ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ (23/9 – 23/10)

Αγαπητοί φίλοι Ζυγοί, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας και την Φθινοπωρινή Ισημερία, ξεκινάει επισήμως πλέον το φθινόπωρο και για εσάς μια νέα χρονιά με αφετηρία τα γενέθλια σας. Στο άρθρο μας αυτό όπως κάθε φορά θα εξετάσουμε το σκηνικό του ουρανού για έναν ολόκληρο χρόνο από τώρα και πώς επιδράει πάνω σας, βασισμένοι κυρίως στις διελεύσεις των αργών πλανητών, μιας και είναι αυτοί που διαμορφώνουν τα εξωτερικά γεγονότα και τις επιρροές.

Πρόκειται για μια πληροφορία πολύ χρήσιμη, σε καμία περίπτωση όμως απόλυτη και πλήρης, αφού ο κάθε προσωπικός χάρτης έχει τις δικές του δομές και είναι ξεχωριστός, όπως και κάθε άνθρωπος άλλωστε! Έτσι η εξέταση του προσωπικού Ωροσκοπίου σε συνδυασμό με τη μέθοδο της Ηλιακής Επιστροφής είναι αυτή που θα μας δώσει το στίγμα της χρονιάς για τον καθένα και έπειτα οι διελεύσεις έρχονται να επικυρώσουν το πότε.

Πολλά από αυτά τα γενικά των διελεύσεων λόγω του ότι αφορούν Ηλιακή οικοθεσία, ισχύουν και για όσους έχουν Ωροσκόπο στο Ζυγό.

depositphotos_50933751-stock-illustration-zodiac-sign-libra.jpgΑς ξεκινήσουμε λοιπόν ανά δεκαήμερο αφού τα γεγονότα σας βάζουν στο επίκεντρο των εξελίξεων σε ένα βαθμό, όπως και τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού.

1ο Δεκαήμερο

Ένα δύσκολο για εσάς διάστημα που ξεκίνησε με το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω το Δεκέμβριο του 2017, τελειώνει με το τέλος του φθινοπώρου, όπου ο Κρόνος περνάει πλέον στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου. Έχετε λοιπόν μπροστά σας ακόμα ένα τρίμηνο με εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσετε κυρίως μέσα στην οικογένεια και το χώρο του σπιτιού σας. Πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Ίσως επίσης θέματα με γονείς και ηλικιωμένα άτομα στην οικογένεια σας κουράσουν.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου και μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου ευνοεί το δεκαήμερο σας προσφέροντας ευκαιρίες επέκτασης και κοινωνικοποίησης. Έχετε τη δυνατότητα να ανοιχτείτε περισσότερο στον κοντινό σας περίγυρο, να επωφεληθείτε από στενούς φίλους και συγγενείς, να κάνετε κοντινές αποδράσεις, ευνοείστε στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο. Επίσης μπορείτε να επεκτείνετε τις γνώσεις και δεξιότητες σας και γενικά να κάνετε νέες επαφές.

Από τις 19 Φεβρουαρίου του 2019, ο Χείρωνας περνάει πλέον μόνιμα στον πολικό σας Κριό και φέρνει θέματα με σχέσεις και συνεργασίες στο δικό σας δεκαήμερο. Έρχεστε να αντιμετωπίσετε πληγές από τους άλλους, τη σχέση σας ή το συνεργάτη σας. Η επιρροή αυτή λειτουργεί κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, οπότε θα ήταν χρήσιμο να οπλιστείτε με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις όποιες επιθετικές συμπεριφορές απέναντί σας που μπορεί να σας πληγώσουν. Ενδυναμώστε εσωτερικά τον εαυτό σας έτσι ώστε να μην καθρεφτίζετε όσο γίνεται στους άλλους τέτοιες συμπεριφορές και αντιδράσεις.

Τέλος ο Ουρανός στον Ταύρο θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας από τις 6 Μαρτίου 2019 και θα φέρει ανατροπές στα οικονομικά σας, συγκεκριμένα τα κοινά οικονομικά με τρίτους ή του συντρόφου, χρεωστικά, δάνεια κ.λ.π. Η επιρροή μπορεί να είναι είτε υπέρ σας είτε εναντίον σας, αφού ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος και καλό θα είναι να είστε κάπως επιφυλακτικοί στα ανοίγματα που ίσως θέλετε να κάνετε. Επίσης από αυτή τη θέση αφυπνίζει την ψυχολογία σας και τη σεξουαλικότητα.

