ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 9/10/2018

Στα πλαίσια ενός μήνα που δεν προσφέρει πολλές ευκολίες και ικανοποίηση σε αισθηματικά και οικονομικά λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης στο πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού και των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζει με τον Άρη, τον Ουρανό και τους Δεσμούς της Σελήνης, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στις 9 Οκτωβρίου τα ξημερώματα.

Μια Νέα Σελήνη η οποία έχει κυβερνήτη της την Αφροδίτη και η οποία Αφροδίτη είναι σε δύσκολη θέση στο Σκορπιό, σε τετράγωνο με τον Άρη καθώς και σε παραλληλία με Άρη, Πλούτωνα και Κρόνο. Ταυτόχρονα, η ίδια η Νέα Σελήνη στις 15 μοίρες του Ζυγού βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Το σκηνικό που ανοίγεται για τον επόμενο μήνα, έχει έντονα τη χροιά του ζωδίου του Σκορπιού που σημαίνει ότι μας απασχολούν θέματα με οικονομικές πηγές, ρυθμίσεις οφειλών, διακανονισμών ή κληρονομικών, θέματα αναγκών και επιθυμιών, θέματα ψυχολογίας αλλά και σεξουαλικότητας. Ο Δίας βρίσκεται στην 23η μοίρα του Σκορπιού και ευεργετεί όλα τα παραπάνω θέματα για ακριβώς ένα μήνα από τώρα όπου θα ολοκληρώσει την πορεία του στο Σκορπιό.

Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες: σε αισθήματα ελέγχου και κτητικότητας, σε απόλυτες συμπεριφορές, σε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Νέες σχέσεις με έντονο πάθος αλλά και ελέγχου μπορεί να δημιουργηθούν αλλά φέρνει και συγκρούσεις και χωρισμούς για τους παραπάνω λόγους. Να είστε προσεκτικοί σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες ή διακανονισμούς.

Επηρεάζονται τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου και επίσης τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Ας δούμε τα ζώδια αναλυτικά… διαβάστε κυρίως το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Κριός

Ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες με τη Νέα Σελήνη στο πολικό σας ζώδιο του Ζυγού, όπου όμως εγκυμονούν κινδύνους και απώλειες γι αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, την καριέρα και τη φήμη σας καθώς επίσης και την ασφάλεια σας τη συναισθηματική. Καλείστε να εξετάσετε πολύ καλά τα παραπάνω θέματα πριν ξεκινήσετε κάτι. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχετε ευκαιρίες στα παραπάνω αλλά ίσως να μην ικανοποιούν τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Ταύρος

Ξεκινάτε να ρυθμίσετε θέματα της καθημερινής σας ρουτίνας με αυτή τη Νέα Σελήνη, καθώς και εργασιακά. Το κυριότερο όμως είναι ότι έχετε ένα μήνα ακόμα μπροστά σας που ευνοείστε στον τομέα των σχέσεων και ιδιαίτερα εσείς του 3ου δεκαημέρου, αφού στις 8 Νοεμβρίου ο Δίας περνάει στον Τοξότη. Συνεπώς εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου παρόλα αυτά είστε σε πιο δυσμενή θέση μια και ή ανάδρομη Αφροδίτη δε βοηθάει πολύ ιδιαίτερα αν ψάχνετε μια νέα σχέση, αλλά αν επιζητάτε μια επανασύνδεση υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιτευχθεί αν και θα σας φέρει εντάσεις.

Δίδυμοι

Μια Νέα Σελήνη στα ερωτικά σας σημαίνει νέα ξεκινήματα και νέους έρωτες για εσάς που στην προκειμένη περίπτωση θα έχουν και έντονο πάθος, αλλά εγκυμονεί και κινδύνους από υπερβολικό έλεγχο ή κτητικότητα από τη μεριά σας ή από τη μεριά του άλλου ατόμου προς εσάς.

