Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2019 – Μέρος 2ο

Κριός

Η άνοιξη πάντα ξεκινά με τον Ήλιο να φωτίζει το ζώδιο σας, οπότε είναι η εποχή που όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και η ενέργεια σας είναι ανεβασμένη. Από τις 31 Μαρτίου που ο Άρης περνάει στους Διδύμους, φιλικό ζώδιο με το δικό σας, μέχρι τις 16 Μαϊου, κάνει το κλίμα πιο εξώστρεφο για εσάς. Κοντινές μετακινήσεις και ταξίδια, επαφές με τον περίγυρο και αυξημένη επικοινωνία, ανεβάζει τη διάθεση σας και προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από 20 Απριλίου μέχρι 15 Μαϊου, σας ανανεώνει και σας κάνει να γοητεύετε με την παρουσία σας! Σε συνδυασμό με τον Άρη που θα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στους Διδύμους, αλλά και τον Ερμή, στο ζώδιο σας 17.4 ως 6.5, θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για εσάς κυρίως που ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση και να κάνετε νέες γνωριμίες. Η μόνη εξαίρεση στα παραπάνω είναι οι Κριοί των αρχών του 3ου δεκαημέρου αλλά και του τέλους του 2ου, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με Κρόνο, Πλούτωνα και Δεσμούς 5-10 Μαϊου, δεν σας αφήνει να απολαύσετε και τόσο τον έρωτα αφού υπάρχουν τεράστιες υποχρεώσεις επαγγελματικές, αναστολές και καταστάσεις πέρα από τον έλεγχο σας. Να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα σε τυχόν συγκρούσεις και χωρισμούς.

Ο Άρης στη συνέχεια από τον Καρκίνο ως το τέλος της σεζόν, εντείνει πιέσεις στο σπίτι και την οικογένεια και σας προκαλεί νευρικότητα, από εκεί δεν βοηθά για τα αισθηματικά. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο όμως 15.5 με 9.6, νοιώθετε ένα αίσθημα ικανοποίησης σε σχέση με τα οικονομικά και την αυτοπεποίθηση σας και σας βοηθά να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις. Τέλος από τις 9 Ιουνίου και ως το τέλος της σεζόν που αναλύουμε η Αφροδίτη από τους Διδύμους προσφέρει ευκαιρίες μέσα από κοντινές μετακινήσεις και επαφές για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Αρχικά να πούμε ότι οι Ταύροι των πρώτων 6 ημερών έχετε να βιώσετε σταδιακά την επιρροή του Ουρανού επάνω σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Αυτό συνεπάγεται ότι αλλάζετε, ανανεώνεστε και η προσωπικότητα σας περνά σε μια νέα εποχή. Έχοντας μπει σε αυτή τη διαδικασία, θα έλκετε και αντίστοιχες σχέσεις με στοιχεία αντισυμβατικά ή ακόμα θα προκύψει ξαφνικά μια ερωτική σχέση.

Γενικότερα όμως για όλους τους Ταύρους, τα καλύτερα διαστήματα της άνοιξης θα είναι βέβαια με τους προσωπικούς πλανήτες στο ζώδιο σας, 20 Απριλίου με 9 Ιουνίου και ιδιαίτερα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας 15.5-9.6, Το θετικό είναι ότι θα σχηματίσουν πολλές ευνοϊκές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες κι έτσι θα λέγαμε ότι είστε από τους τυχερούς της άνοιξης με σταθεροποιήσεις και σοβαρές σχέσεις.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στο ζώδιο σας από 31,3 έως 16.5, βρίσκεστε σε έντονη δραστηριότητα, γίνεστε διεκδικητικοί και εντείνεται η φυσική σας τάση για επικοινωνία και μετακινήσεις. Με το πέρασμα και των προσωπικών πλανητών Ερμή και Αφροδίτης στον Κριό, 17 και 20 Απριλίου αντίστοιχα, εντείνεται ακόμα περισσότερο η κοινωνικοποίηση σας, με φίλους και ομάδες και ενδεχόμενες νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη παραμένει ως τις 15 Μαϊου στον Κριό κι έτσι συνολικά το από τα μέσα Απριλίου ως τα μέσα Μαϊου θεωρείται ένα από τα καλύτερα σας διαστήματα. Υπάρχουν όμως κι άλλα και δεν είναι άλλο από την περίοδο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, 9.6 έως 3.7, κάνοντας σας γοητευτικούς και ελκυστικούς. Ήδη όμως από τις 21.5 με τον Ήλιο και τον Ερμή να εισέρχονται στο ζώδιο σας θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Έτσι θα λέγαμε ότι η άνοιξη είναι με το μέρος σας και αυτά όλα συνηγορεί και ο Δίας που βρίσκεται απέναντί σας στον τομέα των σχέσεων.

