Μηνιαίες προβλέψεις: Μάρτιος 2019

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ξεκινά με Αφροδίτη στον Υδροχόο την 1η Μαρτίου, που μέχρι τις 26.3 χαρίζει ανεμελιά και παρεϊστικη διάθεση και ευνοεί τα ζώδια του αέρα (Υδροχόους, Ζυγούς, Διδύμους) αλλά και τους Λέοντες στα αισθηματικά.. Από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων από την 29 ως τη 16η μοίρα, και προκαλεί παρεξηγήσεις, μπερδέματα, και ζητάει να γίνει ανασκόπηση. Βεβαίως δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, αλλά παλιές υποθέσεις και αναθεωρήσεις συνεπώς δε χρειάζεται να πάρουμε τώρα οριστικές αποφάσεις.

Στις 6.3 έχουμε το μεγάλο γεγονός της εφταετίας, την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, καθώς και τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία είναι σε σύνοδο απόλυτη με τον Ποσειδώνα… Επικρατεί ένα κλίμα όχι ξεκάθαρο παντού, συνίσταται για ονειροπόληση, χαλαρούς ρυθμούς και επαφή με τον ψυχισμό, την τέχνη, τα ιδανικά,,, τουλάχιστον μέχρι τις 21.3 που ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό.

Ο Άρης για ολόκληρο το μήνα κινείται στον Ταύρο όπου και ολοκληρώνει στις 31.3 τη διέλευση σε αυτό το ζώδιο για να περάσει στους Διδύμους. Μέχρι τότε πάντως οι ρυθμοί είναι πιο αργοί και σταθεροί.

🔆🔆🔆

21 Μαρτίου, όπως κάθε χρόνο, ο Ήλιος περνάει στον Κριό, με την εαρινή ισημερία και ένας νέος κύκλος ξεκινά! Ακριβώς την ίδια στιγμή, στις 3:43 τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στη μηδενική μοίρα του άξονα Κριού/Ζυγού. Έντονα συγκρουσιακή σε επίπεδο σχέσεων, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με το Χείρωνα. Έφτασε η στιγμή για δραστικές λύσεις και θεραπεία στις πληγές της ανθρωπότητας μέσα από μαχητικότητα. Οι θετικές όψεις Αφροδίτης με Δια και Άρη με Πλούτωνα, Δεσμούς και Κρόνο, την ίδια στιγμή δίνουν απίστευτες διεξόδους και λύσεις στις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν.

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες στις 26.3 και χαρίζει εύνοια στα αισθηματικά στα ζώδια του νερού (Ιχθύες, Σκορπιούς και Καρκίνους) αλλά και Παρθένους.

Κριός

Ο Μάρτιος είναι για σας μήνας εσωστρέφειας, μέχρι τις 21, που ο Ήλιος θα φωτίσει το ζώδιο σας και θα ξεκινήσουν τα γενέθλια σας! Προσέξτε το παρασκήνιο σε βάρος σας και την υγεία σας από μικρο-ιώσεις της εποχής. Επωφεληθείτε αυτό το διάστημα για να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά θέματα. Ο Άρης από τον Ταύρο αυξάνει τα έξοδα των Κριών του 2ου και 3ου δεκαημέρου, ενώ οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου, βιώνετε ανατροπές στα οικονομικά σας με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο. Ο Χείρωνας όμως στο ζώδιο σας φέρνει εσάς των πρώτων ημερών αντιμέτωπους με τα ψυχικά σας τραύματα, με σκοπό τη θεραπεία τους, κι έτσι για τα επόμενα χρόνια θα έρθετε πιο κοντά σε εναλλακτικές θεραπείες και πνευματικότητα. Τέλος, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, ευνοεί στο να περάσετε ανέμελες στιγμές με φίλους και ομάδες.

