Καλή χρονιά με Άρη στον Κριό 1/1- 14/2/2019

Καλή χρονιά, με Άρη στον Κριό!!! Με την είσοδο του 2019, έχουμε και την ταυτόχρονη είσοδο του πλανήτη Άρη στο ζώδιο του, τον πύρινο Κριό, δίνοντας το έναυσμα για δράση, τόλμη και δυναμισμό στην ατμόσφαιρα… Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού λειτουργεί εξαιρετικά, δίνει δύναμη, θέληση, αποφασιστικότητα, παρορμητισμό. Όποιος τον διαθέτει στο γενέθλιο χάρτη του, είναι δραστήριος, δυναμικός, ρίχνεται εύκολα στη μάχη σε οτιδήποτε θέλει να κατακτήσει, χωρίς να χάνει χρόνο. Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα, όπου είναι πολύ φλογεροί εραστές. Είναι ο Άρης του ιππότη, που θα πολεμήσει με ευθύτητα και εντιμότητα, σεβόμενος και τον αντίπαλο.
Στο ζώδιο του Κριού θα παραμείνει από 1.1 έως 14.2.2019 και ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) κ δευτερευόντως Υδροχόοι και Δίδυμοι και όσοι βεβαίως έχουν κάποιο προσωπικό πλανήτη τους εκεί ή Ωροσκόπο. Οι καλές όψεις που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη κ το Δία από τον Τοξότη, ευνοούν τον έρωτα, τη χαρά, τη δημιουργικότητα. Κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση και θα ζήσετε αξέχαστες, χαρούμενες στιγμές.
Φέρνει εντάσεις και δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν, στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού κυρίως Καρκίνους, Ζυγούς κ Αιγόκερους., λόγω και των σκληρών όψεων που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.
Ας κινηθούμε όλοι με δύναμη κ θάρρος το 2019, προς επίτευξη των στόχων μας.Ο Άρης βοηθά σε αυτό, σε άλλους με εύκολο τρόπο(ζώδια της Φωτιάς), σε άλλους με δύσκολο, ..βλέπε Παρορμητικά, το σίγουρο όμως είναι ότι ευνοείται η ΔΡΑΣΗ.
Καλή χρονιά!!!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s