Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στο Σκορπιό

ImageJ=1.43u

Σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα για την Αθήνα, έχουμε τη Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο Σκορπιό, στη 15η μοίρα. Ένας νέος κύκλος ξεκινημάτων σηματοδοτείται, τη στιγμή που ο Δίας είναι έτοιμος να αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού και να περάσει την επόμενη μέρα στον Τοξότη. Επίσης μόλις λίγες ώρες πριν, οι Δεσμοί της Σελήνης άλλαξαν ζωδιακό άξονα και πέρασαν στον Καρκίνο – Αιγόκερω και ο Ουρανός ανάδρομος από τον Ταύρο, μπήκε στην τελευταία μοίρα του Κριού.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είμαστε στα μέσα του ζωδίου του Σκορπιού, εποχή εμβάθυνσης και εσωτερικής ανασκόπησης, με σκοπό την ψυχική ενδυνάμωση μέσα από την αντιμετώπιση των φόβων και όλων των σκοτεινών πλευρών και ενστίκτων. Ο κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας σχετίζεται άμεσα με την ψυχολογία και την εσωτερική δύναμη, και στο χάρτη βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τη Νέα Σελήνη, που σημαίνει ότι βοηθάει και δίνει ευκαιρίες για να επιτευχθεί μια βαθιά εσωτερική κάθαρση. Συγκυβερνήτης βάσει δεκανού είναι ο Ποσειδώνας, που δηλώνει την πνευματικότητα, την τέχνη, την ευαισθησία και επίσης είναι σε ευνοϊκότατη όψη τριγώνου με τη Νέα Σελήνη.

Μια Νέα Σελήνη καθαρά “Σκορπίσια” και βάσει δυναμικής του χάρτη, διαμορφώνει το κλίμα του δεκαπενθημέρου που ακολουθεί και βοηθάει στο να επιτευχθεί η εσωτερική καθαρότητα με τη βοήθεια της εμβάθυνσης και της πνευματικότητας, για να είμαστε πλέον έτοιμοι στη συνέχεια να απολαύσουμε την επέκταση καθώς και την αισιοδοξία που υπόσχεται ο Δίας στον Τοξότη, αλλά και το πέρασμα του Ήλιου σε αυτό το ζώδιο σε ένα δεκαπενθήμερο από τώρα.

Ο χάρτης αυτός εμπεριέχει και ένα μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Δία- Χείρωνα- Βόρειου Δεσμού στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων του νερού, που μιλάει για το τελείωμα καταστάσεων που μας έχουν πληγώσει σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Ουρανός σε χιαστί με το Δία και σε τετράγωνα με τους Δεσμούς, προμηνύει εντάσεις σε κοινωνικό επίπεδο και με ομάδες ανθρώπων, το επόμενο διάστημα, με έντονες αντιδράσεις και επαναστατικότητα.

Άφησα το καλύτερο για το τέλος, το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης ανάδρομης στο Ζυγό και Άρη στον Υδροχόο, το οποίο ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου σε ερωτικό επίπεδο, στο να διορθώσουν καταστάσεις του παρελθόντος σε μια σχέση, να κάνουν μια επανασύνδεση και γενικά να περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους.

Κριός

Η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει σε θέματα ψυχολογίας, κοινών οικονομικών και σεξουαλικότητας. Είστε από τους πλέον ευνοημένους στο να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να έρθετε αντιμέτωποι με φόβους και οτιδήποτε βρίσκεται κρυμμένο στην ψυχή σας με σκοπό να το εξυγιάνετε. Είστε σε πολύ δυνατή σεξουαλική φάση και εκπέμπετε μαγνητισμό. Σχετικά με οικονομικά είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε ρυθμίσεις και διακανονισμούς. Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε την εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης-Άρη, και είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές παλιών σχέσεων ή γενικότερης κοινωνικοποίησης και ευχάριστες στιγμές.

