Τι αποκαλύπτει η θέση της Αφροδίτης στο γενέθλιο χάρτη

Η Αφροδίτη είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που συνδέεται με την αγάπη, τον έρωτα και τις απολαύσεις της ζωής. Είναι δείκτης συναισθηματικής και υλικής ευημερίας, γι αυτό συνδέεται και με τα χρήματα. Ανάλογα το ζώδιο που βρίσκεται στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθενός, αποκαλύπτει τον τρόπο που αγαπάμε και το πώς εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Μπορεί να μας δώσει πολλές πληροφορίες για την αισθηματική μας ζωή. Η θέση της σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο μας αποκαλύπτει και τον τύπο της γυναίκας που τον έλκει ερωτικά.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε τις προσωπικές μας επιθυμίες, έτσι ώστε να διεκδικούμε αυτό που μας ταιριάζει  αλλά και να ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ως προς τη συναισθηματική του ανταπόκριση.

Αν έχετε Αφροδίτη στον Κριό…

Εδώ η Αφροδίτη βρίσκεται σε θέση αδυναμίας και στερείται θηλυκότητας.  Βγάζει έντονο δυναμισμό και πάθος, φλερτάρει έντονα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου της χωρίς να χάνει χρόνο. Είστε αρκετά παρορμητικοί και βαριέστε εύκολα γι αυτό πρέπει το ταίρι σας να έχει ένα φρέσκο και νεανικό παρουσιαστικό και να ανανεώνει συχνά το look του. Σας αρέσει το νεανικό αθλητικό ντύσιμο και τα όμορφα φρέσκα πρόσωπα. Εκφράζετε την αγάπη σας και  το ερωτικό σας ενδιαφέρον μέσα από αντιπαραθέσεις ή τσακωμούς.

Αν έχετε Αφροδίτη στον Ταύρο…

Εδώ ηΑφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά και προσφέρει τύχη στα αισθηματικά και ασφάλεια σε όποιον τη διαθέτει. Εκπέμπει θηλυκότητα, έχει καλό γούστο και ροπή στις απολαύσεις, ιδιαίτερα στο καλό φαγητό και τα γλυκά. Στον έρωτα είστε αισθησιακοί και η καλή οικονομική κατάσταση του υποψήφιου συντρόφου σας είναι ένα απαραίτητο συστατικό για να προχωρήσετε μαζί του. Εκδηλώνετε την αγάπη σας κάνοντας ακριβά δώρα και εκτιμάτε να σας εκφράζουν και οι άλλοι με υλικό τρόπο την αγάπη τους. Έχετε υπομονή και σταθερότητα και είστε πιστοί σε μια σχέση. Αγαπάτε την ηρεμία και τις απλές απολαύσεις της ζωής.

Αν έχετε Αφροδίτη στους Διδύμους…

Είστε έξυπνοι, επικοινωνιακοί, με ανάλαφρο νεανικό παρουσιαστικό και ανάλογο ντύσιμο. Αγαπάτε ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλέρτ και τις εναλλαγές και αυτό δε σας καθιστά και τόσο σταθερούς στις σχέσεις σας. Η εγκεφαλική επικοινωνία είναι απαραίτητο συστατικό στον έρωτα.  Συχνά υπάρχει η τάση να μπλέκετε σε διπλές καταστάσεις. Εκδηλώνετε την αγάπη σας με το να μεταφέρετε πληροφορίες και να ενημερώνετε το ταίρι σας επί παντός επιστητού. Εκτιμάτε το καλό χιούμορ.

Αν έχετε Αφροδίτη στον Καρκίνο…

Είστε προστατευτικοί και βγάζετε συναίσθημα και τρυφερότητα. Αγαπάτε το σπίτι και την οικογένεια. Σας αρέσει να μαγειρεύετε στο ταίρι σας και να του παρέχετε μητρική φροντίδα. Είστε ευαίσθητοι και ρομαντικοί με έντονη θηλυκότητα. Όταν βρείτε τη συναισθηματική ανταπόκριση που επιθυμείτε δε φεύγετε από τη σχέση και είστε πιστοί.