Ταύρος

Ένας δραστήριος μήνας ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου και ευνοείστε. Ο Ουρανός μπαίνει στο ζώδιο σας και επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών με προσωπικές ανατρεπτικές αλλαγές που έχει σκοπό να σας πάει μπροστά. Οι Ταύροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου είστε πιο κοινωνικοί αυτό το μήνα όπου δραστηριοποιείστε με φίλους και ομάδες και μπορεί να υπάρξουν κάποιες επαφές από το παρελθόν ή και επανασυνδέσεις ερωτικές μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Υπάρχει όμως ένα κλίμα σύγχυσης και παρεξηγήσεων σε αυτό το θέμα, και οι στόχοι σας δεν είναι ξεκάθαροι, για αυτό μην βιαστείτε ακόμα να πάρετε τελικές αποφάσεις.

♊ Δίδυμοι

Η ενέργειά σας για αυτό το μήνα είναι εστιασμένη στην καριέρα σας, που όμως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε νέα ξεκινήματα λόγω του ανάδρομου Ερμή. Αντίθετα ευνοεί για μια ανασκόπηση και επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας προσφέρει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και εύνοια σε σπουδές ή από το εξωτερικό. Προσέξτε την υγεία σας αυτό το μήνα καθώς και την ψυχολογία σας και μην εκτίθεστε σε παρασκηνιακές καταστάσεις γιατί πιθανότατα θα είναι εις βάρος σας. Οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου ευνοείστε στις σχέσεις σας από το Δία στον Τοξότη. Από τις 21 του μήνα ο Ήλιος στον Κριό κάνει το κλίμα πιο ευχάριστο και παρεϊστικο για εσάς.

♋ Καρκίνος

Ευχάριστος θα είναι ο Μάρτιος για εσάς με τους πλανήτες στους Ιχθύες να σας ευνοούν στα σχέδια σας και να σας βάζουν σε ένα πιο φιλοσοφικό τρόπο σκέψης, ανοίγοντας τους ορίζοντες σας. Δεν αποκλείονται όμως καθυστερήσεις και εμπόδια αν προγραμματίζετε κάποια ταξίδι ή αν πρόκειται για νομικές υποθέσεις, λόγω του ανάδρομου Ερμή, γι αυτό να είστε προσεκτικοί. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας χαρίζει μαγνητισμό και σεξουαλικότητα, κάνοντας το κλίμα στη σχέση σας πιο ερωτικό. Επίσης βοηθά και στα οικονομικά. Έντονη δραστηριότητα σε ομάδες και φιλικά περιβάλλοντα όπου θα διασκεδάσετε, και πλέον ο Ουρανός ανοίγει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει σε επαφή με πρωτότυπα και αυθεντικά άτομα και στόχους.

♌ Λέων

Εσείς εξακολουθείτε να βιώνετε μεγάλη εύνοια στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τώρα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, το ζώδιο των σχέσεων σας. Οι πλανήτες στους Ιχθύες αυξάνουν τη σεξουαλικότητα σας και ο Δίας στον Τοξότη συμπληρώνει το ερωτικό σκηνικό. Προσοχή στα οικονομικά γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε ή να κάνετε λάθος επιλογές. Επιστροφές σε παλιότερες ερωτικές σχέσεις επίσης είναι στο πρόγραμμα. Ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο πιέζουν στα επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα.

Παρθένος

Αυτό το μήνα ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα της σχέσης σας μέχρι τις 21.3 και μαζί και ο Ερμής ανάδρομος φέρνει επιστροφές και επανασυνδέσεις. Προσφέρεται το διάστημα μέχρι τις 28.3 για να κάνετε τις απαραίτητες αξιολογήσεις χωρίς να πάρετε τελικές αποφάσεις αφού δε θα είναι οι σωστές και μετά τις 28 του μήνα που θα έχει περάσει και η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ευνοήσει πραγματικά στις σχέσεις σας και θα μπορέσετε να αποφασίσετε ή να ξεκινήσετε κάτι νέο. Κατά τα άλλα τα γεγονότα του μήνα είναι φιλικά με εσάς και ευνοούν σε εργασία αλλά και στις επαφές σας.