Καρκίνος

Λίγο δύσκολα θα εξελιχθεί για εσάς η άνοιξη στο μεγαλύτερο μέρος της, σε σχέση με τα ερωτικά σας. Η στενή σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα-Νότιου Δεσμού, πρόκειται να επηρεάσει όσους ανήκουν στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου, συγκεκριμένα από τη 17η ως την 23η μοίρα και προκαλεί ενδεχόμενα το τέλος μιας σχέσης με τρόπο επώδυνο και ψυχολογικές επιπτώσεις. Έρχονται στην επιφάνεια πράγματα από το παρελθόν που πρέπει τώρα να επιλυθούν στον τομέα αυτό. Ο Απρίλιος και ο Ιούνιος είναι οι μήνες που θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί για τη σεζόν που αναλύουμε. Ο καλύτερος μήνας για εσάς είναι ο Μαϊος με τους Πλανήτες στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε λίγο μέσα από παρέα φίλων και κοινωνικοποίηση που θα βοηθήσει και τις σχέσεις σας.

Λέων

Αρκετά τυχεροί και την άνοιξη αφού ο Δίας αν και ανάδρομος εξακολουθεί να ευνοεί τα ερωτικά σας, ιδιαίτερα του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Κατά τα άλλα, ο Απρίλιος και ιδιαίτερα από το 2ο μισό του προσφέρει εξορμήσεις και ταξίδια και πολύ κοινωνικότητα, η οποία θα υπάρχει από την αρχή της σεζόν με τον Άρη στον 11ο οίκο σας. Ως τα μέσα Απριλίου ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Ιχθύες τονίζουν τον μαγνητισμό και τη σεξουαλικότητα σας. Ο Μάϊος είναι μήνας που έχει πολύ δουλειά, αλλά δε θα λείψουν και οι ευκαιρίες απόδρασης και εξωστρέφειας. Οι Λέοντες των πρώτων 6 ημερών πιέζεστε με απρόσμενες και ανατρεπτικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Με τον Άρη να περνάει στον Καρκίνο από τις 16 Μαϊου και ως τα τέλη της σεζόν, να είστε προσεκτικοί στην υγεία και την ψυχολογία σας και να μην εκτίθεστε σε παρασκήνιο. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη από τους Διδύμους από τις 9 Ιουνίου θα βοηθήσει και πάλι τις φιλίες και επαφές σας, προσφέροντας ευκαιρίες γνωριμιών ή μετατρέποντας μια φιλία σε σχέση.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ως τις 20 Απριλίου έχετε το καλύτερο σας διάστημα όσον αφορά τις σχέσεις σας, αν και χρειάζεται να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί εσείς που ανήκετε στα μέσα του 2ου δεκαημέρου σε τυχόν νέες γνωριμίες γιατί ο Ποσειδώνας ενέχει τον κίνδυνο διαψεύσεων και λάθος εντυπώσεων. Επιπλέον τώρα που ο Ερμής έχει ορθοδρομήσει, ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ότι είχε πάει πίσω τον προηγούμενο μήνα σε μια σχέση ή το γάμο. Στη συνέχεια οι πλανήτες στον Κριό, εντείνουν το μαγνητισμό σας, αλλά σε συνδυασμό με τον Άρη όσο θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι τα μέσα Μαϊου δημιουργούνται πολλές υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν. Ο Μάιος στη συνέχεια έχει ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και γνωριμίες από φιλικά περιβάλλοντα και ιδιαίτερα μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Συνεχίζεται με τα υπόλοιπα έξι ζώδια…

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s