδέματα καθώς και επανασυνδέσεις που καλείστε τώρα να ξεδιαλύνετε και αποφασίσετε. Σίγουρα πάντως τώρα τα πράγματα κυλάνε πιο εύκολα και με το μέρος σας! Από τις 20 Απριλίου με τον Ήλιο στον Ταύρο τονίζεται η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σας και η Αφροδίτη που έχει περάσει στον Κριό χαρίζει μια άνεση στα οικονομικά σας και μια διάθεση αισιοδοξίας. Από τις 15 Μαϊου με την Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 9 Ιουνίου, αλλά και με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο το ζώδιο που κυβερνά τα ερωτικά σας ανοίγεται για εσάς ένα εξαιρετικό διάστημα για νέες γνωριμίες, φλερτ και έντονης σεξουαλικότητας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s