ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (8/11/2018 – 2/12/2019)

Το μεγαλύτερο γεγονός του Νοεμβρίου είναι η είσοδος του Δία στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνά και πραγματοποιείται την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης παραμένει σε κάθε ζώδιο για ένα χρόνο, διαμορφώνοντας έτσι το γενικό κλίμα εύνοιας και επέκτασης, αλλά και φέρνοντας τύχη σε όσους αντίστοιχα επηρεάζει.

Πλέον λοιπόν ο Δίας για τον επόμενο χρόνο θα βγάλει όλα τα θετικά του στοιχεία: αισιοδοξία, τύχη, επέκταση, ταξίδια, φιλοσοφία, ανώτερη μόρφωση, είναι θέματα που θα ευνοήσει και θα πριμοδοτήσει. Το κλίμα γίνεται πιο εξωστρεφές και ενεργητικό και οι ευκαιρίες ανάπτυξης και ανάτασης μεταφέρονται στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί – Λέοντες – Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόοι). Τύχη επίσης αλλά με υπερβολές θα φέρει και σε Παρθένους – Ιχθύες.

Η κύρια όψη που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς είναι το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα που θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι – Τοξότες – Παρθένοι – Ιχθύες). Η όψη αυτή θα φέρει υψηλές προσδοκίες για τα παραπάνω ζώδια του 2ου δεκαημέρου. Επίσης σε γενικό επίπεδο θα προκαλέσει αύξηση του μεταναστευτικού, πιθανότητα ναυτικών ατυχημάτων, αύξηση κερδοσκοπίας. Ο ιδεαλισμός θα είναι αυξημένος. Η όψη αυτή θα σχηματιστεί με ακρίβεια τρεις φορές, τον Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, στη 14η, 18η και 17η μοίρα αντίστοιχα.

Ο Δίας θα κινηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Τοξότη από 8 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου 2018.

Στο 2ο δεκαήμερο θα βρίσκεται από 24 Δεκεμβρίου 2018 έως 14 Φεβρουαρίου 2019 και 7 Ιουνίου έως 13 Οκτωβρίου 2019.

Στο 3ο δεκαήμερο από 15 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου 2019 και 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019.

Θα βρίσκεται ανάδρομος από 10 Απριλίου έως 11 Αυγούστου 2019, από την 24η έως την 14η μοίρα του Τοξότη.

Έτσι οι πλέον κερδισμένοι θα είναι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή σημεία (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα) από τη 14η ώς την 24η μοίρα των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα, διότι ο Δίας θα περάσει 3 φορές.

Πάμε τώρα να δούμε που θα ευνοηθεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά (διαβάστε σε αυτό το σημείο το ζώδιο του Ωροσκόπου σας).

Κριός

Πολύ ευνοϊκή η νέα θέση του Δία για εσάς αυξάνει την αισιοδοξία, την τύχη γενικότερα και σας δίνει το έναυσμα να επεκταθείτε, να ταξιδέψετε, να προχωρήσετε σε ανώτερες σπουδές και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Σας δίνει όραμα και ελπίδα και βρίσκετε το νόημα στη ζωή σας.

Ταύρος

Πολύ θετική η νέα θέση του Δία σε θέματα που αφορούν την εσωτερική σας ικανοποίηση, την ψυχολογία, τη σεξουαλικότητα, καθώς και σε σχέση με τα οικονομικά που δεν προέρχονται από την εργασία σας (οικονομικοί πόροι από τρίτες πηγές).

Δίδυμοι

Η μεγάλη στιγμή που ο Δίας περνάει στον οίκο των σχέσεων σας έφτασε και σας φέρνει τύχη στις διαπροσωπικές σχέσεις κάθε είδους. Ένας γάμος, μια επισημοποίηση, μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία είναι από τα θέματα που θα πριμοδοτήσει αυτή η χρονιά. Λαμβάνετε τύχη και εύνοια μέσα από τους άλλους.

