Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ (23 ΙΟΥΛ. 2018 – 22 ΙΟΥΛ. 2019)

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και στο μήνα του Λέοντα,  κι έτσι όπως κάθε φορά θα δούμε πώς θα κινηθούν οι εξελίξεις για την νέα τους γενεθλιακή χρονιά! Να έχετε υπόψιν σας ότι τα παρακάτω επειδή είναι γενικές προβλέψεις, αφορούν Ηλιακή οικοθεσία, συνεπώς ισχύουν ως ένα βαθμό γιατί τροποποιούνται οι τομείς της ζωής που θα εκδηλωθούν ανάλογα με τον προσωπικό σας Ωροσκόπο, ισχύουν δε με ακρίβεια για όσους έχετε Ωροσκόπο στο Λέοντα!

Με την επιρροή της πρόσφατης έκλειψης Σελήνης και το τετράγωνο Άρη-Ουρανού να αποτυπώνεται στους χάρτες της Ηλιακής επιστροφής των Λεόντων του πρώτου δεκαημέρου, αναμένεται μια χρονιά έντασης, ανατροπών και ξεκαθαρισμάτων, για τους Λέοντες που είναι γεννημένοι τις πρώτες 6 ημέρες του ζωδίου. Ο Ουρανός, που για το διάστημα της χρονιάς σας θα κινηθεί έως την 6η μοίρα του Ταύρου, ζητάει αλλαγές και ανανέωση στις ζωές σας και ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας και κοινωνικής θέσης. Αυτές οι αλλαγές δε θα επέλθουν με εύκολο τρόπο, αλλά θα είναι αναγκαίες για την εξέλιξή σας. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον Ουρανό στον Γαύρο και την επιρροή του στα ζώδια.

Η επόμενη και εκπληκτική επιρροή για τους Λέοντες είναι η είσοδος του Δία στον Τοξότη, στις 8 Νοεμβρίου που θα φέρει τύχη στα ερωτικά σας και θα σας φέρει τύχη γενικώς σε ότι κάνετε, αφού θα βρίσκεται για εσάς στον 5ο οίκο, τον τομέα της ζωής που σχετίζεται με τα θέματα του ζωδίου σας, τον οίκο του Λέοντα!!! Έρωτες, παιδιά, δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται απίστευτα από το Δία στον Τοξότη και θα μπορέσετε επιτέλους να λάμψετε και να βρείτε πραγματικά τον εαυτό σας! Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου ευνοείστε περισσότερο το διάστημα από 8 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου. Εσείς του 2ου δεκαημέρου από 23 Δεκεμβρίου έως και 14 Φεβρουαρίου 2019 και σε μικρότερο βαθμό από 6 Ιουνίου έως το τέλος της γενέθλιας χρονιάς που αναλύουμε. Τέλος εσείς του 3ου δεκαημέρου θα δεχτείτε την εκπληκτική εύνοια του Δία, από 15 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου 2019, με έμφαση το διάστημα που θα είναι ορθόδομος, δηλαδή από 15/2 – 10/4.

Ο Ουρανός θα κάνει το τελευταίο του πέρασμα στον Κριό στις τελευταίες 2 μοίρες του ζωδίου, μεταξύ 7/11/18 – 5/3/19, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία σε εσάς των τελευταίων 2 ημερών του ζωδίου να κάνετε κάποια επαγγελματικά ή κοινωνικά ανοίγματα και να προωθήσετε σχέδια ή να ταξιδέψετε, και ιδιαίτερα από τις αρχές Ιανουαρίου που θα είναι πλέον σε ορθή φορά.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη της 11ης Αυγούστου επηρεάζει όσους Λέοντες είναι γεννημένοι στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, με όχι απαραίτητα δύσκολο τρόπο, σίγουρα τους περιμένει μια χρονιά υπερβολών αλλά ακόμα και τυχερών ξεκινημάτων.

Τέλος να πούμε ότι η πολύ δουλειά και η κούραση δε θα λείψει φέτος, οπότε θα πρέπει να μην παραλείψετε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας και τις υποχρεώσεις σας, για να μη σας εξαντλήσουν σωματικά. Επίσης προσοχή σε οικονομικά και χρεωστικά ζητήματα.

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Αναστασία Παυλάκη

 

 

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment