Ανάδρομη Αφροδίτη (5 Οκτωβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2018)

Η Αφροδίτη γυρίζει φαινομενικά ανάδρομη κάθε 2 χρόνια για περίπου 45 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα θέματα του πλανήτη πάνε πίσω, δεν προχωράνε όπως θα περιμέναμε. Η ενέργεια της Αφροδίτης στρέφεται προς τα μέσα και δεν εκφράζεται.

Δεν θεωρείται καλό διάστημα για να λειτουργήσουμε θέματα της Αφροδίτης, όπως για παράδειγμα το να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση ή να πραγματοποιήσουμε ένα γάμο. Δε συνίσταται αυτή την περίοδο να αγοράζουμε προϊόντα ομορφιάς και να κάνουμε αισθητικές επεμβάσεις, μια και αργότερα το αποτέλεσμα δε θα μας αρέσει.

Αντίθετα το διάστημα αυτό ευνοεί στο να στραφούμε συναισθηματικά προς τα μέσα, να επαναξιολογήσουμε μια σχέση υπάρχουσα ή να επιστρέψουμε σε ένα παλιό δεσμό που είχε διακοπεί για κάποιο λόγο. Είναι πολύ σημαντική η συναισθηματική ενδοσκόπηση που θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στις αληθινές και βαθιές επιθυμίες μας και να ανακαλύψουμε τι μας ικανοποιεί πραγματικά και μας κάνει ευτυχισμένους.

Φέτος η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού και συγκεκριμένα στη 10η μοίρα. και κινούμενη  προς τα πίσω θα φτάσει ως την 25η του Ζυγού. Από 5 έως 31 Οκτωβρίου θα κινείται λοιπόν στο 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού και στη συνέχεια από 1 έως 16 Νοεμβρίου στις 5 τελευταίες μοίρες του Ζυγού.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι άμεσα επηρεαζόμενοι αυτής της διέλευσης είναι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα) στο πρώτο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων (Σκορπιοί – Ταύροι – Λέοντες – Υδροχόοι) τον μήνα Οκτώβριο και όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στις τελευταίες 5 μοίρες των Παρορμητικών (Κριοί – Ζυγοί – Καρκίνοι – Αιγόκεροι).

Αφροδίτη Ανάδρομη στο Σκορπιό 5 – 31 Οκτωβρίου 2018

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι μια δύσκολη θέση καθώς θεωρείται σε αδυναμία και δηλώνει συναισθηματική ανασφάλεια, φόβο, κτητικότητα. Έχει έντονες επιθυμίες και μαγνητική σεξουαλικότητα αλλά και εμμονές, αυτοκαταστροφή και έλεγχο. Αισθάνεται ότι οι ανάγκες και επιθυμίες δεν ικανοποιούνται λόγω της αδύναμης θέσης του πλανήτη σε αυτό το ζώδιο.

Πρόκειται λοιπόν για ένα διάστημα που θα μας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ικανοποίηση ερωτική και οικονομική μια και η Αφροδίτη αφορά και στα οικονομικά. Το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο αυτό το διάστημα στις σχέσεις και συχνά σε ακραίες μορφές  Επιστροφές και επανασυνδέσεις για όσους επηρεάζονται θα υπάρξουν που όμως δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση αφού θα έχουν να διαπραγματευτούν κατά κάποιο τρόπο αρρωστημένες σχέσεις με ζήλια και κτητικότητα.

Από την άλλη πλευρά θα φέρει μια στασιμότητα σε υπάρχουσες ερωτικές καταστάσεις έτσι ώστε να αναγκαστούμε να εμβαθύνουμε στις πραγματικές μας επιθυμίες προτού προχωρήσουμε. Να έρθουμε σε επαφή με την ψυχή μας και να δούμε αν η σχέση που έχουμε είναι αυτή που πραγματικά ικανοποιεί τα συναισθήματά μας και τις βαθύτερες ανάγκες μας, κατά πόσο υπάρχει ένωση σε βαθύ επίπεδο. Οι επιφανειακές σχέσεις δεν έχουν λόγο ύπαρξης μας λέει αυτή η Αφροδίτη.

