Τα γενέθλια των Σκορπιών

Αγαπητοί Σκορπιοί Χρόνια σας πολλά!!! Ο μήνας των γενεθλίων σας έχει ήδη ξεκινήσει και εμείς θα ρίξουμε μια ματιά στις πλανητικές διελεύσεις της νέας γενεθλιακής σας χρονιάς, μια και όπως γνωρίζετε στην αστρολογία με αφετηρία την επιστροφή του Ήλιου στη γενέθλια θέση του ξεκινάει ένας νέος προσωπικός ετήσιος κύκλος. Η λεγόμενη Ηλιακή Επιστροφή είναι όμως κάτι εντελώς προσωπικό για το κάθε άτομο κι έτσι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου άρθρου καλύπτουμε τις επιρροές που θα δεχτείτε από τους διελαύνοντες αργούς κυρίως πλανήτες (που είναι και εκείνοι που προκαλούν τις μεγάλες αλλαγές και διαμορφώνουν το σκηνικό) κατά τη διάρκεια του επόμενου σας έτους.

Αφορά Ηλιακή οικοθεσία και συνεπώς πολλά από τα παρακάτω ισχύουν και για Ωροσκόπους στο Σκορπιό.

Αρχικά έχω να σας πω ότι πρόκειται για ένα διάστημα που δεν υπάρχει κάτι να σας ενοχλεί και να σας φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, παρά μόνο ο Ουρανός στον Ταύρο, ο οποίος θα επηρεάσει μόνο όσους ανήκετε στις πρώτες 7 ημέρες του ζωδίου ή στις πρώτες 7 μοίρες του Σκορπιού. Ήδη τα δείγματα σας τα έχει δείξει από το Μάϊο έως το Νοέμβριο του 2018 που ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και έχει αποτυπωθεί στην Ηλιακή σας επιστροφή για να δώσει τη χροιά την χρονιάς που ακολουθεί.

Όσοι λοιπόν είστε γεννημένοι στις πρώτες 7 ημέρες του ζωδίου σας έχετε μπροστά σας μια χρονιά με ανατροπές και απρόοπτες εξελίξεις που έρχονται από τους άλλους, είτε πρόκειται για τη σχέση σας, το σύζυγο ή το συνεργάτη. Οι “άλλοι” επαναστατούν και σας ζητούν ελευθερία, αλήθεια και αυθεντικότητα, διαταράσσοντας τη σταθερότητα που έχετε ανάγκη να εισπράξετε από αυτούς. Αυτό στην πράξη θα μπορούσε να είναι ακόμα και ένα διαζύγιο ή ένας χωρισμός αν πρόκειται για σχέσεις που δε στηρίζονται σε αληθινές βάσεις. Από την άλλη, επειδή ο Ουρανός είναι πλανήτης απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, είναι πολύ πιθανό να φέρει ξαφνικές σχέσεις, ανέμελες και ανεξάρτητες που δε θα υπάρχει όμως έντονο το στοιχείο της δέσμευσης.  Ο Ουρανός αγαπά τις αντισυμβατικές καταστάσεις και την ατομική ελευθερία κινήσεων. Τα δώρα του είναι η ανανέωση που δίνει στο άτομο και η αφύπνιση.

Κατά τα άλλα, όλοι οι Σκορπιοί σταδιακά θα ευεργετηθείτε σε οικονομικό επίπεδο από το Δία στον Τοξότη, που θα αυξήσει τα προσωπικά σας έσοδα. Επίσης θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη αυτοεκτίμηση και ασφάλεια συναισθηματική.

Ερωτικά δε θα λείψουν ο ρομαντισμός και το όνειρο για εσάς κυρίως του 2ου δεκαημέρου, με τον Ποσειδώνα να εξακολουθεί να καταλαμβάνει τον οίκο των ερώτων σας, όπου σε κάποια διαστήματα μέσα στη χρονιά δε θα λείψει και κάποια υπερβολή ή και σπατάλη συναισθημάτων ή οικονομικών, λόγω του τετραγώνου του με το Δία.

Οι Δεσμοί της Σελήνης μετατοπίζονται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και μαζί και οι εκλείψεις που τόσο σας είχαν πιέσει το προηγούμενο διάστημα που βρίσκονταν στο Λέοντα-Υδροχόο και σας επηρέαζαν δυσαρμονικά. Πλέον δε σας ζορίζουν, παρά μόνο μια Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει τον Ιανουάριο στην 1η μοίρα του Λέοντα -Υδροχόου και θα επηρεάσει εσάς των αρχικών ημερών και πάλι σε επίπεδο συναισθηματικό.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, μαζί με το Νότιο Δεσμό σας επηρεάζουν σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, σας ζητάνε να λειτουργήσετε περισσότερο συναισθηματικά και να διαμορφώσετε περισσότερο οικείες-οικογενειακές πεποιθήσεις και επαφές, βάσει του αντί-διαμετρικού Βορείου Δεσμού στον Καρκίνο..

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s