Καρκίνος

Με τη νέα θέση του Δία ευνοείται η καθημερινότητα σας, η εργασία και η υγεία σας. Είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε εργασία. Κάντε ένα γενικό check-up και βρείτε λύσεις σε πιθανά προβλήματα υγείας που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Προσοχή μόνο στην αύξηση βάρους.

Λέων

Από τους πλέον ευνοημένους με τη νέα θέση του Δία στον τομέα των ερώτων σας! Ήρθε επιτέλους η στιγμή να χαρείτε τον έρωτα, το φλέρτ, τη δημιουργία και τη χαρά της ζωής.  Ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας. Έρωτες, απόκτηση παιδιών, επιχειρηματικότητα, τύχη σε τυχερά παιχνίδια. Η τύχη είναι με το μέρος σας για όλα τα παραπάνω.

Παρθένος

Η εύνοια του Δία μεταφέρεται στο σπίτι σας, την οικογένειά σας ή την πατρική περιουσία σας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε επεκτάσεις σε αυτά τα θέματα, είτε με το να μεγαλώσετε την οικογένεια σας, να περάσετε ευχάριστα στο χώρο του σπιτιού σας, να κάνετε όμορφες ανακαινίσεις ή μια μετακόμιση. Επίσης πιθανό να δημιουργήσετε τώρα τη δική σας οικογένεια. Η διάθεσή σας γίνεται πιο ευχάριστη και απαλλάσεστε από κατάλοιπα του παρελθόντος.

Ζυγός

Εύνοια σε σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας, στενούς συγγενείς, αδέρφια, γειτονιά φέρνει η θέση του Δία στον Τοξότη. Επίσης κοντινά ταξίδια, πιθανόν μια αγορά μεταφορικού μέσου ευνοούνται. Αυξάνονται οι επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις.

Σκορπιός

Αύξηση των οικονομικών σας και δη των εσόδων υπόσχεται η νέα θέση του Δία. Επίσης αύξηση της αυτοπεποίθησης και του αισθήματος ασφάλειας και πληρότητας στη ζωή σας.

Τοξότης

Ο Δίας πλέον στο ζώδιο σας φέρνει μια γενικότερη τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αφού βγαίνετε προς τα έξω με αισιοδοξία, ευχάριστη διάθεση και είστε αγαπητοί με αυτό που εκπέμπετε στο περιβάλλον σας. Προσωπική τύχη και επεκτάσεις. Εύνοια στις σχέσεις. Προσοχή μόνο στην πρόσληψη βάρους.

Αιγόκερως

Η τύχη που σας φέρνει η νέα θέση του Δία είναι αρκετά παρασκηνιακή, αφού λειτουργεί καθαρά σε υποσυνείδητο επίπεδο και σας βοηθάει να καθαρίσετε μέσα σας. Επίσης σας προστατεύει από κρυφούς εχθρούς. Σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε υποθέσεις που πρέπει να τελειώσουν για να προχωρήσετε μπροστά.

Υδροχόος

Πολύ τυχερή η νέα θέση του Δία στον Τοξότη για εσάς, από τον αγαπημένο σας τομέα, αυτό των φίλων και των ομάδων. Λαμβάνετε αναγνώριση και αγάπη από φίλους και ομοϊδεάτες, εκπληρώνετε στόχους και ελπίδες σας. Ακόμα και ερωτικά μπορεί να λειτουργήσει ως αντανάκλαση του απέναντι οίκου των ερώτων σας και της χαράς της ζωής.Τύχη μέσα από κοινωνικοποίηση.

Ιχθύες

Επαγγελματική και κοινωνική εύνοια και αναγνώριση σας χαρίζει η νέα θέση του Δία στον Τοξότη. Τύχη στην καριέρα, εύνοια από ανωτέρους στη δουλειά και επαγγελματικά ανοίγματα. Γίνεστε γνωστοί και δημοφιλείς ως προς την κοινωνική σας εικόνα και την καριέρα σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

1 comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s