Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019

Η Νέα Σελήνη για το μήνα Φεβρουάριο, πραγματοποιείται στις 4/2 και ώρα 11 το βράδυ για την Αθήνα, στη 15° 45′ του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον Ερμή. Επίσης βρίσκεται σε εξάγωνο με το Δία αλλά και στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα και Αφροδίτης/Χείρωνα. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία αναιρετική μοίρα του Κριού, για να περάσει τον άλλο μήνα οριστικά πλέον στον Ταύρο για μια εφταετία.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο για την Αθήνα

Η περίοδος αυτή που ξεκινά τώρα και για ένα δεκαπενθήμερο είναι αρκετά ευνοϊκή, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για θετικά νέα ξεκινήματα που θα έχουν το στοιχείο της καινοτομίας, πρωτοτυπίας και επαναστατικότητας, όπως άλλωστε και κάθε νέα σελήνη στον Υδροχόο! Μόνο που τώρα με τη βοήθεια του Δία από τον Τοξότη η τύχη είναι με το μέρος μας, αλλά και η σύνοδος με τον Ερμή προσφέρει έξυπνες ιδέες και την απαραίτητη ενέργεια για ευστροφία και επικοινωνία.

Η περίοδος αυτή όμως χαρακτηρίζεται και από μια ψυχική κούραση που φτάνει σε σημείο εξάντλησης σωματικής και εξασθένισης του οργανισμού, λόγω της επιρροής του μεσοδιαστήματος Κρόνου/Ποσειδώνα, όπου κατά τον Ebertin είναι άξονας ασθενειών και σύγχυσης και προκαλεί παραίτηση. Έτσι είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα όλοι να είμαστε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά και θα έλεγα να είμαστε προσεκτικοί και σε ιώσεις. Το εξάγωνο βέβαια που υπάρχει στο χάρτη μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα δηλώνει ότι υπάρχει δυνατότητα μια καλής διαχείρισης μεταξύ των υλικών θεμάτων και της πνευματικότητας. Από τη μια ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε παραλληλία με Δία, Πλούτωνα, Αφροδίτη και Νότιο Δεσμό δείχνει την ανάγκη μιας υλικής επιτυχίας που παλεύει με τεράστιες δυνάμεις να κρατηθεί κι από την άλλη ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες δίνει μια διέξοδο πνευματική σε όλη αυτή την κρίση.

Ο Άρης αφού προκάλεσε τεράστιες εντάσεις και απόλυτες καταστάσεις όχι και τόσο θετικές, με το τετράγωνο που έκανε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες με τον Πλούτωνα, έρχεται τώρα να σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό, όπου θα είναι και η τελευταία του ενεργοποίηση από τον Κριό, και επίσης δημιουργεί τετράγωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης. Έτσι λοιπόν λόγω του ότι ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης της νέας σελήνης, σημαίνει ότι στην πορεία των επόμενων ημερών θα υπάρξει η απαραίτητη κινητοποίηση για επαναστατικές αλλαγές στα νέα μας ξεκινήματα, με έντονο και ακραίο τρόπο, ίσως ακόμα και διαλύοντας κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει όσους ανήκουν κυρίως στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων και ευνοεί για νέα επαναστατικά ξεκινήματα, ανάλογα τον τομέα του προσωπικού ωροσκοπίου που βρίσκεται το ζώδιο του Υδροχόου και πέφτει η Νέα Σελήνη….

Έτσι για τους Ωροσκόπους Κριούς, προσφέρεται δραστηριότητα μέσα σε ομάδες, με φίλους και παρέες καθώς και με νέους πρωτοποριακούς προσωπικούς στόχους.

Για τους Ωροσκόπους Ταύρους, πιέσεις και ανατροπές στην καριέρα με δυνατότητα νέων κατευθύνσεων ή νέων επαγγελματικών ξεκινημάτων.

Για Ωροσκόπους Διδύμους, μια πολύ ευνοϊκή περίοδος διεύρυνσης οριζόντων μέσα από φιλοσοφία, ανώτερη εκπαίδευση, ταξίδια και επαφές.

Για Ωροσκόπους Καρκίνους, προσφέρεται για μια στροφή προς τα μέσα και επαφή με τον ψυχικό κόσμο, τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες, αλλά και εύνοια στα οικονομικά που αφορούν κοινές πηγές εσόδων.

Για τους Ωροσκόπους Λέοντες εύνοια σε νέες σχέσεις και ερωτικά, όπου είστε από τους πιο τυχερούς του διαστήματος στα αντίστοιχα θέματα καθώς και για νέες συνεργασίες.

Για Ωροσκόπους Παρθένους, τα ξεκινήματα αφορούν την απλή καθημερινότητα ή μια νέα εργασία. Μπορείτε επίσης να φροντίσετε λίγο την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Για τους Ωροσκόπους Ζυγούς είναι η εξαιρετική σας περίοδος στα ερωτικά, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Θα μπορούσε να είναι μια από τις ιδανικότερες περιόδους σύναψης μιας ερωτική σχέσης με τη νέα σελήνη στον Υδροχόο.

Για Ωροσκόπους Σκορπιούς, το ξεκίνημα αφορά στο σπίτι και την οικογένεια, που σε κόντρα με το ζώδιο σας προκαλεί και μια πίεση παραπάνω.

Για Ωροσκόπους Τοξότες προσφέρει κοινωνικοποίηση και επαφές με στενούς συγγενείς καθώς και μια εξωστρέφεια που σας αναζωογονεί.

Για Ωροσκόπους Αιγόκερους, προσφέρει νέες δυνατότητες εσόδων, καθώς και τόνωση της αυτοπεποίθησης, σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη που έχει μόλις περάσει στο ζώδιο σας και προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στο να γίνετε αρεστοί και γοητευτικοί.

Για τους Ωροσκόπους Υδροχόους οι αλλαγές είναι σε προσωπικό επίπεδο, με νέα προσωπικά και επαναστατικά ξεκινήματα στη ζωή σας ή σε ότι αφορά τις σχέσεις σας.

Τέλος, για Ωροσκόπους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη λειτουργεί σε επίπεδο παρασκηνιακό και φέρνει αλλαγές σε ψυχολογικά και στο υποσυνείδητο.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s