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας πολύ έντονος μήνας στα ερωτικά ζητήματα με διαμάχες και τσακωμούς γιατί οι ανάγκες και επιθυμίες αυτής της θέσης της Αφροδίτης δεν θα βρίσκουν ανταπόκριση. Ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου σε τετράγωνο, έχει εντελώς διαφορετικά αιτήματα και ουσιαστικά απεχθάνεται τον έλεγχο και ασφυκτιά με τα έντονα συναισθήματα. Ταυτόχρονα ο Ουρανός στον Ταύρο θα σχηματίσει όψη αντίθεσης στο τέλος του μήνα με ακρίβεια και πάλι μιλάει για διάσπαση και ανατροπές. Το ίδιο διάστημα θα σχηματίσει και τετράγωνα με τους δεσμούς της Σελήνης, φέρνοντας στη ζωή των σταθερών ζωδίων του 1ου δεκαημέρου, καρμικές σχέσεις η προηγούμενες για να επανεξεταστούν.

Αφροδίτη Ανάδρομη στο Ζυγό 1-16 Νοεμβρίου 2018

Ο Νοέμβριος ξεκινά με το πέρασμα της Αφροδίτης Ανάδρομης στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό, οπότε το κλίμα αλλάζει εντελώς! Σχέσεις πλέον στην υγιή και αρμονική τους μορφή, χωρίς ζήλιες και πάθη. Οι επανασυνδέσεις που πιθανότατα προκύψουν για τα Παρορμητικά των 5 τελευταίων ημερών δεν θα έχουν να επιλύσουν σοβαρά θέματα και εντάσεις. Αντίθετα ίσως και να αξίζει τον κόπο. Το μοναδικό τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη θα ευνοήσει πάρα πολύ τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου. Θα χρειαστεί παρόλα αυτά ενδοσκόπηση και επαναξιολόγηση στα θέματα σχέσεων μέχρι και το τέλος της ανάδρομης κίνησης της.

Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια (Διαβάστε παρακάτω το ζώδιο του Ωροσκόπου σας)

Κριός

Τον Οκτώβριο θα έχετε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις σε οικονομικά από τρίτες πηγές ή του συντρόφου σας. Μην κάνετε οικονομικές συμφωνίες ή μη δανείσετε σε φίλους. Εξετάστε κατά πόσο ικανοποιούνται οι βαθύτερες επιθυμίες σας στη σχέση σας.

Τον Νοέμβριο θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις και πιθανότατα να υπάρξουν επανασυνδέσεις για εσάς των 5 τελευταίων ημερών του ζωδίου σας.

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό τον μήνα Οκτώβριο επηρεάζει εσάς του 1ου δεκαημέρου σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Ένας μήνας με πολλές επαναξιολογήσεις και σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά σας, καλό είναι να φανείτε ψύχραιμοι και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Με το πέρασμα τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού το Νοέμβριο τα πράγματα μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους και σκέφτεστε την καθημερινότητα σας και πως μπορείτε να εντάξετε τη σχέση σας αρμονικά.

Δίδυμοι

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό τον Οκτώβριο δεν έχετε να ανησυχείτε ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, διότι επηρεάζει θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε οι εντάσεις και τα εμπόδια που φέρνει είναι κυρίως σε επαγγελματικά και καθημερινά σας ζητήματα. Αποφύγετε αλλαγές στις συνήθειες, τη διατροφή ή την εμφάνιση σας γιατί στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να αλλάξετε γνώμη.

Με το πέρασμα στο Ζυγό τον Νοέμβριο θα επηρεάσει άμεσα στα ερωτικά σας όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και έως τα μέσα του μήνα θα υπάρχουν επιστροφές και επανασυνδέσεις που καλό θα ήταν να επανεξετάσετε και να πάρετε στη συνέχεια τις αποφάσεις σας.

Καρκίνος

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που εστιάζετε στα ερωτικά σας με την Αφροδίτη Ανάδρομη στο Σκορπιό για εσάς του 1ου δεκαημέρου που σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποια σχέση από το παρελθόν που ίσως σας ταλαιπωρήσει.

