Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019

Το 2019 είναι μια χρονιά που έχει τα θετικά της, λόγω της παρουσίας του Δία στο ζώδιο της θέσης του, τον Τοξότη, όπου θα φέρει ένα σημαντικό κομμάτι αισιοδοξίας και ευκαιριών για όλους, αλλά ιδιαίτερα για τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους/Παρθένους/Τοξότες/Ιχθύες), αλλά και τα υπόλοιπα δύο της Φωτιάς, Κριούς και Λέοντες, του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Τα ζώδια του Παρορμητικού (Κριοί/Ζυγοί/Καρκίνοι/Αιγόκεροι) εξακολουθούν να πιέζονται, με τη διαφορά ότι απαλλάσσεται εντελώς το 1ο δεκαήμερο από Κρόνο και Πλούτωνα και το 2ο μόνο από Πλούτωνα, αφού σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα διελαύνει ο Κρόνος στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, φέρνοντας υποχρεώσεις και ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν τα παραπάνω ζώδια. Ο Πλούτωνας έχει περάσει οριστικά στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και φέτος θα κινηθεί από την 20η έως την 23η μοίρα.

Παρατηρούμε τον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω λοιπόν έντονα ενεργοποιημένο και μαζί με τις Εκλείψεις της χρονιάς που θα γίνουν στο συγκεκριμένο άξονα, σίγουρα έχουμε να βιώσουμε εξελίξεις στην τετράδα των Παρορμητικών. Κάτι πρέπει να κλείσει τον κύκλο του για να περάσετε σε μια αναγέννηση. Αυτό για κάποιους που είναι συμβατοί με την ενέργεια αυτή είναι απόλυτα φυσιολογικό, για κάποιους άλλους θα φανεί ιδιαίτερα σκληρό και βαρύ για την ψυχολογία τους. Όπως και να ‘χει χρειάζεται να γίνει κάποια δουλειά για να βγουν αναγεννημένοι.

Μια ακόμα ομάδα ζωδίων που θα δεχτεί επιρροές φέτος είναι αυτή των Σταθερών (Ταύροι/Σκορπιοί/Λέοντες/Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, με το πέρασμα κανονικά πλέον του Ουρανού στον Ταύρο, ο οποίος θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα αλλάξει τις ζωές τους. Με την ενέργεια της ανανέωσης και της φρεσκάδας που κουβαλάει ο Ουρανός, θα κάνει ακόμα και τα πιο αμετακίνητα ζώδια να αναθεωρήσουν τις αντιλήψεις τους επάνω σε παγιωμένες και πεπαλαιωμένες καταστάσεις που βίωναν και να ξεκινήσουν μια νέα πορεία απελευθέρωσης.

Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί στο 2ο δεκαήμερο των Ιχθύων από τη 14η έως τη 18η μοίρα και θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού, όπου σε συνδυασμό με το Δία θα φέρει ένα υπερβολικό φούσκωμα της ανάγκης για διαφυγή και για υπεραισιοδοξία που μπορεί να φέρει αυταπάτες. Ιδιαίτερη προσοχή τους  μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο.

Να ευχηθούμε σε όλους ένα υπέροχο, γενναιόδωρο και χαρούμενο 2019!

Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και φυσικά μην ξεχνάτε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας, για τις ετήσιες σας προβλέψεις!!!

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Κριός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Ταύρος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Δίδυμοι

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Καρκίνος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Λέων

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Παρθένος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Ζυγός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Σκορπιός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Τοξότης

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Αιγόκερως

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Υδροχόος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 – Ιχθύες

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s