ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Η Πανσέληνος του μήνα στον Ταύρο πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 7:45 μ.μ. για την Αθήνα και στην 1η μοίρα του άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Μόλις λίγο πριν ο Ουρανός αφήσει προσωρινά το ζώδιο του Ταύρου (που βρισκόταν εκεί από τις 15 Μαϊου – μαζί με τη Νέα Σελήνη του Μαϊου στον Ταύρο), για να περάσει στις τελευταίες μοίρες του Κριού για τους επόμενους 4 μήνες, σε αυτή τη φάση από τη μηδενική μοίρα του Ταύρου ανάδρομος κάνει σύνοδο με τη Σελήνη. Κυβερνήτης της Σελήνης αυτής είναι η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο στην 4η μοίρα του Σκορπιού ανάδρομη. Οι Δεσμοί της Σελήνης επίσης λίγο πριν ολοκληρώσουν την πορεία τους στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, έρχονται να ολοκληρώσουν την ένταση κάνοντας τετράγωνα με την Πανσέληνο και δημιουργώντας ένα σχηματισμό Μεγάλου Τετραγώνου.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Πρόκειται για μια Πανσέληνο ανατρεπτική σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά, αξίες, ασφάλειες αλλά και ερωτικά. Πολλές σχέσεις πιθανό να διακοπούν αυτό το διάστημα ή να βγουν στην επιφάνεια εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ πιθανό επίσης να υπάρξουν επιστροφές ερώτων λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης. Σε οικονομικό επίπεδο δύσκολο να υπάρχει ικανοποίηση και η Πανσέληνος αυτή καλεί σε πρακτικές λύσεις που έρχονται απρόβλεπτα και ξαφνικά για να αλλάξουν τα δεδομένα μας.

Επηρεάζονται όσοι ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων του Σταθερού σταυρού (Ταύροι – Λέοντες – Σκορπιοί – Υδροχόοι) και φυσικά όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα) στα παραπάνω ζώδια του 1ου δεκαημέρου.

Δείτε πώς σας επηρεάζει βάσει του Ωροσκόπου σας…

Κριός

Τα οικονομικά σας στο επίκεντρο αυτό το διάστημα, όπου καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί σε μεγάλα ρίσκα. Ίσως σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ξοδέψετε, αλλά η όποια οικονομική δοσοληψία χρειάζεται την προσοχή σας γιατί μπορεί να φανεί ανατρεπτική στα έσοδά σας. Γενικά προσοχή και στα επαγγελματικά σας για να μην έχετε οικονομικές απώλειες. Ερωτικά επίσης ίσως βιώσετε ανατροπές και διαταραχθεί η συναισθηματική σας ασφάλεια.

Ταύρος 

Η Πανσέληνος σας αφορά άμεσα, αφού γίνεται στο δικό σας ζώδιο, οπότε να περιμένετε εξελίξεις στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Πολύ πιθανές οι ερωτικές επιστροφές, όπου πιθανών να σας εκπλήξουν. Εσείς καλείστε να εξετάσετε κατά πόσο θα θέλατε μια επανασύνδεση. Κορυφώνεται για εσάς μια περίοδος έξι μηνών όπου ο Ουρανός έδειξε σε εσάς των πρώτων 5 ημερών ένα δείγμα των αλλαγών που θα έρθουν από το Μάρτιο του 2019, σε προσωπικό επίπεδο στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος αυτή δεν σας επηρεάζει αφού γίνεται πίσω από το ζώδιο σας και απλά σας προετοιμάζει το έδαφος για το επόμενο δεκαπενθήμερο για να υποδεχτείτε το Δία απέναντί σας στον Τοξότη. Κάντε λίγο υπομονή λοιπόν και τα νέα θα είναι θετικά για εσάς πολύ σύντομα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος αυτή δημιουργεί εντάσεις με φίλους, ομάδες ή με τα ερωτικά σας και τα παιδιά σας. Φανείτε περισσότερο διαλλακτικοί αυτές τις μέρες, αν και ερωτικά είστε σε πολύ δημιουργική φάση ακόμα λόγω των πλανητών στο Σκορπιό.

