ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ! ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί Παρθένοι χρόνια σας πολλά! Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας στις 23 Αυγούστου σηματοδοτείται το τέλος των διακοπών και η επιστροφή στην καθημερινότητα και την εργασία μας. Επιπλέον, μετά από τη συμβολική περίοδο ξεγνοιασιάς και διασκέδασης που βιώνουμε την περίοδο του Λέοντα, έρχεται τώρα η ώρα να ασχοληθούμε με την υγεία μας και να φροντίσουμε τις ανάγκες του σώματός μας και της φυσικής μας κατάστασης. Περίοδος λοιπόν ανασυγκρότησης, οργάνωσης και επιστροφής στους απλούς καθημερινούς ρυθμούς είναι και τα στοιχεία που συνδέονται με το ζώδιο της Παρθένου και χαρακτηρίζουν ως ιδιότητες τους εκπροσώπους του ζωδίου.

Ξεκινάει λοιπόν  η νέα σας γενεθλιακή χρονιά και όπως κάθε φορά θα κάνουμε μια γενική επισκόπηση των διελεύσεων των αργών κυρίως πλανητών, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου μέχρι και τα επόμενα σας γενέθλια. Να σημειώσουμε ότι μιλάμε για Ηλιακή οικοθεσία, επομένως οι τομείς επιρροής τροποποιούνται ανάλογα με τον προσωπικό Ωροσκόπο του καθενός και βέβαια ισχύουν και για Ωροσκόπους Παρθένους.

Οι εξωτερικές συνθήκες και επιρροές είναι πλέον με το μέρος σας και οι ενέργειες σας θα αποβούν εποικοδομητικές φέτος. Έχει έρθει η στιγμή για να δημιουργήσετε νέες καινοτομίες που θα στηρίζονται όμως σε ότι έχετε ήδη χτίσει και στην εμπειρία σας, οι οποίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες στην καριέρα και τα σχέδιά σας. Ερωτικά είστε σε φάση όπου αναζητάτε κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο, προσοχή ωστόσο χρειάζεται στις σχέσεις και συνεργασίες σας όσοι από εσάς ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο, αφού ο Ποσειδώνας μπορεί να σας φέρει το ιδανικό ταίρι των ονείρων σας αλλά μπορεί να λειτουργήσει και απατηλά δημιουργώντας ψευδαισθήσεις.

Συγκεκριμένα εσείς των πέντε πρώτων ημερών του ζωδίου σας μπορείτε να χτίσετε  δημιουργικά σχέδια με σταθερή μακροχρόνια προοπτική, επενδύοντας σε επαφές με το εξωτερικό, σε σπουδές και γνώσεις, αφού το πολύ βοηθητικό και σταθεροποιητικό τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού αποτυπώνεται στην Ηλιακή σας επιστροφή και είναι εξαιρετικά αποδοτικό σε ότι θελήσετε να δημιουργήσετε Μια ακόμα πιθανή εκδήλωση αυτού του τριγώνου είναι η δημιουργία μιας σταθερής και μακροχρόνιας ερωτικής σχέσης.

Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Ποσειδώνα και καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις και συνεργασίες σας από εξαπατήσεις, αυταπάτες και εξιδανικεύσεις. Παρόλα αυτά, το τρίγωνο του Ποσειδώνα με το Δία που αποτυπώνεται στην Ηλιακή σας επιστροφή σας προστατεύει και σας προσφέρει ευκαιρίες να κυνηγήσετε το όνειρο στις σχέσεις και τις επαφές  σας όπου μια σχέση ιδανική μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Παράλληλα όσοι ανήκετε στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, από τη 16η έως τη 20η μοίρα, είστε κάτω από την καταπληκτική επιρροή του εξαγώνου Δία-Πλούτωνα, όψη πολλά υποσχόμενη για φήμη, δόξα, χρήμα οπότε θα πρέπει να την αξιοποιήσετε μέσα στη χρονιά, όπου θα δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν καρπούς.

Οι Παρθένοι του πρώτου μισού του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή από την 20η έως 25η μοίρα θα δεχτείτε σταδιακά κατά τη διάρκεια της γενεθλιακής σας χρονιάς την επιρροή του Πλούτωνα, με θετικό  όμως τρόπο θα σας αναγκάσει να σκάψετε βαθιά μέσα σας και να δημιουργήσετε γερά θεμέλια στα θέματα που αφορούν τα ερωτικά σας, τη δημιουργία  και επιχειρηματικότητα και γενικότερα στα θέματα που σας δίνουν χαρά και σας γεμίζουν στη ζωή σας. Θα πρέπει να δημιουργήσετε γερές βάσεις και να αναγεννηθείτε σε αυτά τα θέματα, οπότε μια ερωτική σχέση μπορεί να τελειώσει για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε παρακάτω ή να αλλάξει μορφή ή να χτίσετε από την αρχή μια επιχειρηματική δραστηριότητα ή ένα χόμπι.

Συνεπώς λοιπόν οι συνθήκες είναι υπέρ σας και στα μέτρα σας, οπότε σας βοηθάνε να υλοποιήσετε (με το τρίγωνο του Κρόνου, σταδιακά το 1ο και 2ο δεκαήμερο), να ανανεωθείτε (με το τρίγωνο του Ουρανού το 1ο δεκαήμερο) και να αναδομήσετε ότι χρειάζεται στη ζωή σας (με το τρίγωνο του Πλούτωνα, το τέλος του 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου). Αξιοποιείστε τις μοναδικές αυτές ευκαιρίες!

Αναστασία Παυλάκη

 

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s