♎ Ζυγός

Ο Μάρτιος στο μεγαλύτερο μέρος του είναι εξαιρετικός για τα ερωτικά, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, το ζώδιο που αφορά τα ερωτικά σας και τη δημιουργικότητα. Κάντε νέες γνωριμίες και περάστε όμορφες στιγμές οι δεσμευμένοι. Κατά τα άλλα φαίνεται να υπάρχουν αναστατώσεις στην καθημερινότητα και την εργασία σας και δύσκολα θα συγκεντρώνεστε. Χαλαρώστε και μην περιμένετε όλα να τρέξουν με τους ρυθμούς ου θα περιμένατε. Ασχοληθείτε με την υγεία σας και προσέξτε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση..Ο τομέας των κοινών οικονομικών σας περνάει αναταράξεις και τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

♏ Σκορπιός

Ο Μάρτιος είναι ένας αγαπημένος σας μήνας αφού οι πλανήτες στους Ιχθύες φωτίζουν τον 5ο οίκο των ερώτων σας. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει πιθανότατα μια παλιά ιστορία στο προσκήνιο, μια επανασύνδεση.. Μη βιαστείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις γιατί τα πράγματα είναι μπερδεμένα και δε θα είναι οι σωστές. Εσείς των πρώτων ημερών επηρεάζεστε από την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, με ξαφνικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο περνάτε όμορφες στιγμές στο σπίτι και την οικογένεια ως τις 26 και στη συνέχεια που περνάει στους Ιχθύες θα είναι και το καλύτερο διάστημα για τα ερωτικά σας!

♐ Τοξότης

Μια αρκετά ήσυχη περίοδος ως τις 21 του μήνα, που ασχολείστε με πολύ προσωπικά σας θέματα και κλείνεστε λίγο στο σπίτι και την οικογένεια, χωρίς βέβαια να λείπουν κάποιες κοντινές αποδράσεις και ευχάριστες επαφές. Προφυλάξτε την υγεία σας από ιώσεις της εποχής αφού αυτό το διάστημα είστε πιο επιρρεπείς. Από τις 21.3 με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, ξεκινάει ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για τα ερωτικά και όχι μόνο.

♑ Αιγόκερως

Ο Μάρτιος προσφέρει αρκετή εξωστρέφεια αλλά θέλει και προσοχή λόγω του ανάδρομου Ερμή σε καθυστερήσεις και λάθος συνεννοήσεις. Δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για να αγοράσετε μεταφορικό μέσο ή ηλεκτρονικές συσκευές, προτιμήστε μετά τις 28 του μήνα, αφού έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα έσοδα σας και την αυτοπεποίθηση. Ερωτικά είστε στα πάνω σας, με πολλές προκλήσεις και εσείς των πρώτων ημερών δέχεστε ήδη τις επιρροές του Ουρανού με ξαφνικούς έρωτες και ανανέωση.

♒ Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είστε στα καλύτερά σας! Εκπέμπετε μαγνητισμό και προσελκύετε θαυμαστές και η διάθεσή σας είναι στα πάνω της. Σε αυτό βοηθάνε και οι πλανήτες στους Ιχθύες που τονώνουν τα έσοδά σας αλλά και σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Προσοχή όμως μην προβείτε στ αγορές και διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας γιατί όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος δε βοηθά. Κάντε την απαραίτητη έρευνα και προχωρήστε σε αγορές μετά τις 28 του μήνα. Υπάρχει μια ένταση στο σπίτι και την οικογένεια και ο Ουρανός μπήκε για τα καλά να αλλάξει κάποια πράγματα αρχικά στους Υδροχόους των πρώτων ημερών.

♓ Ιχθύες

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, τουλάχιστον εσάς του 2ου και 3ου δεκαημέρου και η ενέργεια σας είναι αυξημένη με καλή διάθεση. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας θέλει λίγο προσοχή γιατί μπερδεύει λίγο τα πράγματα αλλά αν τον χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις προσταγές του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι ευνοούνται καλλιτεχνικές και πνευματικές ενασχολήσεις και τάσεις φυγής, ότι δηλαδή σας γεμίζει και σας αρέσει. Το ίδια ενισχύει και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο… Οι μετακινήσεις και επαφές δε θα λείψουν με αποτέλεσμα να έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τη σκληρή πραγματικότητα.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s