2ο Δεκαήμερο

Αρχικά ο Πλούτωνας περνάει για τελευταία φορά από τις 2 τελευταίες μοίρες του δεκαημέρου σας, για να αποχωρήσει πλέον οριστικά από το δικό σας δεκαήμερο στις 14 Δεκεμβρίου. Μπορείτε λοιπόν να πανηγυρίσετε που θα απαλλαγείτε από τις έντονες και μεταμορφωτικές του επιρροές στη ζωή σας, που βέβαια σκοπό είχαν να ωριμάσετε και να βγείτε πιο δυνατοί. Σίγουρα σας το έφερε με δύσκολο τρόπο και με πολλά παιχνίδια ελέγχου και εξαναγκασμού, ιδίως μέσα στην οικογένεια και το χώρο του σπιτιού. Αποδεχτείτε ότι έχει τελειώσει και δε λειτουργεί όπως είναι και μεταμορφώστε το. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης σε συμβολικό επίπεδο και προκαλεί κρίσεις έτσι ώστε κομμάτια και τομείς που δε λειτουργούν πια να βρούμε τη δύναμη να τα αναγεννήσουμε! Οπότε τώρα αυτό το μικρό πλέον διάστημα που περνάει για τελευταία φορά πάνω σας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις τελευταίες συνειδητοποιήσεις και να κινηθείτε ανάλογα σε περίπτωση που έχετε αφήσει εκκρεμότητες να σας βασανίζουν, σε θέματα σπιτιού και οικογενειακά ή αντανακλαστικά σε θέματα καριέρας.

Ο Κρόνος τώρα από τις 21 Δεκεμβρίου εισέρχεται στο δικό σας δεκαήμερο για να ελέγξει τι έχετε μάθει και πόσο ωριμάσατε από την επιρροή του Πλούτωνα το προηγούμενο διάστημα. Θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο για ολόκληρη τη χρονιά που εξετάζουμε με εξαίρεση το διάστημα από  5 Απριλίου έως 25 Μαϊου που εισέρχεται για λίγο στο τρίτο δεκαήμερο. Θα φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και σκληρή δουλειά σε σπίτι, οικογένεια και καριέρα. Θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση και σταθερότητα και σίγουρα δεν είναι καιρός για ανοίγματα.

Ο Δίας στον Τοξότη θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας από 24 Δεκεμβρίου έως και 14 Φεβρουαρίου καθώς και 7 Ιουνίου έως τα επόμενα γενέθλια σας. Αυτή ευτυχώς είναι  μια ευνοϊκή διέλευση και θα σας δώσει ευκαιρίες για εξωστρέφεια  και επαφές κυρίως με στενούς φίλους, συγγενείς, γείτονες κ.λ.π. Σας βοηθά να κάνετε κοντινά ταξίδια και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

3ο Δεκαήμερο

Θα ξεκινήσω με τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, που επιστρέφει ανάδρομη στο ζώδιο και δεκαήμερο σας την 1η Νοεμβρίου και θα παραμείνει ως τις 2 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό και ιδίως μέχρι τις 16 Νοεμβρίου πιθανότατα να υπάρξουν επιστροφές σχέσεων και επανασυνδέσεις στην περίπτωση που έχετε χωρίσει από κάποια σχέση. Στη συνέχεια θα είναι ευνοϊκό το διάστημα και για νέες γνωριμίες και  σχέσεις, αν και όχι απόλυτα σταθερές μιας και θα υπάρχει αντίθεση από τον Ουρανό. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να είναι κάτι ξαφνικό και ανανεωτικό.

Ο Ουρανός θα κινηθεί στις 2 τελευταίες μοίρες του Κριού  επηρεάζοντας για τελευταία φορά τις σχέσεις σας ανατρεπτικά από 6 Νοεμβρίου έως 6 Μαρτίου. Συνεπώς οι Ζυγοί των τελευταίων 2 ημερών καλείστε να αντιμετωπίσετε ξαφνικές αντιδράσεις από το ταίρι σας ή συνεργάτες και ίσως ένα χωρισμό από μια σχέση που έχει βαλτώσει. Ανανέωση τώρα σας λέει ο Ουρανός και μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε με μια σχέση.

Ο Δίας στο Σκορπιό θα ευνοεί τα οικονομικά σας και την αυτοπεποίθηση σας από 23 Σεπτεμβρίου έως 8 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει το δικά σας δεκαήμερο το διάστημα 15/2 – 6/6 και θα ευνοεί σε επαφές και μετακινήσεις.

Ο Πλούτωνας εισέρχεται πλέον μόνιμα στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω στις 14 Δεκεμβρίου και για τα επόμενα 5 περίπου χρόνια θα σας φέρει μοιραίες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια και πατρική περιουσία. Για το διάστημα που αναλύουμε θα επηρεάσει μέχρι και την 23η μοίρα. Προσέξτε την ψυχολογία σας και βρείτε τη δύναμη να κλείσετε θέματα που δε λειτουργούν έτσι ώστε να αναγεννηθεί κάτι νέο. Αντανακλαστικά ίσως σας επηρεάσει και σε θέματα καριέρας.

zodiol-7

Οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 6 Νοεμβρίου και εγκαινιάζουν μια περίοδο εκλείψεων στο δίπολο Καρκίνου – Αιγόκερω που θα επηρεάσει και το ζώδιο σας μιας και ανήκετε στον ίδιο σταυρό, δηλαδή στα Παρορμητικά.

Η Ηλιακή Έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου θα επηρεάσει τη 15η μοίρα των Ζυγών σε τομείς κυρίως καριέρας – οικογένειας. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 2 Ιουλίου θα επηρεάσει τη 10η μοίρα σε αντίστοιχους τομείς. Τέλος η Σεληνιακή Έκλειψη στις 16 Ιουλίου επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο στην 24η μοίρα

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s