Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2019 – Μέρος 1ο

Η άνοιξη είναι πάντα όμορφη και ερωτική εποχή, όπου ολόκληρη η φύση ξαναγεννιέται… Βέβαια πάντα κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού βρίσκονται περισσότερο στα ντουζένια τους τη δεδομένη στιγμή σε σχέση με κάποιους άλλους που είναι στα πάνω τους σε κάποια άλλη εποχή. Πάμε λοιπόν να δούμε συνολικά τις πλανητικές επιρροές της φετινής άνοιξης.

Θα ξεκινήσουμε με την Αφροδίτη, η οποία στις 26 Μαρτίου περνάει στους Ιχθύες, το ζώδιο στο οποίο κάνει έξαρση και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Απριλίου. Από τη θέση αυτή η ενέργεια σε σχέση με τον έρωτα γίνεται πιο ρομαντική και ιδεαλιστική. Υπάρχει έντονο συναίσθημα και αγάπη άνευ όρων, με έντονο ερωτισμό. Η Αφροδίτη εδώ λειτουργεί πολύ καλά και φέρνει τύχη στον έρωτα σε όποιον τη διαθέτει και το διάστημα που θα βρίσκεται στους Ιχθύες την τιμητική τους θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) καθώς και οι Παρθένοι που θα βρίσκεται στον 7ο οίκο τους των σχέσεων και έπειτα με ευκαιρίες οι Ταύροι και Αιγόκεροι.

Στις 20 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15 Μαϊου. Εδώ σαν θέση είναι σε αδυναμία αλλά φέρνει μεγαλύτερη δράση και διεκδίκηση στον έρωτα. Οι μεγάλοι ευνοημένοι της περιόδου αυτής στα ερωτικά είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και οι Ζυγοί και έπειτα Δίδυμοι και Υδροχόοι με ευκαιρίες. Προσοχή ωστόσο στις μοίρες που κινείται το σύμπλεγμα Κρόνου-Πλούτωνα-Νότιου Δεσμού, δηλαδή από την 17η ώς την 23η μοίρα στις αρχές Μαϊου, μια και προκαλεί χωρισμούς και δύσκολες καταστάσεις.

Από 15 Μαϊου μέχρι 9 Ιουνίου η Αφροδίτη στον Ταύρο, όπου είναι στη θέση της και λειτουργεί εξαιρετικά, ευνοεί τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους) αλλά και Σκορπιούς και έπειτα δίνει ευκαιρίες σε Καρκίνους και Ιχθύες. Μια διέλευση που θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις με τους αργούς πλανήτες οπότε τα παραπάνω ζώδια έχουν να επωφεληθούν στο μέγιστο.

Τέλος, για τη σεζόν που αναλύουμε, η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους στις 9 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιουλίου, όπου τη σκυτάλη παίρνουν τα ζώδια του Αέρα (Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί), οι Τοξότες, αλλά και θα φέρει ευκαιρίες σε Λέοντες και Κριούς. Μια πολύ ευχάριστη θέση με μόνη εξαίρεση το διάστημα που θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δηλαδή 21-25 Ιουνίου.

Ο Άρης επίσης συνδέεται με τη σεξουαλικότητα και το διάστημα που εξετάζουμε θα κινηθεί στο ζώδιο των Διδύμων και του Καρκίνου. Συγκεκριμένα από 31.3 έως 16.5 θα βρίσκεται στους Διδύμους και από 16.5 μέχρι και 2.7 στον Καρκίνο.

Ο Άρης στους Διδύμους θα κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο, το φλέρτ θα έχει την τιμητική του, όπως και μια διάθεση εξωστρέφειας. Κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις είναι ότι χρειαζόμασταν αυτή την εποχή! Οι πιο τυχεροί αυτής της διέλευσης στα ερωτικά τους είναι οι Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Σκορπιοί Ωροσκόποι., με έντονη σεξουαλικότητα και κατακτήσεις…

Ο Άρης στη συνέχεια από τον Καρκίνο γίνεται ανασφαλής με έντονα κόμπλεξ, αφού στο ζώδιο αυτό βρίσκεται σε πτώση και δε μπορεί να λειτουργήσει καλά. Η ενέργεια και δράση μπλοκάρεται από τις εναλλαγές των συναισθημάτων. Παρόλα αυτά θα ευνοηθούν τα ζώδια του Νερού (Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί), οι Αιγόκεροι και Τοξότες Ωροσκόποι. Από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου ο Άρης σε συνδυασμό με τον Ερμή, εμπλέκεται με τους Δεσμούς και τον Κρόνο-Πλούτωνα, οπότε είναι ένα διάστημα τεταμένο για τα παραπάνω ζώδια από τη 17η ως την 23η μοίρα που προκαλεί εντάσεις, ρήξεις στις σχέσεις και μπλοκαρίσματα. Από την άλλη ίσως προκύψουν και κάποιες σχέσεις σεξουαλικού πάθους αλλά και ελέγχου.

