ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έφτασε και φαίνεται να είναι κάπως πιο εποικοδομητικός σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα επίπεδα. Ο Άρης έχει πλέον ορθοδρομήσει, με αποτέλεσμα η δράση και η ενέργεια να κινείται ομαλά. Το ίδιο και σε ερωτικό επίπεδο, αν κάποια πράγματα είχαν παγώσει το προηγούμενο δίμηνο για Ζυγούς, Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου, τώρα θα αρχίσουν να κινούνται, ιδιαίτερα από τις 11 Σεπτεμβρίου που θα περάσει στον Υδροχόο.

Ο Κρόνος κινείται σε ορθή φορά από τις 6 Σεπτεμβρίου, βοηθώντας για σταθερές αποφάσεις και υλοποιήσεις, και την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, κάνοντας τη σκέψη αναλυτική αλλά και πρακτική. Εδώ ο Ερμής είναι σε πολύ καλή θέση και θα βοηθήσει όλους, αλλά ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρους,Παρθένους, Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Η Αφροδίτη, ο κατεξοχήν πλανήτης που επηρεάζει τα ερωτικά μας, θα κινείται στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού ως τις 9 Σεπτεμβρίου, όπου και θα περάσει στο Σκορπιό, και για το υπόλοιπο του μήνα θα καλύψει έως τη 10η μοίρα, μια και στις αρχές Οκτωβρίου θα γυρίσει ανάδρομη…

Η Αφροδίτη όσο είναι ακόμα στο Ζυγό, το ζώδιο της κυριαρχίας της, ευνοεί τις σχέσεις, είναι συντροφική και εκλεπτυσμένη, και προσφέρει καλές και ποιοτικές σχέσεις για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) αλλά και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) κυρίως πλέον του 3ου δεκαημέρου.

Στη συνέχεια που θα περάσει στο Σκορπιό, το ζώδιο της αδυναμίας της, το κλίμα γίνεται πιο έντονο και παθιασμένο στις ερωτικές σχέσεις. Ζήλιες, κτητικότητα και έντονα συναισθήματα παίρνουν τη σκυτάλη και το σεξ αλλά και σεξαπίλ αποκτούν κυρίαρχο ρόλο. Από τη θέση αυτή θα ευνοήσει πολύ τα ζώδια του Νερού και της Γης και ιδιαίτερα Καρκίνους, Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους, προς το παρόν του 1ου δεκαημέρου κυρίως.

Οι όψεις της Αφροδίτης και σχηματισμοί

  • Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη 1-5 Σεπτεμβρίου – Ευχάριστες συναντήσεις και επαφές για Λέοντες και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου. Ίσως προκύψουν ερωτικές γνωριμίες.
  • Αφροδίτη τετράγωνο Άρης 4-9 Σεπτεμβρίου επηρεάζοντας από 26η έως 29η μοίρα Ζυγού – Αιγόκερου. Προκαλεί εντάσεις και χωρισμούς αλλά και αυξάνει το σεξουαλικό πάθος.
  • Αφροδίτη τετράγωνο Άρης 10-13/9 επηρεάζοντας 0-3η μοίρα Σκορπιού – Υδροχόου. Πάθη και έντονες σχέσεις αλλά και προσοχή σε καυγάδες και χωρισμούς.
  • Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός 9-15/9 επηρεάζει από 0-3η μοίρα Ταύρου και Σκορπιού, με ξαφνικές ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις στις σχέσεις τους.
  • Αφροδίτη ενάμιση τετράγωνο Ποσειδώνας 9-10/9, προσοχή σε αυταπάτες και λανθασμένες εκτιμήσεις στις σχέσεις και τα οικονομικά για 0η Σκορπιού και 15η Ιχθύων.
  • Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος από 11-15/9 διευκολύνει για σταθερότητα και εξομάλυνση των όποιων διαφορών έχουν προκύψει στις σχέσεις.
  • Αφροδίτη σε Ταύ-τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης 16-17/9 – Ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις για τα σταθερά (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων 5 ημερών.

Όπως παρατηρούμε το διάστημα από 9 έως 16/9 συμβαίνουν ταυτόχρονα πολλές όψεις της Αφροδίτης και μας δίνει δυο σχηματισμούς, αρχικά ένα Ταυ-Τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης – Ουρανού με κορυφή τον Άρη και παράλληλα τη Διευκολυμένη αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού από τον Κρόνο. Παράλληλα ο Βόρειος Δεσμός είναι σε τετράγωνα με Αφροδίτη και Ουρανό και αντίθεση με τον Άρη, που κάνει για τελευταία φορά φέτος σύνοδο με το Νότιο Δεσμό και τετραγωνο με τον Ουρανο.

Αυτό λοιπόν είναι και το τελευταίο έντονο και εκρηκτικό διάστημα για τα ζώδια του σταθερού σταυρού των πρώτων 5 ημερών που ταλανίστηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τώρα μπορεί να γίνουν απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις τους. Ίσως δημιουργηθούν ερωτικές καταστάσεις αμφιβόλου διάρκειας.

Ως τις 20 του μήνα θα ισχύει το εξαιρετικό τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού που θα ευεργετεί τα ζώδια της Γης των πρώτων ημερών. Επίσης το ίδιο διάστημα θα είναι σε ισχύ το καταπληκτικό εξάγωνο Δία -Πλούτωνα που θα δώσει πολλές ευκαιρίες για οικονομική και επαγγελματική επιτυχία αλλά και γενικότερα τύχη στα ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου.

Τέλος, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο Ζυγό από τις 23/9 ανοίγεται ένα ευνοϊκό διάστημα για τα ζώδια του Αέρα, όπου σε τρίγωνο πλέον με τον Άρη, θα μπορούν να μπουν στη δράση και θα προκύψουν ερωτικές καταστάσεις.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s