Πανσέληνος Φεβρουαριου στη μηδενικη μοιρα της Παρθένου

Μια υπέροχη Πανσέληνος είναι η σημερινή στη 0° 42′ της Παρθένου, επάνω στον απλανή Regulus, έναν από τους τέσσερις μεγαλύτερους απλανείς αστέρες, θα τον συναντήσετε αλλιώς με το όνομα Βασιλίσκος ή “η καρδιά του λιονταριού”. Προσφέρει επιτυχίες, δύναμη, τιμές και δόξα.

Η Πανσέληνος γίνεται με ακρίβεια στις 5:53 το απόγευμα της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου 2019, για την Αθήνα, τη στιγμή που ο Ήλιος έχει μεταβεί στους Ιχθύες. Η Σελήνη ακριβώς απέναντι, στην Παρθένο, εκτός του ότι βρίσκεται σε σύνοδο με έναν τόσο ευνοϊκό απλανή, σχηματίζει και τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και κατά συνέπεια ο Ήλιος κάνει εξάγωνα μαζί τους. Έτσι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να εκδηλωθούν τα συναισθήματα που δημιουργεί η Πανσέληνος, με ένταση βεβαίως αλλά δημιουργικά! Σίγουρα είναι μια ερωτική Πανσέληνος…

Ο χάρτης της Πανσελήνου στην Παρθένο για την Αθήνα.

Επηρεάζονται από αυτή την Πανσέληνο όσοι έχουν Ήλιο, Σελήνη, προσωπικούς πλανήτες ή σημεία κοντά στη μηδενική της Παρθένου και του Ιχθύ, με θετικό τρόπο και έντονα συναισθήματα, επιτυχημένη ολοκλήρωση σχεδίων και καταστάσεων. Είναι λίγο πιεστική και δυσάρεστη για τα υπόλοιπα δύο μεταβλητά Διδύμους και Τοξότες κοντά στη μηδενική πάντα μοίρα, αφού βρίσκεται σε κόντρα με αυτά τα ζώδια.

Ο κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου, ο Ερμής, βρίσκεται στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη. Υπάρχει μια δημιουργική ένωση πρακτικότητας και συναισθήματος, συστατικά που είναι και τα δύο απαραίτητα για μια επιτυχημένη σχέση, αφού ο συγκεκριμένος χάρτης εστιάζει τουλάχιστον για τη χώρα μας στις σχέσεις και τον έρωτα – όλοι σχεδόν οι πλανήτες μαζεμένοι στους οίκους 1, 5 και 7. Αλλά έτσι κι αλλιώς μια πανσέληνος πραγματεύεται τις σχέσεις…

Ας δούμε και που θα επιδράσει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά ανάλογα με τον Ωροσκόπο…

Κριός

Δε σας αφορά άμεσα, επιδρά σε θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας και καλείστε να κάνετε ότι χρειάζεται για να εξυγιάνετε αυτούς τους τομείς της ζωής σας, όπου θα βοηθήσει και την ψυχολογία σας όλη αυτή η κάθαρση. Ο Χείρωνας μόλις πέρασε στο δικό σας ζώδιο και για πολλά χρόνια έχει να σας απασχολήσει σε σχέση με την ψυχολογία και τη θεραπεία.

Ταύρος

Πολύ ερωτική για εσάς η Πανσέληνος και ιδίως όσων ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο… Μέσα σε τομείς ερωτικούς και φιλικούς και με τον Άρη στο ζώδιο σας, έχετε την απαιτούμενη ενέργεια αλλά και ερωτισμό για να επιτύχετε και να κατακτήσετε. Έχετε να περιμένετε πολύ ευχάριστες στιγμές από το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος κουράζει λίγο εσάς των πρώτων ημερών με επιπλέον υποχρεώσεις στο σπίτι και τη δουλειά, ο Δίας όμως υπάρχει απέναντι σας οπότε έχει πάντα κάτι να προσφέρει από τους άλλους, ιδιαίτερα βέβαια για το 3ο δεκαήμερο πλέον, αλλά και η Αφροδίτη κάνει ότι μπορεί για τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος βοηθά ιδιαίτερα εσάς του 1ου δεκαημέρου με εξωστρέφεια και επαφές ή κάποιο κοντινό ταξιδάκι. Οι υπόλοιποι έχετε τις γνωστές για φέτος πιέσεις στις σχέσεις, που όμως αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω υπάρχουν ευνοϊκά γεγονότα, αρκεί βέβαια να είστε προσεκτικοί.