Λέων

Μια Πανσέληνος σε κόντρα με το ζώδιο σας φέρνει εντάσεις και τρίζει τα θεμέλια της καριέρας και του σπιτιού σας, φέρνοντας πιθανές ανατροπές. Είναι η στιγμή που κορυφώνει γεγονότα που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη του Μαϊου και την είσοδο του Ουρανού στον τομέα των επαγγελματικών σας, για να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις από το Μάρτιο του 2019.

Παρθένος

Δεν είναι και τόσο αρνητική για εσάς η Πανσέληνος αυτή όπου σας φέρνει κάποια ένταση στην καθημερινότητα, τη σκέψη και τις επαφές σας. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με κοντινούς συγγενείς και φίλους για να αποφύγετε εντάσεις και διασπαστικές καταστάσεις.

Ζυγός

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σας όπου καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις σπατάλες. Ίσως υπάρξουν ανατροπές σε χρήματα τρίτων πηγών ή του συζύγου, γι αυτό να αποφύγετε οποιαδήποτε συναλλαγή αυτό το διάστημα. Επίσης ίσως υπάρξουν ανασφάλειες ως προς το κατά πόσο ικανοποιημένοι είστε από μια σχέση, αλλά κάντε λίγο υπομονή και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος συμβαίνει στο δικό σας άξονα και φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας και μάλιστα ανατρεπτικές συμπεριφορές και συναισθήματα από την πλευρά του συζύγου ή της σχέσης σας. Γενικότερα είναι η εποχή σας και είστε σε αρκετά καλή διάθεση, ίσως υπάρξουν και επανασυνδέσεις εκεί που δεν το περιμένατε. Παρόλα αυτά να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τυχόν εκρηκτικές συμπεριφορές και διασπάσεις από την άλλη πλευρά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

Εν αναμονή του Δία στις 8 Νοεμβρίου, δεν έχετε παρά να κάνετε ελάχιστη ακόμα υπομονή για τα καλύτερα που  θα έρθουν. Προς το παρόν αυτό το δεκαπενθήμερο δεν έχει και πολλά να σας πει παρά μόνο ίσως να ρυθμίσετε την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σας υποθέσεις έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, αλλά και να ηρεμήσετε λίγο ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Φιλική για εσάς η Πανσέληνος αυτή, όπου σας φέρνει εντάσεις μέσα από τη σχέση σας ή μέσα από φίλους και ομάδες, που στην πορεία ίσως σας φανούν ευεργετικές. Δημιουργικά σας σχέδια και στόχους σας έρχονται στην επιφάνεια για να επαναξιολογήσετε και να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε στη συνέχεια.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος αυτή βρίσκεται σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο και δημιουργεί εντάσεις και τριγμούς στα θεμέλια, στο σπίτι και την καριέρα σας. Καλείστε τώρα να επαναδιαπραγματευτείτε σε αντίστοιχα θέματα που είναι μεγάλης σημασίας για την πορεία σας και τις αλλαγές που σας παρακινεί ο Ουρανός από τον Ταύρο να προχωρήσετε από τα μέσα του Μαϊου που έκανε την αρχική είσοδό του έως και το τέλος αυτού του δεκαπενθημέρου και παράλληλα ο Άρης όλο το παραπάνω διάστημα να ενισχύει την ένταση από το ζώδιο σας. Η καριέρα σας παρόλα αυτά ευνοείται αυτό το διάστημα λόγω των πλανητών στο Σκορπιό οπότε φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας και διαχειριστείτε τις συναισθηματικές αντιδράσεις που έχετε ώς αναφορά θέματα που δεν θέλετε ίσως να αλλάξετε.

Ιχθύες

Φιλική για εσάς η συγκεκριμένη Πανσέληνος, με τις εντάσεις της που όμως δε θα σας επηρεάσουν ιδιαίτερα παρά μόνο σε ότι έχει να κάνει με κοντινά σας πρόσωπά ή στενούς συγγενείς ή σε σχέση με ταξίδια και μετακινήσεις όπου καλό θα ήταν να είστε κάπως πιο προσεκτικοί αυτό το δεκαπενθήμερο.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s