Το Νοέμβριο ηρεμείτε από τις όποιες εντάσεις και ασχολείστε με το σπίτι σας εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

Λέων

Το μήνα Οκτώβριο με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια σας, όπου προσπαθείτε να δείτε πώς μπορείτε να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν και ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας, μια και οι εντάσεις και συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες αυτό το διάστημα.

Πάρτε το χρόνο σας, κάντε τις όποιες αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τον εσωτερικό σας εαυτό και τον ψυχισμό σας και προετοιμάστε το έδαφος για τον επόμενο μήνα, που αναμένεται μοναδικός για τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα από τα μέσα του Νοέμβρη που η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει στο Ζυγό και ο Δίας θα έχει πλέον περάσει στον τομέα των ερώτων σας!

Παρθένος

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό θα σας φέρει πρόσωπα από το παρελθόν που ίσως σας ενδιαφέρουν καθώς επίσης θα ξαναδείτε θέματα με αδέρφια ή στενούς συγγενείς.

Στη συνέχεια το Νοέμβριο επανεξετάζετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο.

Ζυγός

Τον Οκτώβριο ασχολείστε με τα οικονομικά σας και ίσως να είναι καλό διάστημα νια να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν. Επίσης κάνετε αναθεωρήσεις στις αξίες σας ψάχνοντας στο παρελθόν τι σας γέμιζε ικανοποίηση.

Το Νοέμβριο με την επιστροφή της Αφροδίτης στο Ζυγό εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε να επανεξετάσετε ερωτικά και οικονομικά σας ζητήματα από το παρελθόν όπου πιθανό να υπάρξει κάποια επιστροφή προσώπου. Πάρετε τις αποφάσεις μετά τα μέσα του μήνα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη ανάδρομη επηρεάζει εσάς του 1ου δεκαημέρου και σας βάζει να επαναξιολογήσετε σχέσεις σας. Επανασυνδέσεις και επιστροφές είναι στο πρόγραμμα καθώς και οι εντάσεις όπου θα χρειαστεί να επιλύσετε διάφορα προβλήματα.

Το Νοέμβριο το σκηνικό αλλάζει και εσείς του 3ου δεκαημέρου ίσως έχετε κάποια σχέση στο παρασκήνιο να διαπραγματευτείτε.

Τοξότης

Τα ερωτικά σας θέματα τον Οκτώβριο εξελίσσονται στο παρασκήνιο. Είναι ένα διάστημα προετοιμασίας ψυχολογικής έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε στα αισθηματικά σας.

Ο Νοέμβριος είναι η στιγμή που περιμένατε αφού θα υποδεχτείτε το Δία στο ζώδιο σας και η τύχη θα είναι με το μέρος σας από όλες τις απόψεις.

Αιγόκερως

Συναντήσεις με παλιούς φίλους ή ομάδες μέσα στον Οκτώβριο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό. Ίσως χρειαστεί να δείτε πώς αισθάνεστε για μια φιλική σας σχέση, για παράδειγμα θα μπορούσαν να προκύψουν αισθήματα ερωτικά που θα πρέπει να σκεφτείτε όμως πριν προχωρήσετε.

Το Νοέμβριο εσείς του 3ου δεκαημέρου ευνοείστε στο να ξαναδείτε θέματα επαγγελματικά και κοινωνικής σας θέσης και ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα του παρελθόντος που θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας βάζει τον Οκτώβριο να διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας και την καριέρα σας. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμα ή να επανεξετάσετε ένα παλιό σας σχέδιο.

Το Νοέμβριο εσείς του 3ου δεκαημέρου μπορεί να ξαναδείτε θέματα με σπουδές που είχατε ξεκινήσει παλιότερα ή να σκεφτείτε για κάποιο ταξίδι.

Ιχθύες

Τον Οκτώβριο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ίσως αναπολείτε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμα σκέφτεστε θέματα σπουδών που είχατε αφήσει στη μέση παλιότερα. Επίσης θα μπορούσαν να υπάρχουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό ή μακρινούς συγγενείς.

Το Νοέμβριο με την επιστροφή της Αφροδίτης στο Ζυγό επανεξετάζετε οικονομικά και θέματα αναγκών και επιθυμιών σας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

1 comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s