ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Όταν μιλάμε για καρμικές σχέσεις, σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση… Αυτό το στοιχείο του μοιραίου σίγουρα προκαλεί το δέος σε όποιον έχει βιώσει μια σχέση με στοιχεία καρμικότητας. Είναι σαν τα άτομα να γνωρίζονταν πολύ καλά μεταξύ τους, πριν καν γνωριστούν! Υπάρχει μια ανεξήγητη οικειότητα και έλξη! Υπάρχουν πολλές ερμηνείες όσων αφορά την έννοια του καρμικού, ανάλογα με τις πεποιθήσεις του καθενός, είτε σαν στενή σχέση από προηγούμενες ζωές, είτε σαν dna, π.χ. κάποιες βαθιές ψυχικές εμπειρίες ή λειτουργίες αποτυπωμένες στο άτομο υποσυνείδητα, το σίγουρο είναι ότι σε μια τέτοια σχέση υπάρχει ΧΗΜΕΙΑ.

Για να πούμε ότι υφίσταται καρμική σχέση σε μια συναστρία, θα πρέπει να συμμετέχουν οπωσδήποτε οι Δεσμοί της Σελήνης ή ο Πλούτωνας του ενός σε σχέση με Πλανήτες η καίρια σημεία του χάρτη του άλλου ατόμου. Σίγουρα δεν είναι καρμικές όλες οι σχέσεις. Συνήθως υπάρχουν πράγματα να δουλευτούν και να επιλυθούν ως προς την εξέλιξη του καθενός σε μια τέτοια σχέση και αυτό γίνεται καταλυτικά μέσω του άλλου ατόμου. Βέβαια δεν είναι όλες οι καρμικές σχέσεις δύσκολες και αρνητικές, κάποιες μπορεί ακόμα και να μας εξελίξουν θετικά και αυτό φαίνεται αν συμμετέχει ο Βόρειος Δεσμός.

Ο Βόρειος Δεσμός συμβολίζει τον προορισμό μας στη ζωή, εκεί που καλούμαστε να φτάσουμε και κάθε πλανήτης του άλλου ατόμου σε σύνοδο μαζί του μας βοηθάει να τον φτάσουμε. Τα πράγματα κυλάνε εύκολα και γρήγορα σε μια τέτοια συγκυρία. Ο Δίας και η Αφροδίτη του ενός με το Βόρειο Δεσμό του άλλου είναι από τις πιο θετικές όψεις που φέρνει ευτυχία και τύχη καθώς και συχνά οδηγεί τη σχέση στο γάμο.

Οι σχέσεις πλανητών με το Νότιο Δεσμό είναι αντίθετα οι πιο δύσκολες και σπάνια εξελίσσονται τα άτομα ή φέρνει δυσκολίες και εμπόδια. Παρόλα αυτά, μια τέτοια σχέση μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια ή και για πάντα, λόγω της τεράστιας έλξης που υπάρχει. Ο Νότιος συνδέεται απόλυτα με το παρελθόν μας, είτε ως ψυχές είτε ως κληρονομιά. Το κουβαλάμε και μας είναι γνώριμο, αλλά δεν είναι αυτό που θα μας πάει μπροστά.

Ο Πλούτωνας τέλος, σε όψεις με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία μεταξύ των ατόμων μιας σχέσης, δείχνει επίσης βαθιά και καταλυτική επιρροή αυτού που βάζει τον Πλούτωνα στη ζωή και στα θέματα του πλανήτη που κυβερνά στο ωροσκόπιο του άλλου ατόμου. Έτσι μοιραία του αλλάζει τη ζωή και τον μεταμορφώνει, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο και ψυχοφθόρο, αλλά πολύ δυνατό.

Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες σχέσεις η βούληση που μπορούμε να ασκήσουμε εφόσον μπούμε σε μια τέτοια κατάσταση είναι ελάχιστη ή ανύπαρκτη, ανάλογα το χαρακτήρα του καθενός. Έτσι μια μοιραία σχέση μπορεί να καθορίσει σημαντικά τη ζωή μας.

By Anastasia Pavlaki

Αστρολογία

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s