Λέων

Αρχικά να πω ότι είστε υπό την επιρροή της Πανσελήνου οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου ,, κυρίως από την 25η μοίρα και μετά. όπου βιώνετε δυνατά συναισθήματα, πάθος και ερωτισμό. Τα τρίγωνα του Ουρανού και του Άρη φέρνουν εκπλήρωση των ονείρων σας. Επίσης ο Δίας στον τομέα των ερωτικών δίνει την τύχη σε όλα αυτά, οπότε διανύετε ένα καταπληκτικό διάστημα.

Εσείς των πρώτων ημερών επηρεάζεστε σε θέματα οικονομικά και αναγκών/επιθυμιών σας που μάλλον εκπληρώνονται. Εστιάστε στο να ολοκληρώσετε και να εξυγιάνετε τα έσοδα σας.

Παρθένος

Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα για εσάς. Θα βιώσετε μια συναισθηματική πληρότητα από το ταίρι σας και οι ερωτικές στιγμές θα είναι πολλές και έντονες.

Ζυγός

Πίσω από το ζώδιο σας η Πανσέληνος φωτίζει το υποσυνείδητο και την ψυχολογία σας. ζητώντας να επιλύσετε πληγές που προήλθαν από τις σχέσεις σας στο παρελθόν, μέσα πλέον από βαθιά ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα, αλλά και ερωτικό, αφού υπάρχει άπλετος ρομαντισμός και η σχέση σας είναι πρόθυμη να το εισπράξει, παρά τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις που αυτή τη φορά λειτουργούν ευνοϊκά. Υπάρχουν όμως και πολλές ευκαιρίες για έρωτες μέσα από κοινωνικοποίηση και φίλους.

Τοξότης

Εσείς του 1ου δεκαημέρου βιώνετε το διάστημα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταλαντεύεστε μεταξύ δουλειάς και σπιτιού και δε λείπει η κούραση στην καθημερινότητα. Ο Δίας παρόλα αυτά στο ζώδιο σας χαρίζει προστασία και τύχη, ιδώς πλέον στο 3ο δεκαήμερο.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος είναι πολύ ευεργετική για εσάς, καθώς και όλο το σκηνικό αυτής της περιόδου, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας να προσφέρει γοητεία και να προσελκύει θαυμαστές με σταθερή προοπτική λόγω Κρόνου, τον Άρη στον Ταύρο να διεγείρει τον ερωτισμό σας και τη δημιουργικότητα καθώς και μια Πανσέληνο που εκπληρώνει όνειρα και στόχους σας, χαρίζει εξωστρέφεια και επικοινωνία.

Υδροχόος

Προσπαθείτε να ολοκληρώσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες και να εξυγιάνετε τον πολύπαθο τα τελευταία χρόνια οικονομικό σας τομέα, μέσα από τη βοήθεια χρημάτων από τρίτες πηγές ή κάποιων απαραίτητων ρυθμίσεων. Είναι μια καλή περίοδος να προσπαθήσετε σιγά σιγά να βελτιώσετε τα έσοδά σας όσο γίνετε αφού ο Ποσειδώνας εδώ και αρκετά χρόνια έχει φέρει το απόλυτο χάος. Το πάθος και τα συναισθήματα είναι έντονα και θα νιώσετε πληρότητα και ικανοποίηση.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος φωτίζει εσάς και τις σχέσεις σας! Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών βιώνετε έντονη συναισθηματική ικανοποίηση μέσα από το ταίρι σας, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι Ιχθύες δέχεστε ευνοϊκότατες επιρροές μέσα από φίλους και ομάδες ή εκπλήρωση στόχων. Μέσα από κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις προσφέρεται ανανέωση και συναισθηματική ικανοποίηση στις σχέσεις σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s