Ο Ερμής τερματίζει την ανάδρομη φορά του στις 28 Μαρτίου, όπου θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου προκαλεί μπερδεμένες καταστάσεις και παρανοήσεις γι αυτό μην επιχειρήσετε μέχρι τότε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα ναυαγήσουν… Στη συνέχεια μετά τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5.4, το κλίμα ξεκαθαρίζει αρκετά, αν και πάλι το συναίσθημα στη σκέψη κυριαρχεί και μπερδεύει λίγο, μέχρι 17.4 που περνάει στον Κριό.

Έπειτα ο Ερμής κινείται με τους κανονικούς γρήγορους ρυθμούς του και θα καλύψει από τον Κριό μέχρι τον Καρκίνο στη σεζόν που αναλύουμε. *17.4 – 6.5 από τον Κριό φέρνει γρήγορους ρυθμούς στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και ευνοεί τη δράση. *6-21 Μαϊου στον Ταύρο, διάστημα με έντονη πόλωση που η σκέψη στερείται ευελιξίας, *21.5- 4.6 ο Ερμής στους Διδύμους στην καλύτερη του θέση είναι το καλύτερο διάστημα για επικοινωνίες, επαφές, μετακινήσεις κλπ. Τέλος 4-27 Ιουνίου, ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο βάζοντας και λίγο συναίσθημα στην επικοινωνία.

Οι αργοί πλανήτες αρχίζουν ήδη από τον Απρίλιο να γυρίζουν ανάδρομοι, οπότε κινούνται και πιο αργά. Έτσι ο Δίας από τις 10 Απριλίου και για όλο το διάστημα που εξετάζουμε κινείται ανάδρομος από την 24η του Τοξότη μέχρι τη 18η και ευνοεί στα ερωτικά τους Λέοντες , Διδύμους, Τοξότες, Υδροχόους και Ταύρους ιδιαίτερα των παραπάνω μοιρών.

Κρόνος-Πλούτωνας-Νότιος Δεσμός σε σύνοδο στον Αιγόκερω επηρεάζουν από τη 17η ως την 23η μοίρα των Παρορμητικών (Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί) και χρειάζεται προσοχή γιατί φέρνει πιέσεις και εξαναγκασμούς. Δεν αποκλείεται βέβαια να δημιουργηθούν κάποιες σχέσεις ιδιαίτερα για το δίπολο Καρκίνου-Αιγόκερου των παραπάνω μοιρών αρκετά μοιραίες αλλά έτσι κι αλλιώς αυτός ο άξονας περνάει διάφορες ανακατατάξεις στις σχέσεις αυτό το διάστημα και πρέπει να κάνει ριζικές μεταμορφώσεις. Ιδιαίτερα ενεργοποιούνται όταν οι προσωπικοί πλανήτες (Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής) περάσουν στον Κριό και πάνω από τις συγκεκριμένες μοίρες, αλλά και με τον Άρη στον Καρκίνο.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα επηρεάσει τις 6 πρώτες μοίρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) αλλά και Αιγόκερους, με ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους, κάτι που θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα ξαφνικό έρωτα, ιδιαίτερα τις περιόδους που αναφέρονται παραπάνω όπου οι προσωπικοί πλανήτες (Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη) θα περάσουν από το 1ο δεκαήμερο του Ταύρου.

Ο Ποσειδώνας τέλος επηρεάζει από τη 16η ώς τη 19η μοίρα των μεταβλητών (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες), προκαλεί μπερδέματα, παραπλανητικές σχέσεις και χρειάζεται προσοχή. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τα διαστήματα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες κοντά σε αυτές τις μοίρες, αλλά και στους Διδύμους τον Ιούνιο, που σε συνδυασμό με το τετράγωνο με το Δία θα προκαλέσει υπερβολικές προσδοκίες και λάθος εκτιμήσεις ή εξαπατήσεις στα μεταβλητά κοντά στη 18η μοίρα, προς το τέλος της σεζόν που αναλύουμε.

Ακολουθεί το 2ο μέρος με τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά…

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s