Καρκίνος

Σας απασχολούν θέματα οικογένειας και σπιτιού που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε προσεκτικά μια και φέρνουν σε θέση άμυνας τη σχέση σας ή εσείς δέχεστε από τους άλλους απόλυτες συμπεριφορές που σας επηρεάζουν ψυχολογικά ή σε σχέση με την οικογένεια, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο. Εσείς του 3ου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε την εύνοια του Δία στα ερωτικά σας για έναν ακόμα μήνα που έχει να σας δώσει πολλά . Εσείς του 1ου δεκαημέρου πιθανών να έχετε επιστροφές ερώτων που θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά μια και δε φαίνεται να είναι και τόσο εποικοδομητικές.

Λέων

Αυτό το διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε επαφές και μετακινήσεις, όπως επίσης και κοντινά ταξιδάκια που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε λίγο από το φόρτο εργασίας που έχετε. Προσοχή εσείς του πρώτου δεκαημέρου με τη σχέση σας με το σύντροφό σας για να αποφύγετε εντάσεις και τσακωμούς.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη αφορά στα οικονομικά σας και μπορεί να σας ωφελήσει στον τομέα των εσόδων σας κατά κάποιο τρόπο αν και δεν θα είναι αρκετός. Προσοχή στις επαφές σας και στην επικοινωνία σας ιδίως εσείς του 1ου δεκαημέρου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας προσφέρεται για προσωπικά ξεκινήματα κυρίως για εσάς που ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανές νέες σχέσεις και γνωριμίες με ερωτικό χαρακτήρα. Κοιτάξτε μόνο κατά πόσο αυτές θα ικανοποιούν τις ανάγκες και επιθυμίες σας και γενικώς θα είναι αυτό που ψάχνετε. Καλύτερα να πάρετε τις αποφάσεις σας τον επόμενο μήνα.

Σκορπιός

Δεν σας επηρεάζει εμφανώς η Νέα Σελήνη παρά μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο και παρασκηνιακά θέματα που επεξεργάζεστε. Εσείς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο έχετε ένα μήνα ακόμα να πάρετε τις ευκαιρίες που σας δίνει ο Δίας σε προσωπικά και επαγγελματικά ή οτι άλλο σας απασχολεί. Εσείς που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο εντάσεις στα συναισθηματικά σας, επιστροφές ερώτων αλλά και χωρισμοί. Θα χρειαστεί να κάνετε την απαραίτητη ενδοσκόπηση και τις αναθεωρήσεις σας.

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό βάζετε νέους στόχους, κάνετε νέους φίλους ή μπαίνετε σε κάποια ομάδα. Το επόμενο διάστημα ευνοεί στο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας και να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος. Σχέσεις και επαφές παρασκηνιακές είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ή ακόμα και ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν που θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε.

Αιγόκερως

Τα ξεκινήματα αυτού μήνα αφορούν στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε πώς θα χειριστείτε επαφές με τους άλλους ή με άτομα εξουσίας και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις και τις διεκδικήσεις σας. Ευνοείστε σε επαφές με φίλους και σε ομάδες αλλά προσέξετε και τις εντάσεις. Θα χρειαστεί διπλωματικότητα.

Υδροχόος

Εσείς μπορείτε αυτό το διάστημα να ανανεωθείτε και να κάνετε νέα ξεκινήματα σε θέματα με σπουδές, σεμινάρια επιμορφωτικά ή κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Επίσης μπορείτε να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις. Έχετε εύνοια από το Δία στο Σκορπιό για ένα μήνα ακόμα στα επαγγελματικά και την καριέρα σας, ιδίως εσείς του 3ου δεκαημέρου. Εσείς του 1ου δεκαημέρου επηρεάζεστε από την ανάδρομη Αφροδίτη στον τομέα των επαγγελματικών σας οπότε θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις ευκαιρίες που σας δίνονται, ίσως έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος στην καριέρα σας. Ίσως πρέπει να εξετάσετε τώρα διάφορες ευκαιρίες που όμως θα  σας αποφέρουν λίγο αργότερα.

Ιχθύες

Η επιρροή αφορά στα κοινά οικονομικά ή θέματα με χρέη και διακανονισμούς που μπορείτε να ξεκινήσετε να ρυθμίσετε. Προσέξετε γενικώς τα οικονομικά σας και αποφύγετε να δανείσετε σε φίλους ή ομάδες. Ευνοείστε σε μακρινά ταξίδια, σπουδές και επαφές

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s