Ταύρος

Αφού έχετε πάρει ότι είχατε να πάρετε από το Δία στο Σκορπιό για ένα χρόνο, έρχεται τώρα η Νέα Σελήνη στον οίκο των σχέσεων σας για να επισφραγίσει την εύνοια και να σας ωθήσει να κάνετε ξεκινήματα και επόμενα βήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μια ευχάριστη περίοδος κοινωνικοποίησης για εσάς.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά σας δίνει τη δυνατότητα αυτή η Νέα Σελήνη να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα σχέδιά σας και να έχετε ίσως και κάποιες απολαβές οικονομικές. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να φροντίσετε τη φυσική κατάσταση και την καθημερινότητα σας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου ευνοείστε από το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στα ερωτικά σας. Αντίστοιχα εσείς των πρώτων ημερών, ευνοείστε από το Δία στις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Πολύ θετική αυτή η Νέα Σελήνη προς το ζώδιο σας ευνοεί σε νέα ξεκινήματα δημιουργικά και ερωτικά. Πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση σχέσης. Επίσης ευνοεί και τις συνεργασίες.

Λέων

Μια Νέα Σελήνη σε κόντρα με το ζώδιο σας, φέρνει πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις κυρίως σε εσάς του 2ου δεκαημέρου, που σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους. Καθαρίστε το χώρο σας και την ψυχολογία σας για να υποδεχτείτε τα καλύτερα που έρχονται αμέσως μετά. Εσείς του 1ου δεκαημέρου απολαύστε την εύνοια του Δία στον Τοξότη και διασκεδάστε, ερωτευτείτε και χαρείτε τη ζωή. Για όσους ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο υπάρχουν ευκαιρίες επανασύνδεσης και ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

Παρθένος

Μια Νέα Σελήνη επικοινωνίας και εξωστρέφειας για εσάς, βοηθάει να ξεκαθαρίσετε πιθανές παρεξηγήσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον ή ακόμα και με το ταίρι σας. ευνοούνται οι γνωριμίες.

Ζυγός

Ένα διάστημα ευνοϊκό για να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας. Ελέγξτε τα έσοδα και έξοδα σας και ρυθμίστε εκκρεμότητες για θέματα σπιτιού και καθημερινών υποχρεώσεων. Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες και τα θέλω σας για να νιώσετε εσωτερική ικανοποίηση.

Σκορπιός

Νέα προσωπικά ξεκινήματα υπόσχεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σε σχέσεις αλλά και σε όλους τους τομείς. Είναι η εποχή σας και αφού έχετε πάρει ότι δώρα είχε να σας δώσει ο Δίας, είναι η ώρα να βγείτε δυναμικά προς τα έξω και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Ερωτικά είστε σε πολύ ευνοϊκό διάστημα.΄

Τοξότης

Είναι το τελευταίο δεκαπενθήμερο που σας βάζει λίγο στο παρασκήνιο να ολοκληρώσετε με υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν και με την ψυχική σας ηρεμία, έτσι ώστε στη συνέχεια να απολαύσετε τα δώρα του Δία στο ζώδιο σας απλόχερα, ιδιαίτερα εσείς του 2ου δεκαημέρου. Για όσους ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο ο Δίας ήδη σας επηρεάζει και μπορείτε να κυνηγήσετε τη τύχη σας σε όλα τα επίπεδα. Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνετε στιγμές κοινωνικοποίησης.

Αιγόκερως

Μια πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη για το δικό σας ζώδιο, που σας βοηθάει σε στόχους, μέσα από ομάδες και φίλους να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να βγείτε δυνατοί σε επίπεδο επαγγελματικό και οικονομικό, με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας.

Υδροχόος

Πιεστική για εσάς αυτή η Νέα Σελήνη, με πολύ δουλειά και υποχρεώσεις, που όμως σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε επαγγελματικούς σας στόχους μέσα από κούραση. Θα μπορούσε ακόμα να αποβεί και επικερδής για τα οικονομικά σας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου ευνοείστε σε ερωτικό επίπεδο από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο σας, και μπορείτε να επιχειρήσετε να διορθώσετε πιθανά κακώς κείμενα του παρελθόντος στη σχέση σας ή να επιδιώξετε μια επανασύνδεση.

Ιχθύες

Μια πολύ φιλική για εσάς Νέα Σελήνη, σας βοηθάει να αποδράσετε, να ονειρευτείτε και να ταξιδέψετε. Πιστέψτε στο όραμά σας αυτή την περίοδο γιατί θα έχετε τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s