Τα γενέθλια του Τοξότη

Αγαπητοί Τοξότες με αφετηρία τα φετινά σας γενέθλια ξεκινάει μια από τις καλύτερες σας χρονιές! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία εδώ και λίγες μέρες του κυβερνήτη πλανήτη σας Δία στο ζώδιο του, τον Τοξότη. Μάλιστα η συγκεκριμένη διέλευση θα σας ακολουθεί για ένα χρόνο, μια και ο Δίας κάθεται σε κάθε ζώδιο έναν ολόκληρο χρόνο. Διαβάστε περισσότερα για το Δία στον Τοξότη εδώ, μια και πρόκειται για το γεγονός της χρονιάς για εσάς!!! Επίσης όσοι ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο, μπορεί να τον έχετε ως διέλευση ως τα τέλη Δεκέμβρη, αλλά ουσιαστικά σας ακολουθεί για ένα χρόνο γιατί αποτυπώνεται στην Ηλιακή σας επιστροφή.

Αυτή τη χρονιά έχετε τη δυνατότητα να κάνετε απλόχερα αυτό που θέλετε πάντα, να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, τις γνώσεις σας, να φιλοσοφήσετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ότι θελήσετε να επιτύχετε, αφού το έχετε πρώτα οραματιστεί και πιστέψει!  Από τη φύση σας είστε άτομα που στοχεύουν ψηλά, σε κάτι ανώτερο πνευματικά και αναζητάτε νέες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να το επιτύχετε. Ο κυβερνήτης σας Δίας σας χαρίζει αισιοδοξία και τώρα που έχει επιστρέψει στο ζώδιο του θα σας δώσει ότι χρειάζεστε για να επεκταθείτε

Οικονομικά δε φαίνεται να υπάρχουν μεγάλες βελτιώσεις , τουλάχιστον σε ότι αφορά τα προσωπικά σας έσοδα. Καλείστε όμως να αναζητήσετε πηγές εσόδων από τρίτους (συζύγου, κοινά οικονομικά, ασφάλειες κλπ.).

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στις τελευταίες 2 μοίρες του Κριού ως τις αρχές Μαρτίου και θα φέρει απρόβλεπτους κεραυνοβόλους έρωτες για τους Τοξότες των τελευταίων ημερών. Να είστε ανοιχτοί στο καινούριο και πρωτοποριακό που θα σας ανανεώσει. Επίσης ίσως θέσετε σε εφαρμογή πρωτότυπα δημιουργικά σας σχέδια..

Ο Ποσειδώνας τέλος επηρεάζει εσάς του 2ου δεκαημέρου και σε συνδυασμό με την κίνηση του Δία στο 2ο δεκαήμερο για το μεγαλύτερο μέρος του 2019, θα σας φέρει υπερβολική αισιοδοξία, μεγάλες προσδοκίες, υπερβολές και καταχρήσεις αλλά και μια αυξημένη τάση ιδεαλισμού.  Ίσως σας προκαλέσει μπερδέματα σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού, αλλά όχι κάτι τόσο αρνητικό παρά μόνο υπερβολές.

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι επιρροές για τη νέα σας χρονιά, που δε θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη, αφού έχει να σας χαρίσει την προσωπική επέκταση που ο καθένας σας ονειρεύεται!

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s