Αν έχετε Αφροδίτη στο Λέοντα

Είστε μεγαλοπρεπείς και αγαπάτε την πολυτέλεια. Ερωτεύεστε με πάθος και είστε γενναιόδωροι με το ταίρι σας. Σας αρέσει η διασκέδαση και η καλή ζωή. Έχετε αυτοπεποίθηση και σας αρέσει να τραβάτε πάνω σας τα βλέμματα. Δείχνετε την αγάπη σας με το να εξυψώνετε και να θαυμάζετε το σύντροφό σας.

Αν έχετε Αφροδίτη στην Παρθένο…

Εδώ η Αφροδίτη βρίσκεται σε πτώση που σημαίνει ότι εκλογικεύει αρκετά την αγάπη και τα αισθήματα με αποτέλεσμα να μην αφήνεστε στις απολαύσεις. Όλα τα περνάει μέσα από ένα μικροσκόπιο, είναι επικριτική και υπεραναλύει τα πάντα. Εκφράζει την αγάπη μέσω της κριτικής, της υπηρεσίας και με πρακτικότητα.

Αν έχετε Αφροδίτη στο Ζυγό…

Εδώ η Αφροδίτη βρίσκεται στη θέση της και βγάζει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Είστε κομψοί και εκλεπτυσμένοι με καλό γούστο και διακριτική ομορφιά. Είστε κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Αγαπάτε τη συντροφικότητα και σας είναι δύσκολο να είστε καλά αν δεν έχετε μια σχέση. Υπάρχει πάντως τύχη και εύνοια στον έρωτα. Έλκεστε από όμορφα και ευγενικά άτομα.

Αν έχετε Αφροδίτη στο Σκορπιό…

Μια θέση αδυναμίας και αυτή για την Αφροδίτη, βγάζει έντονη ανασφάλεια και κτητικότητα. Έχετε έντονο πάθος και σεξουαλικότητα και μαγνητίζετε το άτομο του πόθου σας.Λόγω της έντονης ανάγκης που έχετε για απόλυτο έλεγχο του συντρόφου σας και των έντονων συναισθημάτων σας, υπάρχει αίσθημα ανικανοποίητου. Πολλές φορές ζηλεύετε και λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά.

Αν έχετε Αφροδίτη στον Τοξότη…

Είστε άτομο ευχάριστο και αισιόδοξο και αγαπάτε τις νέες εμπειρίες, τα ταξίδια και τις γνώσεις.  Έχετε μια αρκετά ανάλαφρη στάση απέναντι στην αγάπη και δε σας αρέσει ιδιαίτερα η δέσμευση. Για να διατηρήσετε μια σχέση πρέπει να υπάρχει ελευθερία και διάθεση για νέες εμπειρίες και πειραματισμούς. Διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε νέες περιπέτειες.

Αν έχετε Αφροδίτη στον Αιγόκερω…

Εκτιμάτε την κοινωνική επιτυχία και τους καταξιωμένους επαγγελματικά και μεγαλύτερους ηλικιακά συντρόφους. Φυσικά σας ενδιαφέρει και το χρήμα και θέλετε να υπάρχει οικονομική άνεση, σαν αποτέλεσμα της καλής κοινωνικής θέσης. Έτσι συχνά ερωτεύεστε άτομα φτασμένα . Έχετε σοβαρό παρουσιαστικό και επαγγελματικό σικάτο ντύσιμο.

Αν έχετε Αφροδίτη στον Υδροχόο…

Είστε άτομα ανεξάρτητα, πρωτοποριακά και έλκεστε από έξυπνα και επικοινωνιακά άτομα. Θέλετε ανεξαρτησία, εγκεφαλική επικοινωνία και πρωτοτυπία. Αν βρείτε το άτομο που πληρεί τα παραπάνω χαρακτηριστικά είστε πιστοί και σταθεροί.

Αν έχετε Αφροδίτη στους Ιχθύες…

Είστε απίστευτα ρομαντικοί και επιθυμείτε διακαώς να βρείτε τον έρωτα. Προσφέρετε αγάπη και άπλετο συναίσθημα. Είστε δοτικοί και σας αρέσει να στέλνετε και να λαμβάνετε δώρα. Έχετε καλή αίσθηση του γούστου. Λόγω της μεγάλης προσδοκίας που έχετε, απογοητεύεστε εύκολα και είναι ο λόγος που θα μπορούσατε να απιστήσετε. 

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s